Werder Bremen vs Bayern München

25. januar 2017

Werder Bremen vs Bayern München

Der venter for anden weekend i træk en rigtig svær kamp for Werder Bremen, når mægtige Bayern München kommer på besøg på Weserstadion. Vi har kigget nærmere på opgøret, og kommer med vores spilforslag til kampen.

Werder Bremen - Bayern München Odds

Werder Bremen skal for anden weekend i træk op imod en hård modstander. I sidste weekenden lagde Dortmund vejen på besøg, og nu er det altså de regerende mestre fra Bayern München, der kommer et smut på besøg. Igen, igen fristes man til at sige, at Bayern München igen i denne sæson ser utrolig stærke ud.

Anderledes ser det ud for hjemmeholdet, der hænger fast i den tunge ende. Holdet leverede en godkendt indsats i sidste weekends kamp mod Dortmund, hvor holdet tabte med 2-1, efter man i over 50 minutter var en mand i undertal. Dortmund sikrede sig dog med en sen scoring sejren, og derfor kommer nedrykningsstregen nu tættere og tættere på for hjemmeholdet.

Holdet har dog oprustet sig til foråret med indkøbet af danske Thomas Delaney, der er skiftet fra FC København. Den danske midtbanespiller ligner allerede efter det første opgør et solidt køb til midtbanen, og kan være den faktor, som gør at holdet efter sidste spillerunde står med overlevelse i ligaen.

Skal det ske, så skal der dog point på kontoen, og der står Werder Bremen ikke med de bedste forudsætninger til weekendens opgør. Bayern ser nemlig utrolig stærke ud, og er som helt forventet på ligaens førsteplads. Bayern München var dog i store problemer imod Freiburg i weekenden, og man skulle således helt frem til dommerens overtid, før Lewandowski fik scoret det forløsende sejrsmål.

Werder Bremen har det normalt meget svært når de møder Bayern München. De seneste 10 H2H kampe er alle tabt, og man skal hele 21 kampe tilbage(2008) for at finde den seneste sejr i ordinær spilletid til Werder Bremen. Dengang hed spillerne Özil, Marcus Rosenberg og Pizarro for de grønklædte, så der er sket meget siden.

Opgaven ser heller ikke ud til at blive nemmere, når man tager et kig på skadessituationen. Her er nemlig en lang liste for hjemmeholdet. Bargfrede, Drobny, Hajrovic, Johannsson og Grillitsch sidder alle ude med skader og karantæner for hjemmeholdet, mens Eilers også er tvivlsom.

Hos Bayern München er Boateng, Pantovic, Dorsch og Thiago ude med skader, de sidste tre er dog sjældent normale startere, så det største tab er helt klart Boateng for udeholdet, der dog råder over en bred trup.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Bayern München af bookmakerne er udråbt til store favoritter. En sejr til Bayern München er helt nede i odds 1.18 hos Unibet, mens en hjemmesejr giver pengene skyhøje 16.00 gange igen.

Werder Bremen - Bayern München spilforslag:

Selvom Bayern München med rette er meget store favoritter til opgøret, så viste Werder Bremen stor fightervilje imod Dortmund, som var tæt på at sikre dem det ene point, selvom de var en mand i undertal det meste af kampen.

Selvom Bayern München er en endnu sværere modstander, så er der ingen tvivl om, at hjemmeholdet ikke lægger sig ned uden kamp. Derfor tror vi godt at Werder Bremen med danske Delaney på midtbanen kan komme helskindet ud af opgøret uden en stor snitter.

Et spil på Werder Bremen +2,5 er oppe i odds 1.61 hos Unibet, og det virker som et solidt spil. Bayern München har i de første 8 udebanekampe i denne sæson endnu ikke vundet med mere 2 mål, og holdet har ikke for vane at knuse deres modstander på samme måde, som man f.eks. så for et par sæsoner siden.

Samtidig har Werder Bremen heller ikke tabt med 3 mål i en hjemmekamp.

Spilforslag: Werder Bremen +2,5 til odds 1.61 hos Unibet

Kick off: Lørdag d. 28/1 kl. 15:30 - Kampen kan følges på Eurosport 2