Vild oddskupon: Missede 268.678 kr. i 94. minut

16. februar 2018

Vild oddskupon: Missede 268.678 kr. i 94. minut

En skarp Oddset-spiller havde brygget en vild oddskupon sammen til gårsdagens Europa League-runde, og det kastede næsten mere end en kvart million kroner af sig.

Med 10 væddemål på én kupon til et samlet odds på 5373,57 og en indsats på 50 kr. lige på, stod et medlem i Oddsforums FB-gruppe, Den Seriøse Odds'er, til at vinde svimlende 268.678 kr. i de døende minutter af torsdagens kampe. Det hele braste dog i det 94. minut i kampen mellem Real Sociedad og RB Salzburg.

Japanske Minamino knuste drømmen

Her dukkede japanske Takumi Minamino op og udlignede til 2-2 for Salzburg, og dermed røg den uheldige spiller af på hele kuponen. Her havde den dygtige odds'er ellers forudset storsejre på udebane til bl.a. Liverpool i Porto, Sporting i Astana og Arsenal i Östersunds.

 

"Jeg er uden ord  - det kan ikke beskrives"

Oddsforum.dk har været i kontakt med den uheldige Oddset-spiller, som dog ønsker at forblive anonym. Til Oddsforum har han da også svært ved at finde ord, som beskriver skuffelsen han oplevede efter den afgørende scoring i det 94. minut på Estadio Anoeta i San Sebastian.

"Jeg er uden ord. Det kan ikke beskrives". siger han og tager en kort pause inden han fortsætter:

"Som Barcelona-fan ville jeg hellere tabe til Real Madrid over en hel sæson".

Et scenarie som dog ikke ser ud til at ske i år.

Den uheldige Oddset-spiller afslører også overfor Oddsforum, at hans hidtil største gevinst lød på ca. 13.000 kr. for 50 kr. indsats. Det havde altså været en markant forbedring af spillerens største gevinst nogensinde, men en vis japaner ville det altså anderledes.

Den uheldige spiller forsikrer dog om, at han er ved godt mod ovenpå gårsdagens skuffelse, og at "det jo ikke er verdens undergang". That's the spirit!

Se den vilde oddskupon, som var spillet hos en forhandler hos Danske Spils Oddset: