Brighton - Manchester United odds: Målfattigt opgør i vente

29. juni 2020

Brighton - Manchester United: The Red Devils banker på i topstriden

Brighton skal i aktion tirsdag aften hjemme imod formstærke Manchester United i 32. spillerunde af Premier League. Her kan hjemmeholdet tage et stort skridt væk fra nedrykningsstregen med en sejr, mens gæsterne kan spille sig i top fem, hvis alle tre point hentes. På papiret er det et United hold, der med 14 kampe i streg som ubesejret kommer ind til opgøret som pæne favoritter, men to gange tidligere har de besøgt Brighton på udebane, hvor det fortsat ikke er lykkedes dem at hente point. 

Kan United for første gang i Premier League sammenhæng slippe fra Amex Stadium med point, eller kan Brighton snuppe tre på stribe mod The Red Devils? Ifølge bookmakerne er det Manchester United der er favoritter med odds 1.71 på en sejr. En sejr til Brighton belønnes med odds 5.65, mens der er odds 3.80 at hente på uafgjort. Oddsene er fundet hos Youbet og genstand for ændringer op til kampstart. 

Brighton vs Manchester United har kick off tirsdag d. 30. juni kl. 21.15. Kampen kan ses på Xee og Viaplay, og forneden er vi klar med optakt, statistik, forventet startopstillinger og spilforslag til opgøret fra Amex Stadium. 

Spil hos Youbet*

Optakt: Brighton vs Manchester United 

Brighton skal forsøge at hente tre på stribe mod Manchester United, når de tirsdag aften får besøg af Manchester klubben hjemme på Amex Stadium. Her jagter Brighton vigtige point i bundstriden, hvor flere hold kæmper om at undgå sorteper. Brighton har med 33 point på 15. pladsen seks point ned til Bournemouth under stregen et godt forspring af give af inden de sidste syv runder. The Seagulls har dog et svært slutprogram, hvor man foruden Manchester United også står overfor bl.a. Liverpool og Manchester City. Derfor kan hjemmeholdet formentlig ikke se sig sikre endnu, hvor det minimum kræver et par sejre mere. 

Brighton kan glæde sig over at gæsterne formentlig kommer ind til mødet med trætte ben efter 120 minutters pokalfodbold for Pogba og co. i FA cuppen lørdag eftermiddag. Her skulle Manchester United frem til det 118. minut mod Norwich, før Maguire kunne sparke det forløsende sejrsmål i kassen, der sikrede holdet en plads til semifinalerne, hvor Chelsea venter. Sejren cementere den gode form, som United har vist både før og efter coronapausen, hvor man nu er oppe på 14 kampe i træk som ubesejret på tværs af alle turneringer. 

De mange flotte resultater har foruden en plads i FA cuppen og fortsat deltagelse i Europa League også resulteret i, at gæsterne har kravlet stille og roligt opad i tabellen. En sejr tirsdag aften vil således sende Manchester United forbi Wolverhampton og op på en 5. plads. Dermed er det ikke utænkeligt, at man kan se United i næste års Champions League, hvor man i skrivende stund har fem point op til Chelsea. Noget de færreste fans formentlig havde turde håbe på, efter den katastrofale sæsonstart, der pointmæssig var den værste start i over 20 år for The Red Devils. 

 

Startopstillinger i Brighton - Manchester Utd

Brighton må fortsat undvære Jose Izquierdo og Adam Webster, mens der er tvivl omkring Steven Alzate og Tariq Lamptey. Manchester United har Phil Jones og Axel Tuanzebe på skadeslisten. 

Herunder ses de forventede startopstillinger i Brighton vs Manchester United. Startopstillingerne vil blive endeligt bekræftet her på siden ca. en time før kampstart.

Spilforslag: United forlænger stimen af ubesejrede kampe til 15

Kan Brighton lukrere på trætte ben hos gæsterne, eller fortsætter Manchester United den gode form? Ole Gunnar Solskjær gav flere af profilerne et hvil mod Norwich, og selvom kampen uden tvivl har kostet kræfter, så bør et formstærkt United hold stå med gode chancer for at hente en sejr på Amex Stadium tirsdag aften. I en tid som denne med mange kampe er det vigtigt at kunne motivere sine spillere, og det virker Ole Gunnar Solskjær god til. Derfor spår vi også gode chancer for at "de røde djævle" løber afsted med alle tre point i denne kamp og sætter yderligere pres på de andre tophold.

Det bør dog ikke blive nogen målfest mod et Brighton hold, der formentlig vil stå kompakt og håbe på muligheden byder sig i den anden ende. Brighton har set fint kørende ud, hvor de senest holdte Leicester fra at score på King Power Stadium. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på Manchester United sejr + under 3,5 mål til odds 2.15 hos Youbet. Dette spilforslag og mange flere til de kommende dage kan du finde inde under Dagens spilforslag.

Spil hos Youbet*