Hjemmestærke Villareal har muligheder mod slidte Barcelona

7. januar 2017

Hjemmestærke Villareal har muligheder mod slidte Barcelona

Der venter sejrsvante FC Barcelona en hård opgave, når de søndag aften skal op mod hjemmestærke Villareal. Lionel Messi & Co. er presset efter Real Madrids sejr lørdag, men det bliver ikke nemt for Luis Enriques mandskab.

Villareal – Barcelona Odds

Lionel Messi og resten af Barcelona mandskabet har ikke levet op til vanlig standard i denne sæson, hvor man efter 16 kampe i La Liga er seks point efter ærkerivalerne fra Real Madrid på 1. pladsen.

Det er blevet til flere dumme pointtab, og med et Real Madrid i topform er der ikke plads til mange flere fejltagelser, hvis man vil genvinde mesterskabet.

Katalanerne tyvstartede anden halvdel af sæsonen i torsdags, hvor man var oppe mod Athletic Bilbao i pokalturneringen. Her leverede Barca en forfærdelig indsats i første halvleg, og selvom spillet blev forbedret i 2. halvleg, måtte Messi & Co. gå fra banen med et 1-2 nederlag. Kampens dommer spillede dog også en stor rolle i kampen, hvor han med flere fejlkendelser ikke just var på Barcelonas side.

Udeholdet brugte mange kræfter i torsdagens opgør, og det kan Villareal muligvis udnytte.

Hjemme på El Madrigal har Villareal statistikken 6-1-1, og det er altså et yderst hjemmestærkt mandskab, der venter Barcelona i søndagens sene opgør.

Den Gule Ubåd viste deres styrke på hjemmebane kort inden julepausen, hvor stærke Atlético Madrid blev sendt hjem med et 0-3 nederlag. Nu venter der så Fran Escribás mandskab en af de hårdest mulige opgaver, når Barcelonas superstjerner kommer på besøg.

Her er Luis Enriques drenge da også favoritter til odds 1.55 hos Oddset. Det seneste indbyrdes opgør på El Madrigal endte dog uden vinder, og med Villareals hjemmebanestatistik in mente kan der måske være god værdi i X’et til odds 4.33 hos Danske Spil.

Vi skal helt tilbage til 2008 for at finde den seneste sejr til Villareal, så rent statistisk er der ikke meget, der taler for en hjemmesejr til odds 6.00 hos Oddset.

Spilforslag

FC Barcelona får det ikke nemt mod hjemmestærke Villareal, der bør have fine muligheder for at komme på tavlen. I seks af de seneste otte indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen, og det sker også i søndagens opgør.

Udeholdet er under pres, men de er samtidig slidte efter torsdagens hårde opgør. Det tegner til at blive en underholdende kamp, hvor begge hold kommer på tavlen.

Spilforslag: Over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 2.05 hos Betfair
Kampstart: 8/1 kl. 20.45 – Se den på Canal 9