Premier League

5. august 2022

Fulham vs Liverpool optakt: The Reds indleder titelræset mod oprykkere

Fulham og Liverpool tørner sammen på Craven Cottage i 1. spillerunde af Premier League. Se Fulham vs Liverpool optakt, odds og spilforslag her!

Premier League er endelig tilbage på programmet i weekenden efter en længere sommerpause. På Craven Cottage spiller Fulham deres første kamp i Premier League i mere end 14 måneder, når oprykkerne får besøg af Jürgen Klopp og Liverpool. 

Hjemmeholdet er tilbage i den bedste række efter en enkelt sæson i Championship. Allerede i første runde venter der dem dog hård modstand. Bookmakerne levner således ikke The Cottagers mange chancer mod sidste sæsons nummer to. 

En Fulham sejr kan i skrivende stund spilles til odds 11.00 hos bet365, mens en sejr til gæsterne er nede i odds 1.25. Løber The Reds med en favoritsejr, eller kan Fulham overraske og få en god start på den nye sæson? Læs med herunder, hvor vi bringer optakt og spilforslag til Fulham vs Liverpool. 

Spil hos Bet365*

Fulham - Liverpool
Kampstart:
Lørdag d. 6. august kl. 13:30
TV / Stream
TV3+ / Viaplay
Dommer:
Andrew Madley
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: Bet365
1 X 2
11.00 6.00 1.25 
Spil hos Bet365*

 

Odds: Fulham vs Liverpool spilforslag

Titelbejlerne fra Liverpool er gigantiske favoritter til det første opgør, når de står overfor Fulham, der er rykket op til denne sæson efter de vandt Championship i den forgangne sæson. The Cottagers er dog hos bookmakerne en af de største favoritter til at tage turen ned igen, hvilket er de hårde vilkår som et oprykkerhold i en stærk besat liga. 

Trods dette har hjemmeholdet hentet spændende spillere ind i form af blandt andre Solomon, Palhinha og Pereira. De tre har sammen med resten af truppen spillet fire træningskamp, hvor resultat har været sejre over Nice (2-0) og portugisiske Estoril (3-1), mens man har tabt 1-5 til Benfica og senest spillet 1-1 mod Villarreal. 

Gæsterne fra Liverpool kommer allerede med sæsonens første titel i hus, efter man i weekenden slog Manchester City i Community Shield med 3-1. En af målscorerne fra nyankomne Darwin Nunez, der ligner en spiller man bør holde et ekstra vågent øje med i den årets Premier League sæson.

Vi forventer et Liverpool hold der kommer til at være dominerende i store dele af kampen. På papiret er det Davids kamp mod Goliat og selvom der oftest forekommer overraskelser i de første runder, så tror vi på at Liverpool gør kort proces, og allerede fra start lægger pres på Manchester City, der først skal i aktion søndag.

Det kan dog sagtens blive i lidt af en målfest med tanke på at Fulham var det suverænt mest scorende hold i Championship sidste sæson og fortsat har den farlige serber Mitrovic i front. Liverpool + Over 2 mål kan spilles til odds 1.72 på bet-builder hos bet365 og bliver vores første spilforslag til mødet på Craven Cottage. 

Desuden forsøger vi os med et statistik spil på Fulham under 3,5 offsides i kampen  til odds 1.83 hos bet365. (Til sammenligning står spillet i odds 1.72 hos Unibet). I 49 kampe sidste sæson løb Fulham kun ind i fire eller flere offsides i tre kampe. Selvom Liverpool er et af de hold der normalt trækker flest offsides i Premier League, så finder vi oddset for højt sat og tilføjer derfor spillet i vores regnskab. 

Spil hos Bet365*

 

Fulham

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
7/5 Sheffield United - Fulham
Championship
4-0
16/7 Nice - Fulham
Træningskamp
0-2
17/7 Benfica - Fulham
Træningskamp
5-1
24/7 Estoril - Fulham
Træningskamp
1-3
31/7 Fulham - Villarreal
Træningskamp
1-1

Fulham har været hvad man kan kalde for et "elevator-hold" i de forgangne sæsoner, hvor de enten er rykket op eller ned i de seneste fire sæsoner. Derfor håber man formentlig i Fulham, at der kan laves om på den statistik i år, hvor det altoverskyggende mål er overlevelse. 

Det kan dog blive svært med det høje niveau som Premier League har for vane at vise. Ikke desto mindre var man ganske suveræne i sidste sæsons Championship, hvor man scorede 106 gange og en af de direkte oprykningspladser fire runder før tid.

Den helt store stjerne var serbiske Aleksandar Mitrovic, der noterede sig for hele 43 ligascoringer i løbet af sæsonen. Mitrovic har startet den nye sæson med at nette i alle tre træningskampe han har været en del af, så Liverpool forsvaret får noget at se til i forsøget med at holde Fulham og i særdeleshed Mitrovic væk fra netmaskerne. Om det rækker til point og overlevelse for Fulham er endnu uvist, men hjemmeholdet er sjældent kedelig at følge under Marco Silvas ledelse. 

Spil hos Bet365*

 

Liverpool

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
15/7 Liverpool - Crystal Palace
Træningskamp
2-0
21/7 RB Leipzig - Liverpool
Træningskamp
0-5
27/7 Salzburg - Liverpool
Træningskamp
1-0
30/7 Liverpool - Manchester City
Community Shield Finale
3-1
31/7 Liverpool - Strasbourg
Træningskamp
0-3

Liverpool lå længe til at få en super sæson i fjor, men måtte "nøjes" med Carabao Cuppen og FA-Cuppen, efter man tabte Champions League finalen til Real Madrid og måtte se Manchester City løbe med Premier League trofæet med et point mere. En bitter pille at sluge for de fleste hos "The Reds", der spillemæssigt var ganske suveræne i de fleste af deres kampe i sidste sæson. 

Til den nye sæson har man hilst Darwin Nunez velkommen fra Benfica, som vi allerede har været inde på oppe i vores spilforslag til opgøret. Udover Nunez er Fábio Carvalho også kommet til klubben fra netop Fulham, mens man har sagt farvel til Mané i front.

På papiret et stille vindue for Jürgen Klopp og Co. men alligevel ser Liverpool forstærket ud og klar til at byde Manchester City og de andre topklubber op til dans i jagten på PRL trofæet, som man har måtte se de lyseblå løbe med i fire af de seneste fem sæsoner. 

Det bør dog være et udehold, der drager til Craven Cottage med selvtilliden i orden ovenpå 3-1 sejren over Pep Guardiolas tropper i weekenden. Selvom titlen i sig selv nok ikke spiller den store rolle hos Liverpool, så bør en sejr over de direkte konkurrenter inden en ny sæson vække tilfredshed hos alle i og omkring klubben. 

Spil hos Bet365*