Danske Spil: Håndboldherrerne får topplacering ved EM 2018

7. september 2016

Tips 12 Sæson mester - Gæt mestrene i Europa

Kan du forudsige, hvem der vinder 12 af de største turneringer i Europa? Danske Spil giver dig nu mulighed for at bruge dine evner som spåkone.

Hver weekend kan du som bekendt tippe 13 eller 12 udvalgte kampe hos Danske Spil, hvor der for det meste er en rigtig stor gevinst til den dygtige spiller, der rammer alle kampene.

I år giver Danske Spil så spillerne mulighed for at forudsige hele den igangværende fodboldsæson med en garanteret mindstepræmie på 50.000 kroner! Du skal således på en 12'er-kupon forudsige, hvem der vinder mesterskaberne og pokalturneringerne i de største, europæiske ligaer (og Danmark).

Vi kommer her med vores bud på vindere af de forskellige turneringer, og her tror vi på, at der kommer et par overraskelser. Se dem under kuponen.

Læs også: Stor guide til Tips hos Danske Spil

 

Tips 12 Sæson Mester

Champions League (1 = FC Barcelona/Real Madrid, X = Bayern München/Juventus, 2 = Andre)

Vores bud: X

Verdens mest prestigefyldte klubturnering er altid interessant og svær at forudsige, da forskellige faktorer kan have stor indflydelse. 

For mens man i de hjemlige ligaer skal afgøre tingene over en hel sæson, så er presset anderledes i Champions League.

Her skal sagerne afgøres over to kampe i knockoutfasen, hvor det ikke altid er det bedste hold der går videre. Samtidig kan et hold have en masse lodtrækningsheld, mens to af favoritterne allerede kan tørne sammen i 1/8-finalen.

Da de forsvarende mestre fra Real Madrid i sidste sæson vandt turneringen, var heldet uden tvivl på deres side da der blev trukket lod, hvilket banede vejen for en finaleplads til Cristiano Ronaldo & Co.

Hovedstadsklubben er sammen med FC Barcelona favoritter til at vinde turneringen, men vi tror mere tyske Bayern München eller italienske Juventus. Begge hold råder over adskillige klassespillere, der med lidt held sagtens kan sikre dem titlen.

Superligaen (1 = FCK, X = Brøndby, 2 = Andre)

Vores bud: 1

Både FCK og Brøndby har leveret flot spil i denne sæson, og det ligner umiddelbart en kamp mellem de to rivaler om titlen, mens også hold som AaB og FC Midtjylland kan komme i spil.

Vi tror dog mest på de forsvarende mestre fra FC København, der har haft en fantastisk sæsonstart med kvalifikation til Champions League gruppespillet, mens man i Superligaen fortsat er ubesejret.

Hovedstadsklubben har solgt anfører Thomas Delaney, der smutter til Werder Bremen i vinterpausen, hvilket selvfølgelig trækker spillet en smule ned. Samtidig har man dog oprustet med blandt andre Jores Okore og Nicolai Boilesen, og Ståle Solbakkens mandskab bør hive mesterskabet hjem igen, selvom det formentlig bliver tæt.

DBU Pokalen (1 = FCK/Brøndby, X = FCM/AGF, 2 = Andre)

Vores bud: 1

FCK og Brøndby er naturligvis favoritter til at vinde DBU pokalen, og vi tror da også på at et af holdene går hele vejen. Akkurat som i Champions League, så spiller lodtrækningsheld en stor rolle, hvilket kan have stor betydning for spillet.

Meget kan ske i løbet af sæsonen, men lige nu er FCK og Brøndby de stærkeste hold i ligaen, og der er god chance for at et af holdene snupper titlen.

Premier League (1 = Man C, X = Man U, 2 = Andre)

Vores bud: 2

Leicester overraskede alt og alle, da de i sidste sæson sensationelt vandt Premier League. Vi får næppe en gentagelse at se i denne sæson, hvor især de to Manchester-klubber har oprustet sig gevaldigt.

De to hold har hentet verdensklassespillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Nolito og Leroy Sané til ligaen, mens man på trænerposten har fået tilgang af henholdsvis José Mourinho og Pep Guardiola.

Med de mange indkøb er de to lokalrivaler naturligvis favoritter til at snuppe titlen. Vi tror dog på overraskelsen, hvor en anden klub tager mesterskabet.

Her har vi Antonio Contes Chelsea som favoritter. Hovedstadsklubben har haft en forrygende sæsonstart, og hvis de kan bevare momentum så er de uden tvivl blandt bejlerne til titlen. Spillet lukker dog samtidig også op for andre hold såsom Arsenal, Tottenham og Liverpool, der alle råder over klassespillere.

FA Cup (1 = Man C/Man U, X = Liverpool/Chelsea, 2 = Andre)

Vores bud: 1

Mens vi ikke tror på Manchester-klubberne i ligaen, så har de gode muligheder for at snuppe FA cuppen. Som i alle andre pokalturneringer spiller lodtrækningsheld en stor rolle, men vi satser på succes til enten Mourinho eller Guardiola.

Primera Division (1 = FC Barcelona, X = Real Madrid, 2 = Andre)

Vores bud: X

Real Madrid har ikke vundet den hjemlige liga siden 2012, og det skal der ændres på nu. FC Barcelona er smalle favoritter, men motivationen må være i højsædet hos hovedstadsklubben. Cristiano Ronaldo & Co. har vundet Champions League i både 2016 og 2014, men i ligaen har der været længere mellem snapsene.

Som altid bliver det formentlig et kapløb mellem Real Madrid og Barcelona, og vi satser på at Zidanes mandskab trækker sig sejrrigt ud.

Bundesliga (1 = Bayern M, X = Dortmund, 2 = Andre)

Vores bud: 1

Muligvis det mest sikre spil. Bayern München er bare en klasse over de øvrige hold, og med Carlo Ancelotti på sidelinjen bør man snuppe endnu en Bundesliga-titel.
Holdet har oprustet sig med Mats Hummels og Renato Sanches, mens den nærmeste konkurrent, Dortmund, har sagt farvel til Mkhitaryan og førnævnte Hummels.

Serie A (1 = Juventus, X = Roma, 2 = Andre)

Vores bud: 1

Ligesom tilfældet er i Bundesligaen, så er der i Serie A også kun en storfavorit til titlen. De forsvarende mestre fra Juventus har sagt farvel til midtbaneprofilen Paul Pogba, men samtidig har man oprustet med blandt andre sidste sæsons ligatopscorer, Gonzalo Higuain, Romas Pjanic og Barcelonas Dani Alves.

Holdets spillermateriale er mindst én klasse over de øvrige hold, og det vil være en kæmpe overraskelse, hvis de ikke snupper titlen.

Ligue 1 (1 = PSG, X = Monaco, 2 = Andre)

Vores bud: 1

PSG vandt i sidste sæson mesterskabet på overlegen vis. Hele 31 point var der ned til Lyon på 2. pladsen, da sæsonen var slut. Siden da har man sagt farvel til den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, der er skiftet til Manchester United.

Med Zlatans afgang har PSG mistet deres største profil, og de vil formentlig ikke være ligeså suveræne som tilfældet var i sidste sæson. Hovedstadsklubben råder dog fortsat over klassespillere som Edinson Cavani og Thiago Silva, der kan sikre klubben det femte mesterskab på stribe.

Æresdivision (1 = Ajax, X = PSV Eindhoven, 2 = Andre)

Vores bud: 2

I sidste sæson smed Ajax mesterskabet væk i sidste spillerunde, da man spillede 1-1 mod bundholdet De Graafschap. Med det resultat overhalede PSV hovedstadsklubben indenom og snuppede titlen.

De to storklubber vil sandsynligvis være med i titelræset igen, men vi har mest fidus til Nicolai Jørgensens Feyenoord. Med fire sejre i de første fire kampe er holdet kommet fremragende fra land, og vi satser på en overraskelse.

Primeira Liga (1 = FC Porto, X = Benfica, 2 = Andre)

Vores bud: 2

Kampen om mesterskabet i den bedste portugisiske række stod i sidste sæson mellem Benfica og Sporting Lissabon. Her trak Benfica sig sejrrigt ud, da man med to point ned til Sporting sikrede sig mesterskabet.

Storklubben FC Porto skuffede fælt og sluttede hele 15 point efter Benfica, hvilket er helt uhørt for en klub som Porto. I denne sæson er det blot blevet til tre point i to kampe, mens Benfica har vundet begge deres kampe.

Det er dog en helt tredje klub vi tror på. Sporting Lissabon har sagt farvel til flere profiler denne sommer, men man har stadigvæk et slagkraftigt mandskab. I sidste sæson var man tæt på mesterskabet, og vi ser gode chancer for en triumf til dem i år.

Süper Lig (1 = Besiktas, X = Fenerbahce, 2 = Andre)

Vores bud: 1

De forsvarende mestre fra Besiktas ser stærke ud, og vi ser gode muligheder for at de genvinder mesterskabet. Det tegner dog til at blive en tæt sæson, hvor især Fenerbahce vil byde dem op til dans.