Skadet Neymar går glip af Copa America i Brasilien

8. juni 2019

Skadet Neymar går glip af Copa America i Brasilien

Brasilien må undvære Neymar Jr. i Copa America 2019 på hjemmebane, da han i nat blev skadet i Brasiliens 2-0 sejr over Qatar.

Det brasilianske landshold må undvære holdets velnok største profil, Neymar, når "brasserne" er værter for det kommende Copa America 2019. Det ligger fast, efter Neymar kom til skade i en venskabskamp mod Qatar natten til torsdag dansk tid.

Brasilien vandt kampen med 2-0 på mål af Richarlison og Gabriel Jesus, men venskabskampen kostede altså dyrt, da man nu må undvære Neymar i bestræbelserne på at vinde Copa America som starter med Brasiliens kamp mod Bolivia d. 15. juni på hjemmebane i Brasilien.

"På grund af skadens omfang vil Neymar ikke have fysikken og den nødvendige restitutionstid til at deltage i Copa America", skriver det brasilianske fodboldforbund CBF på deres hjemmeside.

Det er et beskadiget ledbånd i den ene ankel, som nu kommer til at holde Neymar ude af Brasiliens Copa America trup, og der arbejdes på at finde hans erstatning til truppen.

Hos bookmakeren bet365 er der lige nu odds 2.37 på Brasilien til at vinde Copa America, mens der er odds 5.00 på Argentina og 8.00 på Uruguay som de nærmeste forfølgere i favoritfeltet.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink