FC Midtjylland - TNS spilforslag: Walisiske TNS oppe mod overmagten

16. august 2018

FC Midtjylland - TNS spilforslag: Walisiske TNS oppe mod overmagten

Se spilforslag og odds på Europa League opgøret FC Midtjylland vs TNS. Læs spilforslag og bliv klogere på returopgøret i Europa League kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og walisiske TNS torsdag d. 16/8. 

FC Midtjylland står med så godt som to ben i næste runde af Europa League kvalifikationen, efter det lykkedes Jess Thorups mandskab at vinde med 2-0 på udebane i Wales.

Vi er klar med spilforslag til FCM vs TNS her på siden, hvor Midtjylland mandskabet er store favoritter til at snuppe endnu en sejr på MCH Arena.

Oddset på vores FC Midtjylland vs TNS spilforslag er fundet hos bookmakeren Bet365*. Her er midtjyderne store favoritter til odds 1.12 på en sejr, mens en sejr til gæsterne fra Wales belønnes med odds 21.00. Et remis står til odds 7.50.

Du skal være opmærksom på, at oddsene til FCM vs TNS kan ændre sig inden kampstart. Vi anbefaler derfor altid, at du besøger Bet365s hjemmeside for de nyeste, opdaterede odds.

I dette spilforslag til TNS - FC Midtjylland har vi valgt at satse på et HT/FT spil, hvor vi har en stor tiltro til FC Midtjylland. Bookmakerne forventer en kamp på hjemmeholdets præmisser, men er vi enige i det? Det kan du få vores bud på i spilforslaget herunder.

Ønsker du at vide mere om FC Midtjylland inden dette opgør, kan du med fordel smutte forbi vores store Superliga-oversigt. Her kan du blive klogere på FCM og de 13 øvrige hold i ligaen.

Kick off: Torsdag d. 16/8 kl. 19:00 - Kampen kan ses på TV3 Sport

Spil på FC Midtjylland - TNS hos Bet365

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

TNS - Wales svar på Celtic

Før vores spilforslag til FC Midtjylland vs TNS, har vi kigget lidt nærmere på modstanderen som venter de danske mestre. Uden at nedgøre det walisiske mandskab, er det næppe mange danskere som kender klubben.

TNS, en forkortelse for The New Saint F.C. som klubben oprindeligt hedder. TNS stammer tilbage fra 1959, hvor klubben blev stiftet under navnet Llansantffraid FC. I 2003 blev klubben fusioneret med en anden walisisk klub ved navn Owestry Town FC, og tre år efter fik klubben sit nuværende navn. Siden 2006 har klubben domineret den Walisiske liga på samme måde som vi ser Celtic gøre det i Skotland.

Klubben har vundet det walisiske mesterskab ikke færre end 7 gange i streg. Det betyder også, at det er 7. gang i træk at klubben har deltaget i kvalifikationen til Champions League. Holdet har dog aldrig fundet vej længere end til 2. runde, mens holdet i Europa League en enkelt gang er kommet frem til 4. og afgørende runde. Derfor er det også en klub, som uden at nedgøre TNS, er en klub FC Midtjylland bør være i stand til at slå ud.

Spilforslag: FC Midtjylland henter en sikker sejr

Vores spilforslag til FC Midtjylland vs TNS er fundet på HT/FT markedet, hvor vi kigger nærmere om FC Midtjylland er i stand til at være foran inden pausen og holde føringen hjem.

Efter 2-0 sejren til FC Midtjylland i første opgør (Hvor begge mål faldt i første halvleg) er der en overvejende sandsynlighed for at FCM sparer et par profiler. Holdet har et tæt kampprogram med mange kampe, og rigtig meget virker til at skulle gå galt, hvis FCM skal komme i problemer om det samlet avancement.

Vi tror dog alligevel, reserver eller ej, at det er et FCM mandskab der kommer på banen for hurtigst muligt at lukke den lille spænding der stadigvæk er tilbage. Derfor tror vi også på gode chancer for at det er et FCM hold der formår at spille sig i front inden pausen.

 

Vores TNS - FC Midtjylland spilforslag lyder på en FCM sejr HT/FT. Altså at midtjyderne er foran ved pausen og holder føringen hjem. Præcis som det var tilfældet i den første kamp, hvor FCM også kom bragende ud i første halvleg. Spillet belønnes med odds 1.50 hos Bet365, og det virker som et solidt spil.

Spilforslag: FCM HT/FT til odds 1.50 hos Bet365

Spil på FC Midtjylland - TNS hos Bet365

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink