Ørnen er (neder)landet - Se de første Van der Vaart Odds

10. august 2016

Ørnen er (neder)landet - Se de første Van der Vaart Odds

Her kan du finde de odds, vi har samlet sammen på den hollandske verdensstjerne Rafael van der Vaart, der sensationelt er landet i FC Midtjylland!

Det chokerede den danske fodboldverden, da rygtet om at Rafael van der Vaart med fortid i Real Madrid, Tottenham og Ajax kunne være på vej til at skifte til FC Midtjylland. På papiret et skifte, der virkede helt umuligt.

Men da den første hån havde lagt sig, kom der mere kød på rygterne, og nu er det altså faldet endelig på plads: Hollands anfører (i det sidste kvarter af den forlængede spilletid) i VM-finalen 2010 kan nu kalde sig for FC Midtjylland-spiller.

Et kæmpe scoop for Superligaen og da særligt Ulvene på Heden.

Mange har sagt, at han er for tyk, for skadet og for useriøs og derfor vil blive et flop, hvis det skulle ske, men Danske Spil er ikke hoppet med på den vogn.

Danske Spil: Rafael van der Vaart bliver en gevinst på Heden

Bookmakeren tror, at van der Vaart bliver et fantastisk bekendtskab for Superligaen, når han altså får banket den værste rust af sig.

- Rafael van der Vaart er for det første et kæmpe navn og et scoop at kunne præsentere i Superligaen, siger oddssætter Azad Corlu fra Danske Spil.

- Når det er sagt, så tror vi ikke, at Rafael van der Vaart fra dag ét går ind og bliver en afgørende spiller. Dertil er hans fysisk form for dårlig, og han bør mangle den sidste skarphed, da han ikke har været i kamp længe. Vi vurderer dog, at van der Vaart hurtigt vil komme i kampform i FC Midtjylland og med sin høje klasse score fem mål i Superligaens Grundspil 2016/2017. Van der Vaart vil formentlig tage sig af de frispark og straffespark, som FC Midtjylland bliver tildelt for derigennem at få gang i målscoringen, fortæller Azad Corlu.

- Derudover har Rafael van der Vaart altid været kendt for sit sublime overblik for spillet og sine mange assists, og vi forudser, at hollænderen får succes og står for mindst seks assists i Superligaens Grundspil, siger Azad Corlu.

Hvordan tror du, det kommer til at gå Rafael van der Vaart i FC Midtjylland?

Der er odds 1,85 hos Danske Spil på både under/over 4,5 scoringer i Grundspillet 2016/17, og odds 1,80 på mindst seks assists fra hollænderen.

Bliver van der Vaart den helt store helt på det midtjyske Hede, er der odds 25,00 på at han bliver FCM-topscorer i Grundspillet – og odds 250,00 på at van der Vaart ender som Superligaens topscorer.

Rafael van der Vaart Odds