Aalborg Boldklub Logo

2. januar 2017

Wieghorst forbedrer AaB's top 6-chancer

Oddset på AaB til at slutte i top seks i grundspillet er faldet, efter at den nordjyske klub mandag morgen offentliggjorde Morten Wieghorst som klubbens nye cheftræner.

Morten Wieghorst er ny træner i Superliga-klubben AaB. Det annoncerede klubben mandag morgen, og umiddelbart efter den nyhed faldt oddset på AaB til at slutte i top seks i grundspillet hos Danske Spil.

Før ansættelsen var oddset på AaB i top seks 3,20, mens det efter ansættelsen var nede i odds 2,70.

- Wieghorst og AaB virker som et godt match. Vi tror, at AaB er bedre stillet nu med Wieghorst som cheftræner, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- I AaB er der en del unge spillere, der gerne vil spille teknisk, fremadrettet fodbold. Dermed skal han helt overordnet arbejde ud fra nogle af de samme rammer, som da han var i FC Nordsjælland, hvor det jo gik meget godt, siger Peter Emmike.

Da Danske Spil åbnede for spillet ’hvem bliver næste træner i AaB’ efter Lars Søndergaards fyring, havde spiludbyderen odds 5,00 på Wieghorst som næste AaB-træner - kun Allan Kuhn og Hans Backe var i lavere odds.

Selv om oddset på AaB til at ende i grundspillets top seks er faldet, vurderer Danske Spil dog stadig, at det er mest sandsynligt, at nordjyderne ikke kommer med i mesterskabsslutspillet.

AaB til at ende i top seks er til odds 2,70, mens det modsatte udfald er til odds 1,45.