Premier League

20. november 2020

Premier League optakt: Spilforslag til 9. runde i 2020/21

Efter en landskampspause er der fodbold fra England igen, når Premier League løber af stablen igen i weekenden. Her er vi fremme ved 9. spillerunde i 2020/21 sæsonen.

Flere spillere er kommet tilbage fra landskampspause med skader og skavanker, der kan komme til at præge weekendens kampe. Her er flere hold hårdt ramt bl.a. Liverpool, der skal møde rækkens akutelle tophold i Kasper Schmeichel og Leicester hjemme på Anfield. 

Spilforslag til Liverpool vs Leicester og flere af de andre kampe til 9. runde i Premier League kan du læse mere om herunder. Vi har zoomet ind på 9. spillerunde, og kigger nærmere på spilforslag til odds på udvalgte Premier League kampe i denne spillerunde.

Premier League Spilforslag: 9. runde

 

Newcastle - Chelsea spilforslag

Lørdag d. 21. november kl. 13:30 - vises på TV3 Max / ViaPlay

Vores rundvisning starter på St James Park, hvor Newcastle får besøg af Frank Lampard og Chelsea. Et opgør mellem rækkens nummer 13 og fem i tabellen, hvor gæsterne på papiret er favoritter. Det er dog et Chelsea mandskab, der udover at må undvære Silva og Pulisic må se flere af deres spillere komme dumpende ind til truppen i dagene op til kampen efter landsholdsaktioner. 

Derfor har Frank Lampard formentlig ikke haft den optakt til kampen som han kunne ønske sig. Newcastle går dog heller ikke fri for skader, hvor Steve Bruce har op mod syv spillere ude, heriblandt Shelvey og langtidsskadede Dubravka i målet. 

Newcastle og Chelsea har mødt hinanden 50 gange tidligere i Premier League. The Magpies har vundet 13 gange, mens Chelsea står noteret for 25 sejre. Chelsea har dog haft det svært her på banen i de seneste mange sæsoner, hvor de kun har vundet ud af de sidste syv kampe. 

Gæsterne er store favoritter til at løbe afsted med sejren lørdag, og det forventer vi de gør, trods den dårlige statistik mod Newcastle. Chelsea hentede inden pausen fire sejre i træk, hvor de scorede ikke færre end 14 mål. Vi spår dog ikke, at det ligger i kortene til at blive en målrig affære på St James Park. Således har de seneste seks indbyrdes møder end med højest tre mål og holdt op med optakten hos gæsterne, så ser vi gode chancer for få mål. Vi spiller derfor en kombination på en Chelsea sejr + U 3.5 mål. Spilforslaget er fundet undet bet-builder funktionen hos bet365. 

Spilforslag: Chelsea sejr + U 3.5 mål til odds 2.30 hos Bet365.dk

 

Tottenham - Manchester City spilforslag

Lørdag d. 21. november kl. 18:30 - vises på TV3+ / ViaPlay

Der venter et spændende møde på Tottenham Hotspur Stadium, når Tottenham får besøg af Manchester City. Et opgør hvor især gæsterne er presset til at hente en sejr, hvis de vil holde kontakt med toppen af tabellen, som bl.a. udgøres af Tottenham. Mourinhos tropper har fået en flot start på sæsonen med 17 point i de første otte kampe og ligger kun en enkelt point efter Leicester på førstepladsen. 

På den anden side er Manchester City helt nede på en uvant 10. plads med 12 point. The Cititzen har dog en kamp i baghånden, men der er ingen tvivl om, at man ikke har fået den start man havde ønsket hos Guardiola, hvor en målscore på 10-9 siger det hele. 

Tottenham kommer ind til opgøret med tre sejre i træk inden landskampspausen, og det bliver spændende at se, om Spurs kan holde momentum. På papiret er hjemmeholdet ikke blandt titelfavoritterne, men med Mourinho ved roret er holdet en dark horse i titelkampen, og på deres gode dage kan de slå alle hold. 

Gæsterne må undvære Aguero og Fernandinho, mens også Ake, Mendy og Sterling er tvivlsomme. Guardiolas kan dog stadig stille med et slagkraftigt hold, og rammer de deres topniveau, skal de også være favoritter til opgøret, trods hjemmeholdets gode form.

Odds omkring 1.80 på 2-tallet frister dog ikke, og vi spejder i stedet mod kort markedet, hvor vi spår gode chancer for Mike Dean kommer til at lange ostemader op af lommen. Tottenham står noteret for mindst to gule kort mod Manchester City i seks af de seneste otte indbyrdes møder, og med spillere som Højbjerg og Sissoko på midtbanen, så spår vi gode chancer for mindst et par gule kort til Tottenham spillerne, når de står overfor Citys lynhurtige offensiv. 

Spilforslag: Tottenham over 1.5 kort til odds 1.80 hos Bet365.dk

 

Leeds - Arsenal 

Søndag d. 22. november kl. 17:30 - vises på Xee / ViaPlay

Oprykkerne fra Leeds kommer på en svær mission, når de hjemme på Elland Road når de får besøg af Arsenal. Efter en flot start på tilværelsen i Premier League, har Marcelo Bielse og Leeds spillerne måtte sande, at tilværelsen ikke er nem. Kun en enkelt sejr i de seneste fem kampe er det blevet til for hjemmeholdet, der er dumpet ned på en 15. plads. De seneste to kampe har budt på to gange 4-1 nederlag til Leicester og Crystal Palace. Der er derfor noget at arbejde på for Leeds, der især defensivt har set svage ud med 17 indkasserede mål, der er flest af alle i ligaen. 

Det er dog ikke kun hos hjemmeholdet, at alarmklokkerne efterhånden må ringe. Også Gunners gik skidt ind til landskampspausen med et 3-0 nederlag til Aston Villa på hjemmebane. Nederlaget betyder, at Arsenal nu har tabt tre af deres seneste fire kampe i Premier League, hvor det især offensivt har set skidt ud med ni mål i otte kampe. De manglende mål har været et problem for Arsenal igennem sæsonen, hvor de kun har formået at score en enkelt gang i de sidste fire kampe. Mod Leeds må man undvære Kolasinac, Elneny, Nelsen og Partey, der ikke hjælper på situationen. 

Leeds har tabt seks af de seneste syv kampe mod Arsenal. Selvom flere af kampene ligger langt tilbage i tiden, så er det svært at komme udenom, at gæsterne er favoritter til at løbe afsted med sejren. Leeds har det dog med at hive nogle ekstra procenter op af hatten, når de spiller mod de store hold. Det har bl.a. kastet point af sig mod Manchester City, og vi spår også en tæt kamp søndag på Elland Road, hvor vi tror på gode chancer for en pointdeling. 

Spilforslag: Kampen ender uafgjort til odds 3.75 hos LeoVegas.dk 

 

Liverpool - Leicester

Søndag d. 22. november kl. 20:15 - vises på Xee / ViaPlay

Rundens, på papiret største kamp finder sted på Anfield, når Liverpool og Leicester mødes søndag aften. Et opgør mellem nummer et og tre i tabellen, hvor vinderen med stor garanti vil være at finde alene i toppen af tabellen efter weekendens kampe er spillet. 

Liverpool er som forsvarende mestre naturlig nok en af favoritterne til at løbe afsted med trofæet igen i denne sæson. Jürgen Klopp må dog ind til videre sande, at man ikke har kunne fastholde det imponerende pointsnit, som man ramte i sidste sæson. Det har dog stadig set godt ud for Liverpool, der foruden en pt. tredjeplads i Premier League også topper deres Champions League gruppe, hvor de har gjort rent bord mod FCM, Ajax og Atalanta. 

Til søndagens opgør må der dog alligevel være nogle alvorlige panderynker hos den tyske manager. Liverpool er nemlig hårdt ramt af skader, karantæner og Covid-19, der holder flere spillere ude til opgøret. Ikke færre end ni spillere står lige nu på listen over fravær, der bl.a. tæller de normale startere Salah, Thiago, Fabinho, Van Dijk og Gomez. 

Hos gæsterne kan man heller ikke gå udenom skader, hvor Brendan Rodgers må undvære Castagne, Amartey, Ndidi, Pereira og Soyuncu. De kan samtidig spejde til statistikkerne og se, at Liverpool har vundet 29 af deres seneste 30 hjemmekampe, hvor de har scoret mindst to mål i de 28 af dem.

Fem af de seneste seks indbyrdes kampe har kastet sejre af sig til Liverpool, og trods et hav af skader, så virker efterhånden for højt sat på hjemmeholdet, når man tænker på deres hjemmebanestatistik. Leicester kommer ind til opgøret med seks sejre i træk, men vi tror det får en stoppe søndag aften på Anfield, hvor gæsterne ikke har vundet siden 2000. 

Spilforslag: Liverpool sejr til odds 1.94 hos LeoVegas.dk