19. september 2015

Undertippede Lazio skal frem på San Paolo

Sidste sæsons nummer tre møder sidste sæsons femmer på San Paolo, når storholdene Napoli og Lazio skal forsøge at rette op på deres respektivt lidt slatne sæsonstart.

Lad det være sagt med det samme, at oddsne på Lazio er meget høje. Dette er umiddelbart lidt besynderligt, eftersom Lazio har vundet to kampe og tabt en, mens Napoli endnu har første sejr til gode i denne sæson.

Der er dog den markante omstændighed, at Lazios fans er forment adgang til San Paolo af sikkerhedsårsager, og det er naturligvis ikke positivt for udeholdet.

Men derfra og så til at vende ryggen til et odds 4,33 på Lazio, der er alligevel et stykke vej. Napoli er stadig i processen med at finde sig selv efter deres manager Rafa Benitez rejste til Madrid og Real, og de har virket uden idéer på banen i de tre første kampe.

Dertil hedder statistikken 2-1-0 i Lazios favør i de sidste tre kampe.

Lad os se lidt på, hvordan det kan være, at et mere stabilt Lazio-hold er så undertippet. En faktor, der kan spille ind, er Europa League, hvor Napoli kunne blive hjemme på San Paolo, hvor de ret ubesværet pryglede danskerdræberne fra Club Brügge med 5-0, mens Lazio skulle et smut til Ukraine for at møde Dnipro i Kiev.

Det var en noget mere opslidende omgang, hvor Dnipro fik udlignet i allersidste minut. Trætheden kan derfor komme til at spille ind for Rom-mandskabet.

Skadesplaget Lazio

Så er der skades-situationen. Mest markant er fraværet af den argentinske oprydder Lucas Biglia, der har været et stort hit siden sit skifte fra Anderlecht for to sæsoner siden.

Derudover er oldingen Miroslav Klose, Filip Djordjevic og stærke Stefan de Vrij også på skadeslisten, men der er dog mulighed for, at de De Vrij og Djordjevic kan være klar til søndagens storkamp. Lazios lægestab vil i hvert fald lægge sig i selen for det.

Napoli er kun uden Juan Zuniga og Jonathan de Guzman, selvom sidstnævnte muligvis kan være i spil til kampen søndag.

Alt i alt tegner der sig et billede af, at Lazio enten skal frem på banen, eller skal have slået skodderne for deres eget mål, hvis de skal have et point med hjem fra Napoli. Og det første er nok det smarteste.

Hjemmeholdet har scoret to mål eller derover i 10 ud af de sidste 12 kampe i Serie A, og i samtlige de sidste 12 kampe med dem som part, er mållinjen gået over de 2,5 mål.

Det kan altså meget vel gå hen at blive en underholdende affære, når de to hold mødes, så vi vover pelsen og ser noget værdi i over 3,5 mål i kampen, samtidig med at Napolis nyfundne selvtillid pludselig giver 1-tallet til 1,91 mere værdi end de 4,33 på Lazio.

Spilforslag: Napoli vinder til odds 1,91 / Over 3,5 mål i kampen til odds 2,75, begge hos Unibet