Arsenal - Southampton odds: The Gunners fortsætter imponerende form

29. januar 2018

Swansea vs Arsenal odds: - Gunners skyder Svanerne ned

Swansea skal på en hård opgave, når de tirsdag aften tager imod Arsenal i Premier League. Vi er klar med de bedste odds på opgøret samt en optakt med spilforslag. 

Premier League er tilbage efter en kort pause, og tirsdag er der hele tre kampe på tapetet. På Liberty Stadium mødes Swansea og Arsenal i et opgør, hvor Arsenal bør have fine muligheder for at snuppe sejren.

Ser vi på odds på Swansea vs Arsenal er the Gunners da også favoritter til odds 1.46 hos LeoVegas. Tror du derimod på mere på sejr til Swansea er der odds 7.00, mens et remis belønnes med odds 4.50 hos LeoVegas.

Her på redaktionen er vi da også overbeviste om, at Arsenal snupper en sikker sejr. Vi anbefaler derfor et spilforslag på Arsenal -1,5 til odds 2.33 hos LeoVegas. 

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Odds 2.33 på Arsenal -1,5 vs Swansea

Swansea overraskede alt og alle, da de i seneste spillerunde besejrede Liverpool med 1-0. Selvom Svanerne naturligvis skal have ros for den præstation, er det samtidig værd at nævne, at Liverpool spillede en forfærdelig kamp lavt under vanligt niveau.

Tirsdag venter der så Swansea endnu en hård kamp, når Arsenal kommer på besøg, og her tvivler vi på, at hjemmeholdet igen kan overraske.

The Gunners fik nemlig en tiltrængt pause i weekenden, da holdet ikke længere er med i FA Cuppen, mens Swansea samtidig stillede med de helt store profiler mod Notts County. Tirsdagens opgør kan derudover blive den første kamp for Henrikh Mkhitaryan i Arsenal-trøjen, og finder udeholdet melodien, er det svært at se, hvad Swansea skal stille op.

Trods den flotte sejr over Liverpool ligger hjemmeholdet stadig sidst i Premier League, og der bør være klasseforskel i tirsdagens opgør.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på Arsenal -1,5 til odds 2.33 hos LeoVegas. 

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

Bundholdet Swansea tog fusen på tophold

Med blot fem sejre i 24 kampe har Swansea kurs mod nedrykning, men i seneste spillerunde var der for en gangs skyld grund til at smile i den walisiske klub.

Højst overraskende blev det nemlig til en sejr over Liverpool, og Svanerne kom dermed en smule tættere på holdene over nedrykningsstregen. Nuvel, waliserne mødte et Liverpool-mandskab, der spillede langt under vanligt niveau, men faktum er, at der kom tre vitale point ind på kontoen.

Lykken varede dog ikke evigt for Swansea, der i weekenden leverede en ringe præstation mod League Two-mandskabet Notts County i FA Cuppen. Her havde manager Carlos Carvalhal valgt at stille med de helt store profiler, men waliserne formåede ikke at sende de undertippede værter ud, og opgøret endte dermed 1-1.

Med en flot sejr og et skuffende remis i bagagen løber Swansea ind til tirsdagens opgør mod Arsenal med en blandet fornemmelse i kroppen, mens benene hos profilerne må være trætte.

 

Friske Arsenal fik en puster i weekenden

Benene er derimod næppe trætte hos Arsenal-spillerne, der i weekenden fik et tiltrængt hvil. Det var naturligvis ikke med hovedstadsklubbens gode vilje, men nederlaget til Nottingham Forest i 3. runde betød, at de ikke skulle i aktion i weekendens FA Cup-runde.

Selvom Arsene Wenger må ærgre sig gul og blå over at være røget ud af FA Cuppen, klager han næppe over et par ekstra hviledage. 2018 har nemlig allerede budt på mange kampe for the Gunners, der blandt andet har spillet to hårde semifinaler mod Chelsea i Carabao Cuppen.

Den sidste semifinale fandt sted for en lille uges tid siden, og her bookede Arsenal billetten til finalen ved at slå lokalrivalerne med 2-1. Opgøret var naturligvis uden Alexis Sánchez, som er skiftet til Manchester United, mens nyindkøbet Henrikh Mkhitaryan heller ikke var med.

Armeneren kan dog muligvis få debut i tirsdagens opgør, og det bliver interessant at se, hvad han kan diske op med. Uanset hvad er der ikke nogen tvivl om, at Arsenal skal snuppe alle tre point mod bundholdet Swansea, hvis de fortsat vil være med i kampen om top 4.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>