Røde Stjerne angreb svækket før returkamp mod FCK i Parken

12. august 2019

Røde Stjerne angreb svækket før returkamp mod FCK i Parken

Røde Stjerne har udtaget deres trup til returkampen mod FCK i Parken i Champions League-kvalifikationen tirsdag d. 13. august 2019. To angribere mangler på listen, og det er gode nyheder for FCK.

Den 25-årige Røde Stjerne-angriber Milan Pavkov scorede åbningsmålet for serberne i sidste uges 1-1 kamp i Beograd, men han er ikke med, når det går løs i returkampen i Parken. Han måtte udgå i halvlegen mod FCK i Beograd, og var heller ikke med i weekendens 2-0 sejr over Mladost i den serbiske liga. I stedet spillede Richmond Boakye på toppen for Røde Stjerne, og han fik en time på banen før han bliv skiftet ud til fordel for portugisiske Tomane. Røde Stjernes Milos Vulic og Milan Jevtovic lavede målene i weekendens 2-0 sejr.

Også fløjspilleren El Fardou Ben, som kom på banen med et kvarter igen mod FCK i Beograd, mangler i serbernes trup mod FCK i Parken. Han var heller ikke med i weekendens sejr for Røde Stjerne i ligaen, og han vil også være savnet i København. Tilsammen lavede Pavkov og El Fardou Ben 40 mål for Røde Stjerne i sidste sæson, og i år har de tilsammen lavet fem ud af 12 mål for holdet.

FCK har solgt over 25.000 billetter til returkampen i Parken, og der venter tilskuere og TV-seerne på 3+ en spændende aften, hvor FCK skal forsøge at spille sig videre til den afgørende play-off runde inden gruppespillet i Champions League.

Læs optakt med odds og spilforslag til FCK vs Røde Stjerne her