PSG-fiasko gjorde tipper til halvmillionær

22. marts 2016

PSG-fiasko gjorde tipper til halvmillionær

Et PSG-nederlag, et groggy Randers-hold og to andre kampe gjorde søndag en tipper hos Danske Spil til halvmillionær på en flot firling!

En af Danske Spils kunder havde søndag eftermiddag lidt tid til overs på S-togsstationen i Valby, så han kiggede forbi 7-11 og lavede en skarp lille kupon med fire kampe, hvoraf den ene var storkampen imellem de allerede kårede mestre PSG og Monaco på Parc de Prince.

Her viste PSG sig at have lidt tømmermænd efter mesterskabsfesten, og de tabte dermed overraskende nok med 0-2 til monegaskerne, efter David Luiz blandt andet havde lavet et komplet tåbeligt straffespark, som Monaco kunne lukke kampen til 2-0 på.

I den anden ende af Europa tog skandaleramte Randers i Superligaen imod Viborg, og her havde tipperen sat sit kryds ved at Viborg ville være foran ved pausen. 

Et langskudsbrag fra Osama Akharraz og en straffe-scoring fra Jeppe Curth i 45' minut senere var det spil også hjemme, og dermed manglede tipperen bare to kampe og to krydser for at en indsats på 1000 kroner kunne forvandles til en gevinst på en halv million. 

I det ene tilfælde så det længe sort ud for Villareal, der var nede med to på hjemmebane mod selveste FC Barcelona, men her reddede katalanernes Jeremy Mathieu dagen for tipperen fra Valby ved at udligne til 2-2 på et selvmål.

Endelig så det også længe ud til at Newcastle ville ryge ned i et sort hul med et nederlag hjemme mod ærkerivalerne fra Sunderland i Tyne-Wear Derby, men da Aleksandar Mitrovic pandede 1-1 målet ind med syv minutter igen var kuponen pludselig hjemme til odds 527,34,  og for en indsats på 1000 kroner røg gevinsten hos Danske Spil altså op på 527,000 kroner!

En firling til odds over 500 - Det er særdeles godkendt herfra!