Transfer Odds: Simon Kjær

11. januar 2017

Transfer Odds: Simon Kjær

Landsholdets anfører og stærke centerforsvarer Simon Kjær er en ombejlet herre efter at have leveret mange, stærke præstationer for Fenerbahce. Vi ser her på hans transfer odds!

[readmore id="1972">

Simon Kjær har på det seneste leveret både stabilt og på højt niveau for Fenerbahce, og som 27-årig er han på toppen af sin karriere lige nu – eller lige ved at være der. Hans knaldhårde duelspil og kølighed har gjort ham til en meget populær herre i tyrkisk fodbold, og nu er der også begyndt at være opmærksomhed omkring den lyshårede dansker i nogle af Europas større klubber.

Varmest af alle rygterne har været det om, at selveste Chelsea, som i øjeblikket ligger på førstepladsen i England, skulle have kløerne ude efter Kjær. Et rygte, der har været så varmt, at Fenerbahce selv har følt sig nødsagede til at komme med en udmelding på deres hjemmeside om, at de ikke har modtaget tilbud på den populære midtstopper.

Rygtet har været nævnt i både Gazzetto della Sport samt nogle af de engelske medier, så noget er der måske om det? John Terry spiller i hvert fald på sidste vers, og udover Gary Cahill er der ikke den helt store erfaring i London-holdets midterforsvar.

Simon Kjær Transfer Odds

VÆDDEMÅL ODDS
  Simon Kjær bliver i Fenerbahce  
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">1.10[/bbutton]

 
Simon Kjær skifter til Chelsea
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">6.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til Arsenal
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">12.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til Inter Milan
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">14.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til PSG
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">20.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til Liverpool
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">20.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til Tottenham
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">20.00[/bbutton]

Simon Kjær skifter til AC Milan
[bbutton type="small" bookmaker="nordicbet" link="http://bit.ly/nordicbet-bonus-2000">21.00[/bbutton]

Hvis du tror, at det er et skifte, der kommer til at ske, så kan du spille på det ved NordicBet til odds 6,00.

Et andet bud, der har været fremme, er at Chelseas rivaler fra Arsenal ligeledes efterspørger en ekstra midterforsvarer til at supplere Koscielny, Gabriel og Mostafi.

Mostafi er dog stadig et nyindkøb, og tyskeren har mange af de samme kvaliteter som Kjær. Og selvom de ikke har mange reserver i tilfælde af skader i midterforsvaret er det måske ikke så sandsynligt, at næste destination hedder Emirates for Simon Kjær. Det giver odds 12 hos NordicBet.

Kjær har som bekendt haft sig en flot karriere i Italien, hvor han har spillet for Roma og Palermo. Derfor har der også verseret historier om at danskeren skulle være ønsket tilbage i støvlelandet, nærmere bestemt Inter Milan, der er ved at genrejse sig som klub. Det er dog mere sandsynligt, at Kjær ønsker at prøve noget andet, og du får derfor hele odds 14 på det.

Endelig får du odds 20, hvis Kjær i stedet skulle slutte sig til Jürgen Klopp og Liverpool, der også har haft lidt problemer i stabiliteten i midterforsvaret. Det er måske ikke så tosset som langskud? Herudover får du ligeledes odds 20, hvis han kommer til oliemilliardærerne i PSG eller hvis han bliver holdkammerat med Christian Eriksen i Tottenham.

Endelig er der jo også chancen for at Kjær bliver i Tyrkiet hos Fenerbahce - og det er trods alt det mest sandsynlige, mener NordicBet, der kun giver odds 1,10 hvis Kjær stadig er i klubben efter januarvinduet.