FC Midtjylland – Manchester United odds

20. april 2016

Spilforslag: Manchester United - Crystal Palace

Manchester United er inde i en god stime, og skal nu møde Crystal Palace, der er mere eller mindre fri af nedrykning. Lugter det som en ordentlig sæk til Crystal Palace? 

Manchester United kæmper med hud og hår for at holde sig inde i kampen om Champions League-pladser, og med Manchester Citys point i Newcastle blev det hele en lille smule sværere for United, der har et bøvlet slutprogram, der blandt andet byder på en kamp imod Leicester.

Mod Crystal Palace kæmper de mod et hold, som de meget muligt kan komme til at møde i FA Cup-finalen om en måneds tid, for begge hold skal spille semifinaler i den kommende weekend.

United møder her Everton, mens Palace skal op imod Watford. United kan dog ikke tillade sig at spare noget som helst, eftersom de skal holde snor i både City og Arsenal på fjerdepladsen, mens Palace nu kun har en teoretisk chance for at rykke ned, og kan slappe lidt mere af i ligaen.

Det bør blive udslagsgivende for en kamp, der også kommer på et tidspunkt, hvor United har nogenlunde styr på formkurven.

De har vundet fire ud af de seneste fem kampe og kun fået ørerne i maskinen af Tottenham, der ret beset også er Englands stærkeste hold lige nu.

United er da også blevet gjort til store favoritter hos bookmakerne, så det højeste, du kan få for et 1-tal er odds 1,40 hos 888sport, mens du kan få hele 9,5 i odds på en Palace-sejr hos Bwin. For at finde noget værdi, må man derfor grave lidt dybere i statistikkerne.

Spilforslag:

Det er svært ikke at studse over, at United har haft svært ved at vinde deres kampe, selvom de som nævnt har fået fire sejre i land på det seneste. De har alle kun været med et mål, og især Aston Villa-kampen burde have haft større cifre, men angrebsspillet har virkelig ikke flydt i denne sæson på Old Trafford.

Når man lægger oven i at Uniteds trup generelt er lidt tyndslidt af at have haft mange skader og kampe set over hele sæsonen, så tror vi ikke på, at de går ud og kører Crystal Palace over.

Som Everton og senest Arsenal fandt ud af på den hårde måde, så er det ikke bare noget, man sådan lige gør.

Alan Pardew har godt styr på defensiven på sine mandskaber, og hvis det ikke bliver til en smal United-sejr, så er et 0-0 eller 1-1 også et godt bud. United har dog ALDRIG tabt til Crystal Palace i Premier League, hvilket ikke indbyder til at spille på en choksejr til gæsterne.

Under 2,5 mål kan derimod spilles til odds 1,95 hos 888sport, og det synes vi er et rigtig godt odds, når United har været så elendige til at score mål i denne sæson – især mod de små hold.

Unge Marcus Rashford har været brillant for United på det seneste med syv mål i 12 kampe, og kan eventuelt spilles som målscorer i kampen til odds 2,25, også hos 888sport.

Tjek dog først efter, om ikke Wayne Rooney får chancen for et comeback i stedet efter sin skade.

Spilforslag: Under 2,5 mål til odds 1,95 hos 888sport

Skader og karantæner:

United er uden Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj og Luke Shaw mens Phil Jones kan være klar igen efter sin skade, ligesom Wayne Rooney er det.

Hos Palace er Dwight Gayle stadig skadet, men ellers er det et ret pletfrit mandskab, de kan stille med på Old Trafford.

Kampstart: 20/4 kl. 21.00 på TV3 Sport 2