VILD KUPON: 920.014 kr. for en 50'er

30. marts 2016

Silkeborgenser vandt 327.000 på målrig landskampsrunde

En kupon med ni kampe, hvor begge hold skulle sætte mål ind, gjorde tirsdag aften meget bedre for en silkeborgenser, der kunne hæve 327.000 kr. Se kuponen her!

Et stadig mere og mere populært spil hos de spilleglade er på om begge hold præsterer at lave mål i en kamp.

Det kan tit give nogle ganske høje odds og for en tipper fra Silkeborg må man sige, at det virkelig blev en indbringende tirsdag aften, hvor han havde udset sig ni fodboldkampe, der lugtede af mål og spillet den hos Oddset på den lokale spillekiosk Pitten. 

På alle ni kampe satte han nemlig kryds ved 1-tallet, hvilket vil sige, at begge hold skulle score i samtlige opgør.

Heldigvis for Oddset-kunden holdt samtlige ni kampe stik, og han havde altså IKKE valgt at inkludere Danmarks kamp imod Skotland på sin kupon - en klog beslutning, når nu Danmark var i det sløsede hjørne i Glasgow. 

Højest var odds 2,35 på at Rusland ville kunne score i deres vanskelige udekamp imod Frankrig i Paris, men det viste sig, at de kunne gøre dette hele to gange, så den gik uden problemer. 

Udover syv venskabskampe havde tipperen suppleret med noget ganske andet, nemlig to kampe fra den nordirske Premiership, hvor der blev spillet på mål i begge ender i opgørene Dungannon Swifts - Portadown samt Warrenpoint Town - Linfield.

De to gik såmænd også hjem og sikrede kuponen.

Og da de ni kampe løb tilsammen op i odds 327,90, og silkeborgenseren havde været i det satsede hjørne og satset 1000 kroner på sin kupon kan han altså i dag hæve den nette sum af 327.900 kroner ved Danske Spil!

Se vinderkuponen her: