Brentford - Man United spilforslag: Formstærke gæster mod kriseramte værter

Brentford tager mod Manchester United i den sene TV-kamp fra Premier League lørdag d. 30. marts kl. 21.00. Se vores optakt og spilforslag forneden.

1 X 2
3.00 3.80 2.20
Spil hos bet365*

Brentford vs Manchester United optakt

To sejre, en uafgjort og syv nederlag er resultatet for Brentford i de sidste 10 kampe. Den seneste sejr kom d. 10. februar og siden er det kun blevet til ét point i seks kampe. Senest tabte The Bees med 2-1 i Burnley, hvor Reguilon måtte forlade banen med et rødt kort efter kun ni minutter. Han er derfor ude her mod sin gamle klub.

Generelt har Brentford ikke lavet meget andet end at tabe fodboldkampe i denne sæson, og med 17 nederlag i 29 kampe er det kun de to bundhold Burnley og Sheffield United som har tabt flere. Thomas Frank vil nok pege mod Brentfords alenlange skadesliste som en del af forklaringen, men faktum er blot at Brentford har haft det ekstremt svært i en længere periode. I hver af de fire sidste kampe har de lukket mindst to mål ind, men skal man pege på noget positivt, så er det at Brentford kun tabte med ét mål mod Arsenal og Manchester City - begge på udebane - da de rendte ind i de to tophold for ganske nyligt.

Hvorom alting er, har Brentford ikke fået mange point på hjemmebane på det seneste og det seneste clean sheet på hjemmebane kom tilbage i oktober 2023. Det må være guf for gæsterne fra Manchester United, som imodsætning til hjemmeholdet kommer ind til opgøret med en succesoplevelse i bagagen.

Op til landskampspausen slog Man United nemlig ærkerivalerne Liverpool ud af FA Cuppen i et veritabelt drama på Old Trafford som sluttede 4-3 efter 120+ minutter. Her var United foran, så bagud, så udligning kort før tid. Bagud igen i den forlængede, og så to mål til allersidst for at sikre en højdramatisk og voldsomt underholdende 4-3 sejr. Det er den slags man kan bruge på Drømmenes Teater.

Det var også den 8. sejr i de sidste 10 kampe for Man United, som nu indtager en sjetteplads i Premier League - indenfor rækkevidde af Spurs og Aston Villa på pladserne over dem. Der er seks og ni point op til de to, og United har spillet en kamp færre end Villa, så en sejr her mod Brentford kan virkelig gøre underværker ift. at nærme sig Top 4.

Spilforslag til Brentford vs Manchester United

Brentford kæmper med tingene for tiden, og har generelt haft en meget svær sæson. Som beskrevet i optakten har Brentford haft svært ved at holde modstanderne fra fadet og har ikke holdt et clean sheet siden oktober sidste år på hjemmebanen.

Manchester United er derimod flyvende for tiden med otte sejre i de sidste 10 kampe, og selv om man hele tiden sidder med fornemmelsen af, at United kan snuble når som helst (som i nederlaget mod Fulham på hjemmebane i slutningen af februar), så er det svært ikke at være optimister på De Røde Djævles vegne forud for dette opgør.

Vi synes odds 2.20 på et formstærkt Man United mandskab mod et kriseramt Brentford-hold virker ret godt betalt. Vi skyder på en tæt 2-1 sejr til gæsterne.