Transfer Odds

3. august 2016

Transfer Odds

På denne side vil du kunne finde de seneste odds på spillere, der er på vej til at blive solgt i den store transferkarussel. Følg med i transfercirkusset her!

Silly Season, som englænderne kalder transferperioderne på grund af de mange rygter, der ofte er fjollede, er altid enormt spændende for fodboldfans at følge med i.

Og det kan gå begge veje. Hjerter kan blive knust, når en favoritspiller skifter til en rivaliserende klub, lige så vel som man kan blive enorm optimist inden en sæson, når ens klub køber lige præcis den type midtbanespiller, man mangler for at få kabalen til at gå op.

Der er dog også mulighed for at komme til at glæde sig over en transfer på anden vis, nemlig hvis man har spillet på netop denne transfer – eller bare at en spiller skifter væk fra en klub.

Begge dele er muligt ved flere bookmakere, og selvom det kan være svært at forudse en transfer, kan alle sikkert komme på et spillersalg, som man selv havde set komme for lang tid siden.

Vi har her samlet nogle af de aktuelle odds på de mest ombejlede spillere i Europa her i sommerens transfervindue!

Riyad Mahrez - klub efter sommerens transfervindue

Den algeriske winger med de mange tricks i posen og den voldsomme frisparksteknik havde en flot sidste sæson, hvor han var en af de mest toneangivende spillere på Leicesters mesterhold. Sæsonen kulminerede udover mesterskabet med en titel som årets spiller i Premier League, kåret af spillerne.

Det har gjort ham interessant for langt større klubber - hvis man synes, at det bliver meget større end at være engelsk mester - og både Real Madrid, FC Barcelona samt PSG har været nævnt på rygtebasis i forbindelse med 25-årige Mahrez, der har mange flere sæsoner tilbage i sig på topniveau.

Hos bookmakerne lader det dog ikke til, at man tror på at Mahrez tager skridtet til en af de klubber lige nu. Hos Unibet giver det således odds 34,00 på både Real og PSG som playmakerens næste arbejdsgiver, mens Barcelona ses som lidt mere sandsynligt til odds 7,00 hos Betfair. 

Barcelona har da også været omtalt på rygtebasis i noget tid, men det er rygter, der er kommet især fra sladderblade som The Sun, der traditionelt ikke er videre troværdige overhovedet.

Derudover er det svært at se Mahrez få en plads som andet end super-sub på et Barcelona-hold, der som bekendt sidder lunt i det i angrebet.

Det er også meget muligt, at han bare bliver i Leicester for i hvert fald en sæson til, nu hvor de skal spille Champions League og derudover har kunnet holde på det meste af succesholdet fra sidste år. Det kan du få odds 2,20 for hos 888sport

Men ifølge netop 888sport, så er det Arsenal, der har størst sandsynlighed for at glæde sig over Mahrez næste år. Hvis han kommer til Wengers mandskab giver de nemlig kun odds 1,80 på dette, mens samme klub giver 2,50 hos Betfair.

Riyad Mahrez odds

Leicester: odds 2,20 hos 888sport

Arsenal: odds 2,50 hos Betfair.

Chelsea: odds 5,00 hos 888sport

FC Barcelonaodds,7,00 hos Betfair..

Real Madrid: odds 34 hos Unibet

Paris SG: odds 34 hos Unibet

Manchester City: odds 15,00 hos Betfair

Alexandre Lacazette - klub efter sommerens transfervindue

Igennem flere sæsoner har Alexandre Lacazette gjordet livet usikkert for Lyons modstandere i Ligue 1, men nu ser det så småt ud til, at storklubberne er blevet trætte af at se den lynhurtige goalgetter ”spilde tiden” i OL.

I hvert fald er den 25-årige, der er blevet prissat til omkring 40 millioner pund eller 350 millioner kroner, jaget vildt af blandt andet Arsenal, hvor manager Wenger jo i mange år har haft fidus til spillere fra sit hjemland.

Lacazette har lavet 92 mål i 230 kampe for Lyon, og har især i de sidste tre sæsoner været særdeles effektiv. Han har dog ikke haft den store succes på landsholdet, selvom vi i Danmark husker hans eneste mål, der faldt i deres 2-0 sejr over danskerne sidste år.

Lyons manager, Bruno Genesio, har senest været ude at indrømme, at der er nogle tilbud, man simpelthen ikke kan sige nej til, selvom han er blevet lovet af klubbens præsident, at der vil blive gjort alt for at holde på klubbens spillere.

Det har gjort, at odds på at Lacazette havner på Emirates nu er helt nede i odds 1,50 hos Betfair, mens det giver 2,25 hos Unibet, hvis han alligevel bliver i Lyon.

Udover Arsenal, så er der flere andre bejlere, især fra Premier League, der jo som bekendt er blevet endnu rigere i kølvandet på den nye TV-aftale.

Derfor er der blandt andet også odds at finde på at angriberen havner i West Ham – odds 8,00 hos Betfair – og hos Tottenham, hvilket du kan få hele odds 26 for hos 888sport.

Især West Ham skal have smidt flere bud efter Lyon, men hvis det står til Lacazette selv, vil Arsenal nok være at foretrække.

Alexandre Lacazette odds 

Arsenal: 1,50 hos Betfair

Lyonodds 2,25 hos Unibet

West Ham: Odds 8,00 hos Betfair

PSG: odds 9,00 hos 888sport

Tottenhamodds 26,00 hos 888sport

Monaco: Odds 15,00 hos Betfair

Manchester UnitedOdds 23,00 hos Betfair

Mario Balotelli - klub efter sommerens transfervindue

Super-Mario har efterhånden været mindre super i et par sæsoner, og man kan argumentere for at hans karriere foreløbig toppede under EM 2012. Nu er han blevet erklæret som officielt på overskudshylden i Liverpool, og det har åbnet for nye spekulationer om, hvor den karismatiske angriber skal prøve at kickstarte karrieren.

Lavest hos bookmakerne ligger såmænd hollandske Ajax, hvor man i den grad mangler en angriber, efter de har solgt sidste sæsons bomber, Arek Milik, til Napoli for at fylde tomrummet efter Gonzalo Higuain, der jo som bekendt skiftede til Juventus.

Betfair giver således kun odds 1,66 på at Balotelli ender i Æresdivisionen, som måske trods alt ville være lidt overraskende. Men netop Napoli står også som et godt bud hos både Betfair og 888sport, der begge ligger på odds 3 som næste destination for Balotelli. En spiller som Higuain kræver måske også to spillere til at erstatte sig?

Også Balotellis ungdomsklub, Inter Milan, ligger som et varmt bud hos både Unibet og Betfair, der giver odds 6 på at han vender tilbage til Stadio Meazza. Et tilsvarende odds er der på et skifte til tyrkiske Besiktas, hvilket der også har været meget snak om i tabloid-pressen.

Hvis Balotelli opgiver europæisk fodbold og tager til en hvilken som helst kinesisk klub, så giver det odds 5 hos Unibet, mens Betfair er oppe i odds 9 på samme spil.

Mario Balotelli odds

Ajaxodds 3,00 hos Unibet

Napoliodds 8,00 hos Betfair

Besiktas: Odds 6,00 hos Betfair

Inter: Odds 6,00 hos Betfair

Hvilken som helst kinesisk klub: Odds 9,00 hos Betfair

Sampdoriaodds 13,00 hos Unibet

West Ham: odds 13,00 hos Unibet

Julian Draxler - klub efter sommerens transfervindue

Den tyske landsholdspiller har kun været i Wolfsburg i en enkelt sæson, men meget tyder på, at han er fortid i klubben. Han har i hvert fald selv sagt til BILD, at han vil væk, og når en spiller i en Bundesliga-klub lukker den slags ud til netop Bild, så er der næppe meget at rafle om.

Draxlers største beundrere har tidligere været henholdsvis Arsenal og Juventus, men hos Unibet føler de sig sikre på, at han havner i PSG, eftersom de kun giver odds 1,10 på, at Draxlers næste arbejdsgiver bliver Paris-klubben.

Herefter følger et skifte til Stamford Bridge og Chelsea til odds 12, mens du kan få odds 16, hvis den teknisk brilliante kantspiller slutter sig til sin landsmand Jürgen Klopp i Liverpool.

Hvis du alligevel tror, at han kommer til Emirates eller Juventus Stadium, så giver de hele odds 21 på det.

Julian Draxler Odds

Paris SG: Odds 1,10 hos Unibet

ChelseaOdds 12,00 hos Unibet

LiverpoolOdds 16,00 hos Unibet

ArsenalOdds 21,00 hos Unibet

Juventus: Odds 21,00 hos Unibet