Bundesliga starter igen denne weekend: Læs stor optakt til forårssæsonen

22. september 2015

Topopgør i Bundesligaen: Wolfsburg tager imod Bayern München

Det bliver et brag af en kamp, når sidste sæsons nummer 1 og 2 på tirsdag krydser klinger.

Bayern München har de seneste sæsoner været altdominerende i Bundesligaen i Tyskland, hvor man har vundet mesterskabet tre gange i træk.

I denne sæson er holdet da også startet ganske overbevisende med lutter sejre og en målscore på 15-2 efter fem kampe.
Nu venter dog sæsonens sværeste kamp hidtil, når sidste sæsons sølv og pokalvindere fra Wolfsburg venter.

 

Bendtner og Co. er i flyvende form

Nicklas Bendtners Wolfsburg er også startet solidt ud i Bundesligaen, og efter de første fem kampe er man stadigvæk ubesejret.

I weekenden blev det endda til en startplads for Bendtner, der dog måtte se sin indskiftede konkurrent, Bas Dost, score begge Wolfsburgs mål i 2-0 sejren over Hertha Berlin.

På trods af Bayerns dominans i Tyskland er det alligevel Bendtner & Co. der er ovenpå, når man ser på holdenes seneste indbyrdes opgør.

Det var nemlig Wolfsburg der, på mål af Nicklas Bendtner, sikrede sig den tyske Super Cup for næsen af Bayern, mens man også besejrede Pep Guardiolas mandskab med hele 4-1 i seneste indbyrdes Bundesliga kamp.

Den står derfor på revanche for hjemmeholdet, der også er storfavoritter til odds 1.30 hos bwin.

 

Wolfsburg har gjort det før

Bendtner og Wolfsburg har dog tidligere spændt ben for Bayern, og 2-tallet til odds 9.00 bør overvejes.
Det er dog yderst sjældent, at Bayern taber på hjemmebane, så hvis du er mere til et remis belønnes det med odds 5.25 hos bwin.

Med de to nederlag i baghovedet må hjemmeholdet være yderst opsatte på, at kontrollere kampen og snuppe en sikker sejr. De tyske mestre har vist fantastisk målform i denne sæson, hvilket otte mål i de seneste tre kampe siger alt om.

Det er derfor heller ikke den store overraskelse, at bookmakerne forventer en målrig kamp. Begge hold har store offensive kvaliteter, og det kunne godt gå hen og blive en rigtig livlig affære.

bwin belønner derfor over 2,5 mål med sølle odds 1.57, mens du får odds 2.35 på under 2,5 mål.

 

Spilforslag

Bayern München bør snuppe sejren på hjemmebane, men 1-tallet rummer ikke megen værdi. Samtidig har holdet haft en smule svært ved at score i 1. halvleg, og jeg ser derfor god værdi i at Wolfsburg holder Bayern fra fadet i 1. halvleg, men derefter må give fortabt.

Der er odds 3.75 på at første halvdel af kampen ender uden vinder, mens Bayern trækker sig sejrrigt ud til sidst.