Spanien U21 - Danmark U21: Odds & Spilforslag

11. juni 2015

Skadesliste bekymrer ikke Wilbek

Skaderne er væltet ned over det herrelandshold i håndbold, og i sejren over Frankrig blev Hans Lindberg tilføjet skadeslisten, men Ulrik Wilbek er ubekymret.

I en underholdende og spændende kamp besejrede Danmark søndag aften Frankrig med 29-28. Mikkel Hansen blev matchvinder, da han i sidste sekund tordnede bolden ind bag en forsvarsløs fransk keeper, men det var ikke kun positivt, idet Hans Lindberg i anden halvleg måtte udgå med en skade.

Dermed blev fløjspilleren tilføjet den efterhånden lange skadesliste. De to nye skader kan ikke træne fuldt med og må underholde sig med Rasmus Lauge, Mads Mensah Larsen, Lasse Svan Hansen, Jesper Nøddesbo og Anders Eggert, men de mange skader bekymrer ikke landstræner Wilbek.

- Så længe vi spiller godt og vinder er jeg fortrøstningsfuld. Rigtig mange af skaderne er ikke alvorlige, og vi skal jo alligevel skære truppen fra 18 til 16 spillere før første kamp. Det kommer nok til at gå af sig selv, siger Wilbek, som er mest bekymret for Anders Eggert.

- Anders Eggert er ham, vi er mest bekymrede for. Det er hans skade, der ser ud til at være den værste.

Wilbek imponeret over Casper U. Mortensen

I Eggerts fravær har Casper U. Mortensen taget over på venstre fløj, og den opgave har Bjerringbro-Silkeborg-spilleren løst til punkt og prikke.

- Der var mange, der ikke kunne være med i dag, men de andre gør det jo godt. Der var vist ikke mange, der opdagede, at Anders Eggert ikke var med. Det er jo helt imponerede dét, Casper Ulrik har lavet, slutter landstræneren.

På søndag starter EM i håndbold for herrer. Danmark er vært, og genvinder Danamrk EM-guldet, som det skete for to år siden i Serbien, så giver det odds 2.50. Et mesterskab til Kroatien giver odds 4.75, mens du kan få odds 5.50, hvis Frankrig bliver nye europamestre.