Vendsyssel - Brøndby: Spilforslag til odds på kvartfinalen i Sydbank Pokalen

25. august 2018

Vendsyssel FF - Brøndby IF: Odds og spilforslag til opgøret

Læs odds og spilforslag til Vendsyssel vs Brøndby, der mødes søndag eftermiddag på Nord Energi Arena i Hjørring. Her er der vigtige point på spil for begge mandskaber, som jagter succes efter en dårlig periode. 

Vendsyssel skal forsøge og gøre det som både Vejle og Esbjerg har været i stand til, nemlig at tage point fra sidste sæsons sølvvindere fra Brøndby. Søndagens kamp finder sted på Vendyssels hjemmebane, og her skal der meget gerne point på kontoen, selvom modstanderen hedder Brøndby.

Det er dog et Brøndby hold, der for første gang i over et år kommer ind til opgøret med 3 nederlag i bagagen. I midtugen blev det til en 5-2 snitter mod belgiske Genk, og derfor skal Zornigers mandskab ud og jagte noget oprejsning.

Vi har set på Vendsyssel - Brøndby odds hos betfair.dk*, som har udeholdet som klare favoritter i opgøret. Her er der lige nu odds 1.55 på Brøndby, odds 4.20 på uafgjort og et højt odds 5.50 på Brøndby. Vendsyssel er da også spået en svær kamp, som du kan læse mere om i optakten med flere odds og spilforslag til kampen forneden.

Husk også at kigge forbi vores store optakt til denne sæsons Superliga, hvor du kan læse meget mere om Vendsyssel, Brøndby og de andre 12 hold i landets bedste række.

Spil på opgøret hos Betfair >>

* R/v for bonus gælder | Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

Besøg betfair.dk nu for opdaterede odds på Vendyssel vs Brøndby og for et 300% bonus tilbud til nye kunder*.

Vendsyssel - Brøndby odds: Få 1.55 på Brøndby sejr

Vendsyssel FF - Brøndby IF
Søndag d. 26. august kl. 16:00
1X2 Odds
1: 5.50 X: 4.20 2: 1.55
Over/Under Mål Odds
O/U 1,5 mål O: 1.14 U: 5.00
O/U 2,5 mål O: 1.53 U: 2.38
O/U 3,5 mål O: 2.38 U: 1.53
Oddsforums Spilforslag
Brøndby sejr: Odds 1.55
Under 3,5 mål: Odds 1.53
Se alle odds hos betfair.dk >>

 

Spilforslag til gode odds på Vendsyssel - Brøndby

Vores spilforslag til opgøret mellem Vendsyssel og Brøndby bliver et spil på en udesejr. Det er sjældent vi anbefaler en udesejr til odds 1.55 tre dage efter holdet har været i aktion i en europæisk kamp. Vi ser dog gode chancer for at Brøndby kan bruge dette opgør til at tanke noget selvtillid ovenpå en skuffende periode.

3 nederlag i træk står Brøndby noteret for. Noget som vi forventer at Brøndby spillerne er sultne efter at viske væk. Selvom det blev til en 5-2 snitter i torsdagens kamp mod Genk, så er Vendsyssel en anden modstander, og en modstander som Brøndby bør være langt stærkere end.

Vi forventer at Vendsyssel kommer med et defensivt udgangspunkt til opgøret. Brøndby har kun gået over denne linje i 1 ud af de første 6 kampe, og vi forventer heller ikke det bliver en målfest søndag eftermiddag på Nord Energi Arena. Derfor satser vi på under 3,5 mål i opgøret.

Spil på opgøret hos Betfair >>

* R/v for bonus gælder | Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

Optakt: Kan Vendsyssel drille Brøndby?

Vendsyssel fik en fornem start på tilværelsen i Superligaen, da holdet i deres første to kampe hentede 6 point. Siden har hverdagen dog meldt sin ankomst for et oprykkerhold, og i de sidste 4 kampe er det kun blevet til 1 point for det nordjyske mandskab.

Senest blev det til et 2-1 nederlag mod Sønderjyske i et opgør, hvor Vendsyssel sagtens kunne have fået noget med kampen, men hvor skarpheden manglede. En skarphed der skal findes frem i søndagens kamp, hvis holdet skal have den mindste chance for at hente point mod et Brøndby mandskab, der på papiret ser stærkere ud end hjemmeholdet.

I de første tre kampe hjemme på Nord Energi Arena, er det blevet til 4 point for Vendsyssel. Først sejrede holdet med 3-2 over Esbjerg, inden man tabte 1-0 til Aab. Sidst blev det til 1-1 mod Vejle for Jens Berthel Askou og resten af Vendsyssel mandskabet.

Hjemmeholdet har døjet med skader i den seneste periode, og flere spillere er stadig tvivlsomme til opgøret mod Brøndby. Både Allan Høvenhoff, Emmanuel Ogude, Jakob HJorth og Marcus Solbjerg er meldt tvivlsomme.

Kan Brøndby vende den negative stime?

Som vi allerede har nævnt tidligere, er det et Brøndby hold i en mindre krise, der drager mod det nordjyske på søndag. Holdet har noget overraskende tabt de seneste 3 kampe ovenpå en ellers fornuftig sæsonstart. Især sidste weekends nederlag til Esbjerg på hjemmebane må have gjort ondt på selvtilliden hos de blågule.

Den dårlige stime har også betydet, at Brøndy er gået fra en førsteplads til en 5. plads i de seneste runder. Skal holdet holde fast i de andre tophold, er der derfor ikke råd til at smide point mod endnu et oprykkerhold. Spørgsmålet er dog, hvor friske spillerne er efter kampen i Belgien torsdag og generelt et hårdt startprogram med mange kampe.

Zorniger kan glæde sig over, at det kun er Kevin Mensah, der forsat er på skadeslisten. Ellers er alle mand meldt klar til kampen.

Opgøret mellem Vendsyssel og Brøndby bliver samtidig det første indbyrdes møde imellem de to klubber.

Spil på opgøret hos Betfair >>

* R/v for bonus gælder | Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk