12. marts 2020

Aston Villa - Chelsea: Kan The Villans levere overraskelsen?

Aston Villa skal på en svær mission i weekenden, hvor de møder Chelsea i lørdagens sene Premier League opgør på Villa Park. Vi er fremme ved 30. spillerunde i den bedste engelske række, hvor tingene begynder at spidse til for mange hold. Hos Aston Villa kæmper man for at undgå nedrykning, hvor man har to point op til den rigtige side af stregen. For Lampards tropper gælder det om at hente tre point, så man kan holde Manchester United bag sig i kampen om fjerdepladsen. Kan Aston Villa trodse oddsene og hente en sejr på Villa Park, eller er Chelsea for stærkt et mandskab?

Ser vi på odds på Aston Villa vs Chelsea hos bet365, er det ikke så overraskende gæsterne, der er store favoritter til at løbe afsted med sejren. Her er der odds 5.50 på Aston Villa, 4.20 på uafgjort og odds 1.57 på en Chelsea sejr. I alt tilbyder bookmakeren bet365 et hav af odds-markeder på Villa vs Chelsea inkl. live odds, når kampen skydes i gang lørdag d. 14/3 kl. 18:30. Herunder kan du læse optakt med spilforslag til kampen, der kan følges direkte på TV3 Max og ViaPlay. 

Spil hos bet365*

Aston Villa vs Chelsea optakt 

Aston Villa skal forsøge at rejse sig ovenpå en svær periode, hvor hjemmeholdet har tabt de seneste fire kampe i Premier League. Dermed begynder tingene at se svære ud for The Villans, der er placeret på en 19. plads i tabellen med to point op til den rigtige side af stregen. Spillet har været ideløst og langt fra Premier League niveau i de seneste runder, hvor det gik helt galt i weekenden mod Leicester. Her faldt spillerne sammen og tabte med 4-0. Nederlaget var det femte i træk på tværs af alle turneringer for Dean Smiths tropper, der dermed befinder sig i en dyb krise. 

På papiret ligner Chelsea derfor ingen drømmemodstander i jagten på at spille sig til en succeshistorie. Gæsterne kæmper en  hård kamp i toppen af tabellen, hvor de i skrivende stund ligger på en 4. plads med 48 point. Tre point mere end Manchester United under dem, som har vist god form i de seneste uger.

Af den grund er der heller ikke råd til at smide point for The Blues, som kommer ind til opgøret med en perfekt optakt ovenpå 4-0 sejren over Everton sidste weekend. En kamp hvor fire af de offensive profiler i form af Mount, Pedro, Giroud og Willian alle kom på tavlen, hvilket kan vise sig vigtigt i den kommende slutspilsprogram for Chelsea. Mod et Aston Villa mandskab, der har lukket suverænt flest mål ind af alle i Premier League, bør der blive gode arbejdsbetingelser for offensiven hos gæsterne. 

Aston Villa har det normalt svært når de møder Chelsea i Premier League. Således har gæsterne vundet de seneste fem indbyrdes møder med samlet 13-2 i målscore. Vi skal tilbage til 2014 for at vinde den seneste sejr til hjemmeholdet, der tilmed må undvære flere spillere lørdag aften. Wesley Moraes, Tom Heaton og Jed Steer sidder ude med skader, mens John McGinn er tvivlsom. Hos Chelsea er situationen også kritisk, hvor man må undvære både Tammy Abraham, Marco Van Ginkel, Ngolo Kante, Mateo Kovacic og Christian Pulisic med skader. Samtidig sidder Jorginho ude med karantæne. 

 

Spilforslag: Chelsea henter tre point i målrigt møde  

Chelsea har som nævnt overtaget på Aston Villa, når de to hold har stået overfor hinanden i de seneste sæsoner. Lampards tropper har hårdt brug for alle tre point lørdag aften, hvor en sejr vil sætte pres på de andre tophold. Formen hos gæsterne er god og det modsatte kan siges om hjemmeholdets. Derfor forventer vi også at the Blues kommer til at dominere denne kamp, hvor det i sidste ende bør kaste tre point af sig. 

Det plejer generelt at være målrigt når Aston Villa og Chelsea står overfor hinanden. Således er ni af de seneste 11 kampe endt med mindst tre mål. Vi spår også gode chancer for at netmaskerne kommer til blafre mange gange på Villa Park i weekenden, og derfor forsøger vi os med et kombinationsspil på en Chelsea sejr + over 2,5 mål til odds 2.25 hos Bet365*. Spillet findes under kategorien mål og "resultat / antal mål". Spilforslaget er gået hjem i otte af de seneste 10 kampe, så odds 2.25 virker umiddelbart som et rigtig fornuftig odds her. 

Spil hos bet365*