Tyskland - Frankrig optakt og odds: Stor kamp åbner Nations League

6. september 2018

Tyskland - Frankrig optakt og odds: Stor kamp åbner Nations League

Tyskland spiller torsdag d. 6 september mod Frankrig i første kamp i den nye turnering Nations League. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til Tyskland - Frankrig her på siden. 

Der venter noget af et brag til at åbne det nye Nations League på, når Tyskland og Frankrig tørner sammen på Allianz Arena torsdag aften i det der hedder Liga A.

Her stiller de to hold op til deres første landskamp siden VM slutrunden i Rusland, hvor det som bekendt blev til fransk triumf i finalen. Omvendt skuffede Tyskland stort, ved at ryge ud i gruppespillet.

Husk også at læs vores store optakt til Nations League gruppe A, hvor Tyskland og Frankrig er havnet. Her kan du læse mere om UEFAs nye turnering og blandt andet se hvilke hold de to mandskaber kæmper mod om biletter til EM.

Spil på Tyskland - Frankrig hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Odds på Tyskland - Frankrig

Herunder finder du en række udvalgte odds på Tyskland vs Frankrig. Alle odds er fundet hos bookmakeren Betfair og kan ændre sig inden kampstart torsdag d. 6/9 kl. 20:45.

Udvalgte odds på Tyskland vs Frankrig

Hvem vinder kampen?
Tyskland: Odds 2.30
Uafgjort: Odds 3.10
Frankrig: Odds 2.90

Hvor mange mål scores der?
O/U 0,5 mål: Odds 1.04/9.50
O/U 1,5 mål: Odds 1.25/3.50
O/U 2,5 mål: Odds 1.83/1.83
O/U 3,5 mål: Odds 3.20/1.30

Scorer begge hold?
Begge hold scorer: Odds 1.67
Begge hold scorer ikke: Odds 2.10

Spil på Tyskland - Frankrig hos Betfair

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

Spilforslag: Mål i begge ender mellem Tyskland og Frankrig

Vores spilforslag til opgøret Tyskland vs Frankrig er fundet på BHS markedet. Her ser vi gode chancer for at begge hold kan finde vej til netmaskerne. Selvom Tyskland havde en skuffende slutrunde, så består holdet af verdensklasse stjerner, som bør være i stand til at byde VM vinderne fra Frankrig op til dans.

Selvom der er tale om en Nations League kamp, så tror vi at både Löw og Descamps vil bruge opgøret til at eksperimentere nogle forskellige ting af. Der bør derfor være gode chancer for underholdning, som det var tilfældet i holdenes seneste møde. Et møde der fandt i november måned, hvor kampen endte 2-2.

VI satser på mål igen, og vi tror på gode chancer for mål i begge ender. Et spil der belønnes med odds 1.67 hos Betfair til aftenens kamp.

Spilforslag: 

  • Begge hold scorer til odds 1.67

 

Spil på Tyskland - Frankrig hos Betfair

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink

 

Tyskland: Genoprejsning efter et skuffende VM

Joachim Löw og det tyske mandskab kom i den grad ned på jorden ved sommerens VM slutrunde, da noget meget skuffende måtte se sig slået ud allerede i gruppespillet. Her var både Sydkorea og Mexico en for stor mundfuld, og dermed var Tyskland ikke i stand til at forsvare titlen fra 2014.

Siden VM slutrunden er der sket flere ting på tyske landshold, hvor blandt andet Mesut Özil har sagt stop. Skal man tro Joachim Löw, bliver torsdagens kamp mod Frankrig også en ny start for det tyske landshold:

- Vi står foran en ny begyndelse og skal have rettet nogle ting. Vi har både kigget nærmere på taktiske ting på banen og andre sportslige ting. Vi er klar til at vise noget helt andet, end vi viste under VM, siger Löw ifølge det tyske forbunds hjemmeside.

Om Tyskland viser noget andet spil end under slutrunden, finder vi altså ud af torsdag aften.

Frankrig: Først kamp efter VM triumfen

Mens Tyskland havde et skuffende VM, gik det lige modsat for Frankrig, der slog alle konkurrenterne til vægs og hentede pokalen. En stor triumf for det Franske landshold, der efter et par halv sløje år for alvor har vist omverdenen, at de skal regnes blandt de bedste.

Med undtagelse af Hugo Lloris, kan den franske manager Deschamps stille med de samme spillere som til slutrunden. Spørgsmålet bliver, om de franske spillere kan sætte sig op til opgøret her, for ellers ligner det unægtelig en svær kamp ude mod et hold som Tyskland.

Frankrigs trup består af store profiler som Mbappe, Pogba og Kante. Samtidig er det et forholdsvis ungt hold, hvor flere af spillerne stadig har gode muligheder for at udvikle sig. Derfor bliver det franske landshold spændende at følge de kommende år. Var VM triumfen en enlig svale, eller er Frankrig et hold vi skal til og regne med blandt de helt store favoritter?

Spil på Tyskland - Frankrig hos Betfair

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarlig Spil | Henvisningslink