Ingen slinger i valsen for Arsenal mod trætte West Ham

2. december 2016

Ingen slinger i valsen for Arsenal mod trætte West Ham

Både West Ham og Arsenal blev i midtugen elimineret i EFL Cuppen, og det er må derfor være to sultne mandskaber der krydser klinger. Arsenal bør dog ikke få de store problemer mod West Ham, der har skuffet fælt i denne sæson.

West Ham – Arsenal Optakt

Efter sidste sæsons flotte 7. plads forventede de fleste, at West Ham igen kunne spille med i toppen af tabellen. Det lykkedes for hovedstadsklubben at holde på superstjernen, Dimitri Payet, og da man samtidig hentede flere interessante navne ind, så det godt ud.

Efter 13 kampe har holdet dog skuffet fælt, og med den nuværende 16. plads er der langt op til toppen. Man er uden sejr i de seneste fire ligakampe, og selvom modstanderne har været stærke, så er det ikke godt nok for en klub med West Hams ambitioner.

I midtugen blev det så også til exit fra EFL Cuppen, da Manchester United i overlegen stil vandt med 4-1. De Røde Djævle dominerede fra start til slut, og West Ham kunne intet stille op, selvom Slaven Bilic stillede med det stærkeste hold.

Mens The Hammers stillede med de sædvanlige startere, så gav Arsene Wenger spilletid til en række reserver og ungdomsspillere i Arsenals EFL Cup kamp mod Southampton. De mange reserver levede dog ikke op til forventningerne, og Wengers mandskab måtte derfor vinke farvel til turneringen efter et 0-2 nederlag.

Pokalturneringen har dog ikke den store betydning for Arsenal, der i stedet for jagter succes i Premier League. Her er holdet fortsat med i toppen, og med blot tre point op til førerholdet og lokalrivalerne fra Chelsea er drømmen om et mesterskab fortsat intakt.

Netop et engelsk mesterskab hungrer de efter i Arsenal, der ikke har vundet siden 2003/04 sæsonen, hvor man gik ubesejret gennem ligaen. Det kræver dog, at holdet er mere stabile end de seneste par sæsoner, hvor man i perioder har spillet forfærdeligt.

Arsene Wengers mandskab hentede i seneste spillerunde en fortjent sejr mod Bournemouth, der samtidig stoppede en kedelig stime med tre kampe uden sejr for hovedstadsklubben. Holdet kan dog ikke tillade sig at hvile på laurbærrene, og man er da også favorit i lørdagens sene opgør til odds 1.75 hos Betfair.

Arsenal har dog ikke vundet de seneste to indbyrdes opgør, og West Ham har da også spillermaterialet til at drille The Gunners. En sejr til West Ham belønnes med odds 4.75, mens et remis fås til odds 4.20 hos Betfair.

Spilforslag

Arsenal fik i midtugen sparet adskillige spillere, mens West Hams profiler var i aktion mod Manchester United. Selv med profilerne kunne The Hammers dog ikke stille noget op, og nu møder de et veludhvilet hold, der samtidig jagter en vigtig sejr.

Selvom West Ham har midlerne til at stoppe Arsenal, så har de ikke formået at spille op til deres topniveau i denne sæson, og de får heller ingen point i lørdagens opgør. På papiret og spillemæssigt er Arsenal en klasse over, og det bør give udslag i en sejr til udeholdet.

Spilforslag: Arsenal til odds 1.75 hos Betfair
Kampstart: 3/12 kl. 18.30 – Se den på 6’eren