Danske Spil: Lugter af Dolberg på landsholdet

6. januar 2017

Transfer odds: Kasper Dolberg

Kasper Dolberg er blevet udråbt som dansk fodbolds næste stjerneskud, men hvilken klub bliver hans næste? Vi har set lidt på mulighederne her.

[readmore id="1948">

Med en flot række af scoringer i Æresdivisionen er Kasper Dolberg braget igennem på den internationale scene bare halvandet år efter, han landede i hollandske Ajax.

Den unge og ganske uimponerede midtjyde er blevet sammenlignet med alt lige fra Marco van Basten til Michael Laudrup og Dennis Bergkamp, og den slags giver naturligvis også grund til at spekulere i, hvor danskeren mon kan komme til at spille fremover.

Bookmakerne har derfor selvsagt også åbnet for spil på, hvor Dolberg eventuelt havner efter dette transfervindue, og det er en perlerække af flotte klubber, der åbenbart står på spring.

Størst chance er der dog absolut for, at danskeren bliver, hvor han er. Ajax er kendt som et perfekt sted for unge spillere at udvikle sig, og Dolberg har endnu masser af år foran sig, så der er næppe grund til at forhaste sig.

Derfor finder du ikke meget højere odds end 1,13 hos NordicBet på at det stadig hedder Amsterdam Arena, når vinduet lukker 1. februar.

Kasper Dolberg Transfer odds

VÆDDEMÅL ODDS
  Kasper Dolberg bliver i Ajax  
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">1.13[/bbutton]

 
Kasper Dolberg skifter til Manchester City
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">10.00[/bbutton]

Kasper Dolberg skifter til Everton
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">14.00[/bbutton]

Kasper Dolberg skifter til Dortmund
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">16.50[/bbutton]

Kasper Dolberg skifter til Manchester United
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">19.00[/bbutton]

Kasper Dolberg skifter til Bayern München
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">16.50[/bbutton]

Kasper Dolberg skifter til Chelsea
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-transfer-window-bonus">21.00[/bbutton]


Næste stop - Premier League?

Næstfavorit til at overtage Dolberg er selveste Pep Guardiola og Manchester City, der tidligere har været meldt ud som særdeles interesserede i at tilknytte angriberen.

Der er ingen tvivl om, at Guardiolas teknisk betonede fodbold og kærlighed til offensiv fodbold vil passe danskeren godt, men der er langt til startopstillingen i en klub som City, og vil Dolberg gide skifte til bænken? Det giver NordicBet transfer odds 10 på.

Herefter har bookmakerne mest fidus til en anden Premier League-klub, nemlig Everton, der har en gammel kending af hollandsk fodbold bag roret.

Ronald Koeman skulle efter sigende have et god øje til en type som Dolberg, og et eventuelt salg af Romelu Lukaku vil levne plads i Toffees-angrebet, selvom Dolberg og Lukaku ikke ligefrem er de samme typer. Hvis Everton og Liverpool skulle blive destinationen, får du odds 14 på det hos NordicBet.

Efter de to engelske klubber dukker der endnu en kæmpeklub op, nemlig tyske Dortmund, der altid prioriterer flot, teknisk fodbold, og derudover er voldsomt gode til at håndtere unge talenter (inden Bayern München køber dem).

Hvis Dolberg ender med at kunne stå og måbe over "Die Gelbe Wand" i Dortmund, får du odds 16,50 hos NordicBet.

Også selveste Manchester United skulle være interesserede, selvom man skulle mene, at de er godt besatte i offensiven. Hvis det bliver José Mourinho, der giver Zlatan lidt skandinavisk konkurrence i angrebet, så finder du odds 19 på det ved NordicBet.