Arsenal FC vs Norwich City

29. juni 2020

Arsenal - Norwich: Kan The Gunners slå rækkens bundprop på Etihad Stadium?

Arsenal tager hjemme på Emirates Stadium imod Norwich onsdag d. 1. juli kl. 19.00, hvor de skal forsøge at hente den første hjemmesejr siden marts måned. Efter en skuffende sæson for Arsenals vedkommende, har to sejre i de seneste par kampe budt på tiltrængt succes for The Gunners, der befinder sig langt fra de europæiske placeringer og medaljer. 

Arsenal er på 9. pladsen med 43 point, mens Wolverhampton ligger på en 5. plads, der giver adgang europæisk deltagelse i næste sæson. Med ni point op for Arsenal, skal der formentlig lutter sejre til i de resterende kampe, hvis det skal blive til europæisk fodbold efter sommerferien. 

Først og fremmest kræver det i hvert fald en sejr over rækkens sidsteplads i form af Norwich, der ligger isoleret på 20. pladsen med kun 21. point.  Ifølge bookmakerne ligner det også en hjemmesejr. Der er lige nu odds 1.44 på en Arsenal sejr, mens en sejr til Norwich står i odds 7.00. Uafgjort kan spilles til odds 4.75. I optakten forneden ser vi nærmere på form, startopstillinger og spilforslag til odds på kampen, som kan ses på TV3 Max og Viaplay.

Spil hos bet365*

Optakt: Arsenal vs Norwich

Arsenal fik en særdeles skuffende start efter Coronapausen, hvor man tabte med 3-0 ude til Man City og 2-1 ude til Brighton. De seneste to kampe har dog kastet sejre af sig for The Gunners, der først vandt med 2-0 over Southampton inden de i weekenden hentede en 2-1 sejr over Sheffield United i FA cuppen på en scoring i 91. minut af Ceballos. Sejren betyder at Arsenal er blandt de sidste fire hold i turneringen, hvor de står overfor Manchester City i semifinalerne. 

Inden det møde venter en række kampe i Premier League med start onsdag aften, hvor Norwich venter. Et opgør, der meget gerne skal kaste tre point af sig for Artetas tropper, hvis man vil beholde lidt værdighed i en svær sæson. Gæsterne er med 21 point på en meget vanskelig opgave i den resterende del af sæsonen, hvis de skal klare skærene. Pukki og co. har tabt begge deres kampe efter pausen med hhv. 3-0 til Southampton og 1-0 til Everton. Derfor kræver det formentlig også omkring 15 point i de resterende syv kampe, hvis man ikke skal rykke ud. 

Med det ganske svært slutprogram ser det altså svært ud for Norwich, der skal ud at hente point mod The Gunners. Selvom Arsenal har haft en miserabel sæson, har det set nogenlunde ud hjemme på Emirates Stadium, hvor 26 af sæsonens 43 point er hentet. De seneste fem hjemmekampe har kastet 13 point af sig, så der er ingen tvivl om, at det stadig er et svært sted at spille som udehold. 

Arsenal - Norwich startopstillinger

Arsenal kæmper stadig hårdt med skader. En liste der tæller: David Luiz, Calum Chambers, Bernd Leno, Cedric Soares, Mesut Özil , Lucas Torreira og Gabriel Teodoro Martinelli. Gæsterne må se bort fra Sam Byram, Grant Hanley og Christoph Zimmermann med skader, mens Timm Klose er ude med karantæne. 

Herunder ses de forventede startopstillinger i Arsenal vs Norwich. Startopstillingerne bekræftes ca. en time før kampstart.

Spilforslag: Arsenal henter deres tredje sejr i træk 

Det omvendte opgør tidligere på sæsonen endte i en livlig affære, hvor det endte med ikke færre end 31 skud og fire mål i en kamp, der endte 2-2. Norwich bragte sig i front med 2-1 i første halvleg, inden Arsenal fik reduceret og hentet det ene point i anden halvleg. Siden det opgør, er der sket meget hos de to hold, hvor det især hos hjemmeholdet har set kritisk ud. Efter en fornuftig sæsonstart virker luften til at være gået ud af ballonen for Norwich, og vi tror også godt de kan ende i store problemer på Emirates Stadium onsdag aften. 

Arsenal har set bedre ud i de seneste kampe, og med to sejre i træk, bør det være nogle selvtillidsfuldte spillere, der træder ind på græsset i London for første gang siden coronapausen. Vi satser på at hjemmeholdet kommer flyvende fra start og allerede sætter sig tungt på opgøret i første halvleg. Derfor forsøger vi os med et spil på, at hjemmeholdet kan være foran ved pausen og vinde. Der kan i skrivende stund hentes odds 2.20 på Arsenal 1/1 HT/FT hos bet365.dk, hvilket bliver vores spilforslag til kampen. 

Spil hos bet365*