Aston Villa vs Tottenham HotSpur

12. februar 2020

Aston Villa - Tottenham: The Villans kan drille Mourinhos tropper

Oprykkerne fra Aston Villa får søndag eftermiddag besøg at Tottenham i 26. spillerunde af Premier League. Her skal Aston Villa forsøge at hente vigtige point til stillingen, hvor hjemmeholdet kæmper en hård kamp om at holde sig over stregen. For gæsternes vedkommende er der vigtige point på spil ift. de europæiske placeringer i næste sæson. På papiret er det et udehold, som er store favoritter til at hente sejren, men Aston Villa vil med alt sandsynlighed strække sig langt for at drille Mourinhos tropper. 

Vi har kigget på odds til opgøret hos bookmakeren Bet365. Her er det ikke overraskende gæsterne, som er store favoritter til at løbe afsted med sejren. Der er odds 4.00 på en Aston Villa sejr, mens en sejr til Tottenham står til odds 1.83. Uafgjort kan spilles til odds 3.75 i skrivende stund. 

Forneden er vi klar med Aston Villa - Tottenham optakt inkl. spilforslag til kampen. Opgøret sparkes i gang søndag d. 16. februar kl. 15:00 og kan ses direkte på sportskanalen Xee.   

Spil hos LeoVegas Sport*

Optakt: Aston Villa vs. Tottenham

Villa Park danner rammen om mødet mellem Aston Villa og Tottenham søndag eftermiddag, hvor hjemmeholdet skal forsøge at hente deres første sejr over gæsterne siden 2008 på hjemmebanen. Tottenham har således vundet de seneste fem møder her på banen, hvor de er ubesejret i de seneste ni kampe. 

På papiret er Son og co. også favoritter til at løbe afsted med sejren. Mourinhos tropper virker til at have fundet formen med to sejre i træk. Sejrene kommer ovenpå Eriksens farvel til klubben, hvor han har spillet siden 2013, hvilket altså indtil videre ikke har vist sig som et tab for Spurs. Gæsterne kommer som ubesejret i deres seneste seks kampe på tværs af alle turneringer, hvor de seneste to kampe har budt på sejre over Southampton og Manchester City. Dermed er Spurs kravlet forbi både Everton, Manchester United og Wolverhampton i tabellen, hvor Tottenham inden weekendens kampe er placeret på en 6. plads. 

Der er derfor grund til optimisme hos José Mourinho, der trådte til som manager tilbage i november måned. Gæsterne har fortsat gode muligheder for at spille sig i top fire, der giver adgang til næste års Champions League. Et skridt nærmere den målsætning vil være en sejr over Aston Villa søndag eftermiddag, der ligesom gæsterne også spiller om vigtige point. 

The Villans er placeret på en 17. plads i tabellen med 25 point i ligeså mange kampe. Et point mere end både West Ham og Watford under stregen, så der er derfor alt på spil for oprykkerne, som har hentet syv point i deres seneste fem kampe. Generelt har Aston Villa været klart stærkest på Villa Park, hvor de har hentet 17 af sæsonens 25 point, og spillet lige op med flere af de store hold. Tæller man pokalturneringen med, har Aston Villa vundet tre af de seneste fire kampe på Villa Park, derfor forventer vi godt at de kan komme til at drille Tottenham, som bestemt ikke har været overbevisende på udebane indtil videre i sæsonen.

Hjemmeholdet må se bort fra Wesley Moraes og John McGinn som er på skadeslisten. Hos gæsterne mangler man fortsat Harry Kane, Moussa Sissoko, Giovani Lo Celso og Erik Lamela. 

Spilforslag: Tæt kamp venter på Villa Park  

Tottenham vandt det omvendte opgør med 3-1 tidligere på sæsonen og er også store favoritter når holdene mødes søndag eftermiddag. Gæsterne har dog haft det svært på udebane i denne sæson, hvor de kun har vundet to af sæsonens første 12 kampe. Samtidig sidder Harry Kane fortsat ude med en skade for Tottenham, og efter Eriksens exit virker offensiven en smule tam hos de hvidklædte, der kan give Premier League debut til Gedson Fernandes og Steven Bergwijn søndag eftermiddag.

Vi forventer at hjemmeholdet kan bide fra sig og måske levere et overraskende resultat her. Vi forsøger os derfor med at kampen ender uafgjort til odds 3.95 hos LeoVegas Sport. Med Spurs dårlige udebanestatistik in mente virker oddset her fristende og for højt sat. 

Spil hos LeoVegas Sport*