Oddset complience version test

12. februar 2020

10 kr. indsats gav milliongevinst: - Et af de højeste odds nogensinde hos Oddset

Næste gang du befinder dig på en tankstation med en 10 krone, som er ved at brænde hul i lommen, er det måske en god idé at satse den på en Oddset-kupon. Det var det i hvert fald for en kunde på Q8 i Viby i weekenden.

Her satsede en heldig Oddset-spiller nemlig 10 kroner på 15 forskellige fodboldkampe på én og samme kupon med et samlet odds 108.909. Den potentielle gevinst for bare 10 kroner indsats lød derfor på i alt 1.089.093 kroner, og dem kan den heldige spiller nu smutte i banken og indkassere, for samtlige 15 udfald på kuponen gik nemlig hjem.

"Danske Spil vil gerne ønske stort tillykke til vores dygtige og heldige Oddset-kunde. At ramme 15 kampe lige på er i sig selv en fantastisk præstation. Dette er samtidig et af de højeste odds, vi nogensinde har set gå hjem på et enkelt væddemål på Oddset”, siger Danske Spils sportspilschef Jens Nielsen i en pressemeddelelse fra spiludbyderen.

Flere danske spillere var medvirkende til, at den flotte kupon gik hjem, og at 10 kroner blev vekslet til over en million kroner. Bl.a. spillede Simon Kjær og Christian Eriksen en rolle i gevinsten, da Eriksens Inter slog Kjærs Milan i Derby della Madonnina, men særligt Pione Sisto spillede en afgørende rolle, da Celta Vigo besejrede Sevilla til odds 3.10, som i øvrigt var det højeste odds blandt de 15 odds på kuponen.

"Vores store vinder må især sende Pione Sisto en venlig tanke, da Sisto sikrede sejren for Celta over Sevilla med sit sejrsmål i overtiden. Inter-sejr over Milan var også med på den vilde vinderkupon og gik hjem via Inters store comeback i anden halvleg. Fra 0-2 nede ved pausen scorede Inter mål i træk til en 4-2 sejr med Christian Eriksen på banen de sidste 20 minutter", lyder det fra Jens Nielsen i Danske Spils pressemeddelelse.

Se den vilde Oddset kupon med 15 kampe til odds 108.909 her:

Odds 108.909 hos Oddset