Serie A byder på to spændende kampe lørdag i Torino og Napoli

24. august 2018

Serie A byder på to spændende kampe lørdag i Torino og Napoli

Vi serverer her de bedste odds på Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan fra den italienske Serie A. Udover de bedste odds får du også spilforslag, optakt og livestream information til de to kampe, der spilles lørdag d. 25/8. 

Vi kan lørdag d. 25/8 se frem til to fremragende fodboldkampe fra Serie A. I det første opgør kan Cristiano Ronaldo få hjemmebanedebut i Torino for Juventus, når Den Gamle Dame møder Lazio, mens Napoli og AC Milan krydser klinger i lørdagens sene opgør i en vaskeægte Serie A klassiker og arvefjendeopgør.

I denne artikel har vi set på de bedste odds på Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan og er klar med et spilforslag, optakt samt information om livestream af de to kampe.

 

Odds på Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan

Alle vores odds er fundet hos bookmakeren Bet365*, der altid har et stort udvalg af pre-match og live spil på diverse kampe, heriblandt Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan. Du skal dog være opmærksom på, at oddsene kan ændre sig inden kampstart, og vi anbefaler altid et besøg forbi bookmakerens hjemmeside for de nyeste, opdaterede odds.

Tager vi et kig på odds på de to kampe, som de ser ud i skrivende stund, er der to klare favoritter. På eget græs står en Juventus-sejr til odds 1.36, mens du får odds 8.50, hvis Lazio overrasker og vinder. Et remis belønnes med odds 5.00.
I det sene opgør er Napoli favoritter til odds 1.61, mens der er odds 5.50 for en AC Milan-sejr og odds 4.00 for uafgjort.

Se odds hos Bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

Herunder har vi udvalgt en række odds til de to Serie A-kampe hos bookmakeren Bet365. Alle odds kan dog nå at ændre sig inden kampstart. Juventus møder Lazio kl. 18.00, mens Napoli vs AC Milan sparkes i gang kl. 20.30.

 

Juventus - Lazio odds

Hvem vinder kampen?
Juventus vinder: Odds 1.36
Uafgjort: Odds 5.00
Lazio vinder: Odds 8.50

Hvor mange mål scores der?
O/U 0,5 mål: Odds 1.03/15.00
O/U 1,5 mål: Odds 1.18/4.50
O/U 2,5 mål: Odds 1.61/2.25
O/U 3,5 mål: Odds 2.50/1.50

Scorer begge hold?
Begge hold scorer: Odds 1.90
Begge hold scorer ikke: Odds 1.90

Spilforslag til kampen

Ikke overraskende er Juventus store favoritter, men selvom Cristiano Ronaldo vil gøre alt for at få succes i sin første hjemmekamp, så er oddset på Den Gamle Dame alt for lavt. Lazio er nemlig ikke noget dårligt hold, hvilket sidste sæsons femteplads da også vidner om.

Juventus imponerede langt fra i første spillerunde, hvor det blev til en meget sen sejr mod Chievo. Her indkasserede Torino-klubben hele to mål, og vi regner med, at den tendens fortsætter mod Lazio.

Uden Buffon i buret er Juventus' defensiv blevet svagere, og med spillere som Immobile og Milinkovic-Savic er det slet ikke usandsynligt, at Lazio kommer på måltavlen.

I to af de seneste tre indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen, og det sker også i lørdagens brag.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 1.90 hos Bet365

Se odds hos Bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

Napoli - Milan odds

Hvem vinder kampen?
Napoli vinder: Odds 1.61
Uafgjort: Odds 4.00
AC Milan vinder: Odds 5.50

Hvor mange mål scores der?
O/U 0,5 mål: Odds 1.04/13.00
O/U 1,5 mål: Odds 1.22/4.00
O/U 2,5 mål: Odds 1.75/2.05
O/U 3,5 mål: Odds 2.75/1.40

Scorer begge hold?
Begge hold scorer: Odds 1.75
Begge hold scorer ikke: Odds 2.00

Spilforslag til kampen

Napoli lagde fra land med en flot 2-1-sejr over Lazio i første spillerunde, mens AC Milan slet ikke var i aktion på grund af den frygtelige ulykke i Genoa, der medførte, at holdets opgør mod Genoa blev aflyst.

Det er dermed svært at vurdere AC Milans styrke, da de endnu ikke har været i aktion, men klubbens ageren på sommerens transfermarked har været meget imponerende. Her har de blandt andre hentet Tiemoué Bakayoko og Gonzalo Higuain, der nu skal være med til at føre Milano-klubben tilbage i toppen af italiensk fodbold.

Trods de flotte indkøb må AC Milan som forventet tage til takke med rollen som underdogs mod Napoli, der i sidste sæson endte på andenpladsen. Vi ser dog rigtig god værdi i et spil på, at AC Milan ikke taber.

Napoli har taget afsked med to af holdets største profiler i form af Jorginho og Maurizio Sarri, mens AC Milan er helt friske, da de som nævnt ikke spillede i første spillerunde, og et spil på udeholdet er bestemt værd at satse på.

Spilforslag: AC Milan eller uafgjort til odds 2.30 hos Bet365

Se odds hos Bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

 

Juventus vs Lazio optakt: Ronaldo får hjemmebane debut

Kommer Ronaldo på måltavlen i weekenden? (foto: shutterstock.com)

Vanen tro vil alt andet end et mesterskab være en gigantisk skuffelse for Juventus, der er løbet med titlen de seneste mange sæsoner. Den Gamle Dame kom da også planmæssigt fra start med en 3-2-sejr over Chievo, men spillemæssigt var præstationen ikke imponerende.

Med et kvarter tilbage stod der 2-1 til Chievo på måltavlen, og først i de døende sekunder formåede Torino-klubben at hente den forventede sejr. Det er samtidig værd at bemærke, at selvom Den Gamle Dame scorede hele tre gange, så måtte superstjernen Cristiano Ronaldo gå fra banen uden et mål på kontoen.

Vi må derfor forvente, at både Juventus og i særdeleshed Cristiano Ronaldo vil være meget sultne efter at få succes i opgøret mod Lazio, der er Ronaldos første ligakamp på hjemmebane for Juventus.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave at besejre Lazio, der i sidste sæson endte på femtepladsen. Rom-klubben råder over flere interessante navne og er bestemt i stand til at drille favoritterne.

I første spillerunde måtte de dog give fortabt mod Napoli, selvom goalgetteren Ciro Immobile bragte dem i front.

Læs også: Odds på vinderen af Serie A

 

Napoli vs AC Milan optakt: Drømmestart for Ancelotti i Rom

Marek Hamsik fejrer et mål i Serie A for Napoli (foto: shutterstock.com)

Netop Napoli skal også i aktion lørdag, når de møder AC Milan. Som tidligere nævnt fik Carlo Ancelottis tropper en drømmestart på sæsonen, da de vandt den svære udekamp mod Lazio.

Opgøret mod AC Milan bliver dog ikke meget lettere for Napoli, der i løbet af sommeren har taget afsked med cheftræner Maurizio Sarri og midtbaneprofilen Jorginho. De vil utvivlsomt blive savnet, men med Ancelotti har de fået en fuldgod erstatning, selvom det formentlig vil tage noget tid, før de helt har vænnet sig til den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træners spillestil.

AC Milan har også foretaget en række ændringer i spillertruppen, hvor navne som Tiemoué Bakayoko og Gonzalo Higuain er kommet til. For et års tid siden investerede Milano-klubben også i nye, store navne, men successen udeblev i den forgangne sæson, hvor man måtte tage til takke med en sjetteplads i ligaen.

Man kan derfor med rette stille spørgsmålstegn ved AC Milan styrke, og i første spillerunde blev vi ikke just klogere på holdet. Den frygtelige katastrofe i Genoa medførte nemlig, at klubbens ligakamp mod Genoa blev aflyst, og de har dermed stadig den første kamp til gode.

Det betyder naturligvis også, at AC Milan har friske ben, men spørgsmålet er, om det er nok til at besejre Napoli? Det finder vi ud af lørdag aften.

Læs også: Odds på Serie As topscorer

 

Livestream Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan på nettet

Ingen danske TV-kanaler har sikret sig rettighederne til at vise Serie A-kampe, og man må derfor benytte sig af livestream for at se Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan direkte.

Du kan livestreame Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan på den nye streamingtjeneste Strive, der har købt rettighederne. Det er desværre ikke gratis at benytte sig af Strive, men med et abonnement til 79 kr. om måneden får du adgang til de mange kampe fra Serie A og La Liga.

Det er dog også muligt at livestreame Juventus vs Lazio og Napoli vs AC Milan hos bookmakeren Bet365. Det kræver blot, at du enten har penge stående på din konto hos bookmakeren eller har placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Herefter kan du nyde de mange kampe direkte på din pc, mobil eller tablet.

Live Stream Serie A >