Træningskampe med fodbold

25. maj 2020

Spilforslag og odds på træningskampe

Mens vi venter på Superligaen starter op igen snart, har vi lidt fokus på de danske holds træningskampe. Her finder du odds fra bookmakerne og nogle spilforslag til træningskampene.

Superligaen har grundet Corona krisen været sat på pause i godt to måneder. Nu er tiden kommet til, at de danske Superligaklubber skal i kampform med nogle træningskampe.

Hos Danske Spils bookmaker Oddset har vi fundet nogle odds på de kommende træningskampe og forsøger os med nogle spilforslag, selv om vi erkender, at den slags er svært. Odds på træningskampe med hold, som ikke har spillet meget fodbold på det seneste, er et område hvor man skal være lidt forsigtig.

Gå til Oddset*
Findes i menuen: Fodbold > International > Træningskampe

Brøndby - Lyngby odds og spilforslag

Tirsdag d. 26/5-2020
Kick Off: 13.00
TV: Tv3Sport

Brøndby sejr: odds 1.67
Uafgjort: odds 3.80
Lyngby: odds 4.40
Kilde: *Oddset (Fodbold > International > Træningskampe)

For anden gang og i sidste test inden Superligaen starter står Brøndby og Lyngby over for hinanden i en testkamp. Første opgør blev vundet af Lyngby i Lyngby med 2-0.

Denne gang spilles kampen i Brøndby og hvis du ønsker at overvære kampen, kan den følges live på Tv3sport eller Viaplay.

Det er svært, at vurdere træningskampe for der kan være mange taktiske agendaer for træneren. Alle fodboldspillere vil gerne vinde kampe, men det kan være svært, når der skal eksperimenteres med det taktiske og alle mand gerne skal have nogle kampminutter i benene.

Vi tror dog på, at Brøndby til denne kamp, meget gerne vil tanke noget selvtillid og dermed kan det tænkes at Niels Frederiksen, vil skrue ned for de taktiske tests og præsentere et Brøndby hold, som skal kunne slå Lyngby.

Det er bestemt ikke utænkeligt, at vi ser det modsatte resultat af første opgør og at Brøndby kan vinde med et par mål. Vi snupper et spilforslag på en Brøndby sejr med minimum to mål. Odds 2.70 på Brøndby (0-1) til odds 2.70. Vi krydrer den med, et spil på Brøndby fører ved pausen til odds 2.25

Gå til Oddset*
Findes i menuen: Fodbold > International > Træningskampe


 

FC København - SønderjyskE

Tirsdag d. 26/5-2020
Kick Off: 15.00
TV: Tv3Sport

FCK: odds 1.45
Uafgjort: odds 34.30
SønderjyskE: odds 6.00
Kilde: *Oddset (Fodbold > International > Træningskampe)

FCK spillede fredag testkamp i Parken mod OB. Det blev en lidt spøjs afslutning, og man kan vel godt sige FCK blev ydmyget til slut. Men det var vel egentlig FCKs egen dumhed, at det skulle ende med, at OBs assistenttræner scorede målet til slutresultatet 2-2 med et lop over Kalle Johansson i FCK målet. 

Københavnerne startede rigtig flot ud, og dominerede første halvleg. Hele FCK holdet blev udskiftet i pausen og de magtede bestemt ikke, at holde 2-0 føringen. Alt i alt, en rigtig god første halvleg af FCK men på grænsen til det pinlige i anden halvleg. På trods af det "kun" var en træningskamp.

SønderjyskE spillede ligeledes træningskamp i fredags. Her blev det til 1-1 på udebane mod 1. divisionsholdet fra Kolding. Denne kamp blev ikke vist på TV, så det kan være svært, at udtale sig meget om præstationen ud over resultatet.

Spiller for spiller bør FCK være bedre end SønderjyskE og med truppens bredde bør de kunne vinde over gæsterne på eget græs i Parken.

Vores spilforslag på FCK vinder første halvleg til odds 1.97 og at der scores over 1,5 mål i første halvleg til odds 2.25, tager udgangspunkt i FCKs træningskamp mod OB, hvor de var rigtig gode i første halvleg.

Gå til Oddset*
Findes i menuen: Fodbold > International > Træningskampe