Sprudlende Tottenham sejrer smalt mod West Bromwich

13. januar 2017

Sprudlende Tottenham sejrer smalt mod West Bromwich

Christian Eriksen og Tottenham er flyvende for tiden, og de bør da også snuppe sejren mod West Bromwich. Tony Pulis’ mandskab har dog godt styr på defensiven, så man skal ikke forvente mange mål.

Tottenham – West Bromwich Optakt

Det kører i den grad på skinner for Tottenham, der har vundet de seneste seks kampe. Holdet kom ud af juleprogrammet med maksimumpoint, og i seneste spillerunde leverede man en pragtpræstation mod førerholdet fra Chelsea, der havde vundet 13 ligakampe i træk.

Spurs formåede at sætte en stopper for Antonio Contes mandskab, der blev sendt hjem til Stamford Bridge med et velfortjent 0-2 nederlag. Arkitekterne bag sejren var Dele Alli og danske Christian Eriksen, der med henholdsvis to mål og to assists stod bag den flotte triumf.

Med de mange sejre er Tottenham kravlet opad i tabellen, hvor man nu er på 3. pladsen, foran blandt andre Manchester City og ærkerivalerne fra Arsenal.

I weekenden var holdet i aktion i FA Cuppen, hvor et reservespækket Spurs-hold sendte Aston Villa ud af turneringen med en 2-0 sejr. Kampen gav Mauricio Pochettino mulighed for at spare profiler som Harry Kane og Christian Eriksen, der nu er helt klar til lørdagens opgør mod West Bromwich.

Udeholdet var også i aktion i FA Cuppen, hvor man hjemme tog imod Championship mandskabet Derby. Her stillede Tony Pulis op med noget nær stærkeste opstilling, men på trods af et klart overtag måtte West Brom vinke farvel til turneringen efter et 1-2 nederlag.

The Baggies har ellers haft en flot sæson, hvor man efter 20 runder ligger på en 8. plads. Nedrykning bør ikke være et tema i klubben længere, og selvom spillet ikke altid er lige flot, så må man tage hatten af for Tony Pulis’ evner.

Inden weekendens nederlag havde WBA da også vundet to ligakampe i træk, men de skal nok ikke forvente at få point mod Spurs. Generelt set har Pulis’ drenge haft det svært mod de store hold, hvor det ikke er blevet til point mod hverken Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool eller Manchester City.

Kun i efterårets opgør mod Spurs fik man et enkelt point, men bookmakerne forventer ikke en gentagelse. En sejr til Tottenham belønnes med odds 1.33, mens en overraskende udesejr fås til odds 11.00 hos Nordicbet.

De seneste tre indbyrdes opgør er alle endt 1-1, og West Bromwich vil da også gå efter det ene point. Skulle de lykkes med det får du odds 5.50 hos Nordicbet.

Spilforslag

Tottenham er flyvende for tiden, og vi satser da også på en sejr hjemme på White Hart Lane. Oddset er dog ikke prangende, og de får samtidig ikke nemt spil i angrebet mod WBA’s betondefensiv.

Samtidig lukker Spurs ikke mange mål ind, og det tegner derfor til at blive en målfattig kamp. Vi kombinerer et spil på hjemmesejren med under 2,5 mål, og satser dermed på en 1-0 eller 2-0 sejr til Spurs.

Spilforslag: Tottenham + Under 2,5 mål til odds 3.25 hos Nordicbet
Kampstart: 14/1 kl. 13.30 – Se den på 6’eren