Randers - Helsingør odds: Nervepirrende bundopgør ender målrigt

26. februar 2018

Randers - Helsingør odds: Nervepirrende bundopgør ender målrigt

Superligaens to dårligste hold mødes onsdag aften, når Randers tager imod Helsingør. Vi har set på de bedste odds til opgøret og er klar med en optakt med spilforslag. 

Randers og FC Helsingør har begge gang i en forfærdelig sæson, og de kan allerede nu begynde at forberede sig på at være en del af nedrykningsspillet, når grundspillet i Superligaen er færdigspillet.

I Randers har de seneste to kampe givet to point, mens FC Helsingør i sidste weekend blev ydmyget mod Brøndby, og kronjyderne virker da også en smule bedre for tiden, selvom spillet stadig halter.

Det er derfor heller ikke  den store overraskelse, at Randers på eget græs er favoritter til odds 1.58 hos LeoVegas. I øjeblikket ligger de to hold dog side om side i Superligaen, og der kan måske være værdi i et spil på Helsingør til odds 6.00 eller uafgjort til odds 3.95 hos LeoVegas.

Vi ser i hvert fald ikke værdi på en hjemmesejr og anbefaler derfor et spilforslag på over 2,5 mål til odds 2.00 hos LeoVegas. 

Spil på LeoVegas >>

 

Randers vs Helsingør spilforslag: Få odds 2.00 for over 2,5 mål

Randers og Helsingør har tilsammen kun scoret 36 mål i denne sæson, og det er dermed Superligaens to dårligste offensiver, der onsdag mødes på førstnævntes hjemmebane.

Det kan derfor være en smule besynderligt at anbefale et spil på mange mål, men i vores optik kan det sagtens ske. Helsingørs defensiv har nemlig været hullet som en si i forårets første tre kampe, hvor de har indkasseret hele 14 mål, og oprykkerne har da også ligaens dårligste defensiv.

Det har set lidt bedre ud for Randers i de første tre kampe, selvom man måtte hente bolden ud af nettet hele fem gange mod FC København. Det ændrer dog ikke på det faktum, at kronjyderne har lukket 38 mål ind i 22 kampe, hvilket også må siges at være en sjat.

Der står meget på spil i onsdagens opgør, men det betyder ikke, at det bliver kedeligt. Tværtimod!

Vi regner med, at begge hold kommer til chancer, og kampen kan nemt ende med over 2,5 mål til odds 2.00 hos LeoVegas. 

Odds på LeoVegas >>

 

Er Randers ved at vågne op?

Randers' sæson budt på flere trænerfyringer, intern uro i klubben og elendige resultater på banen. Kronjyderne har længe ligget på sidstepladsen i Superligaen, men med et enkelt point i seneste spillerunde formåede Randers at overhale Helsingør, der nu indtager sidstepladsen qua en dårligere målscore.

Spørgsmålet er nu, om Randers er ved at vågne op? Efter det ydmygende 1-5 nederlag til FCK har kronjyderne hentet to point i de seneste to kampe, og selvom det umiddelbart ikke er vildt imponerende, er der muligvis bedre tider på vej i klubben.

Rasmus Bertelsen har overtaget roret for resten af sæsonen, og han kan måske sikre klubben en god afslutning på sæsonen og undgå nedrykning. Næste opgave for Bertelsen & Co. er mod Helsingør, der også har haft det svært i denne sæson.

Til det opgør må Randers se bort fra Kevin Conboy, Andreas Bruhn og Brandur Hendriksson, mens Saba Lobjanidze er tvivlsom.

 

Helsingør hører ikke til i Superligaen

Da sæsonen gik i gang, pegede de fleste fans og eksperter på FC Helsingør som en sikker nedrykker, men Christian Lønstrups tropper tog fusen på alt og alle, da de fik en fin start på livet i landets bedste række.

Siden da er det dog kun gået én vej for oprykkerne, der må sande, at de ikke har niveau til Superligaen. I de første tre kampe i 2018 har man indkasseret vanvittige 14 mål, og senest holdt Brøndby legestue på eget græs, hvor de vandt med 6-1.

Med de dårlige resultater er Helsingør dumpet ned på sidstepladsen i Superligaen, og de får meget svært ved at holde sig oppe, selvom alting selvfølgelig kan ske. Onsdagens opgør kan blive en nøglekamp for Helsingør, da de har mulighed for at få oprejsning efter tre klare nederlag i træk, men samtidig risikerer de at løbe ind i endnu en lussing, hvis de ikke snart får styr på defensiven.

I det seneste opgør mellem de to hold vandt Helsingør med 2-0. Dengang scorede André Riel begge mål, men han er for længst fortid i klubben, der nu er meget afhængige af Patrick Olsen.

Spil på fodbold hos LeoVegas >>