Roma - Porto - Begge hold kommer på tavlen

22. august 2016

Roma - Porto - Begge hold kommer på tavlen

Efter 1-1 i den første kamp, er alting fortsat helt åbent forud for returopgøret i CL-kvalifikationen imellem AS Roma og FC Porto.

AS Roma - FC Porto Optakt

Playoff-runden til Champions League er altid fyldt med interessante opgør, hvor mange store klubber må opgive drømmen om deltagelse i verdens bedste klubturnering.

To af de store klubber mødes tirsdag i Rom, hvor hjemmeholdet AS Roma skal forsøge at spænde ben for portugisiske FC Porto, der har kvalificeret sig til turneringen de seneste fem sæsoner.

Den stime skal italienerne nu forsøge at stoppe, i hvad der på forhånd ligner et tæt opgør. Roma fik en fantastisk optakt til kampen, da man i weekenden tog hul på Serie A. Her blev Udinese besejret med 4-0 efter en fremragende 2. halvleg, hvor hjemmeholdet scorede alle fire mål.

Hovedstadsklubben har hentet flere spillere til denne sommer, heriblandt egyptiske Mohamed Salah og belgiske Thomas Vermaelen, i håbet om at få succes. Sidstnævnte fik dog en noget uheldig hovedrolle, da Roma i sidste uge mødte Porto.

Her satte romerne sig hurtigt på kampen, og det var derfor også fuldt fortjent, da man efter små tyve minutter kom foran. Kort før pausen dummede den belgiske forsvarsspiller sig dog, da han blev smidt ud for en grim tackling.

Med en mand i overtal kom FC Porto tilbage i opgøret, og efter en times spil scorede Silva på straffespark og bragte balance i regnskabet. Målet blev kampens sidste og Roma fik derfor et fint udgangspunkt, på trods af Vermaelens dumhed.

Porto skal derimod løfte deres spil gevaldigt, hvis de vil kvalificere sig til Champions League gruppespillet for sjette gang i træk. Portugiserne har tidligere leveret store europæiske resultater, og selvom man har set bedre dage, så skal de bestemt ikke undervurderes.

I den hjemlige liga er det indtil videre blevet til to sejre ud af to mulige, senest mod Estoril der blev besejret med 1-0. Her var målscoreren igen Adrién Silva, der også kom på tavlen i det første opgør mod Roma.

Den målfarlige portugiser har nu nettet i otte af Portos ni seneste kampe, og han er uden tvivl manden der skal afgøre det for Porto.

Der venter dog Silva & Co. en hård opgave, når Roma på hjemmebane tager imod dem. Her må portugiserne tage til takke med en rolle som underdogs til odds 5.15 hos Nordicbet, mens en sejr til Roma belønnes med odds 1.73 hos samme bookmaker.

Skulle kampen igen ende uden vinder får du odds 4.00 hos Betfair.

Spilforslag: Roma - Porto

FC Porto er ikke hvad de har været, og set ud fra sidste uges kamp, så er Romas favoritværdighed fortjent. Det bliver dog ikke nemt for romerne, der skal op imod et hold med værdifuld erfaring fra Champions League.

Samtidig råder portugiserne over den målfarlige angriber, Adrién Silva, der med ni mål i ni kampe er brandvarm. Roma viste dog fin målform, da man i weekenden scorede fire gange mod Udinese, mens man i den anden ende holdt buret rent.

Der står meget på spil i opgøret, hvor Porto er tvunget til at score. Det tror vi vil give en underholdende kamp med over 2,5 mål hvor begge hold kommer på tavlen til odds 2.30 hos Betfair.

Spilforslag: Over 2,5 mål - BHS til odds 2,30 hos betfair