Liverpool vs Newcastle logo

11. september 2019

Liverpool - Newcastle optakt: Odds og spilforslag

Liverpool møder hjemme på Anfield Newcastle lørdag d. 14/9-2019 kl. 13.30 i 5. spillerunde af Premier League. Se Liverpool vs Newcastle odds, spilforslag og statistik i optakten her.

Jürgen Klopp og Liverpool mandskabet er startet den nye Premier League sæson med lyn og torden, efter at de første fire kampe har kastet 12 point og en målscore på 12-3 af sig. Lørdag eftermiddag får Liverpool besøg af Newcastle på Anfield, og meget skal gå galt, hvis der ikke ligger tre nye point og venter på Liverpool i denne kamp. 

Vi har set på Liverpool - Newcastle odds og spilforslag hos bookmakeren Bet365. Her er det ikke overraskende hjemmeholdet, der er store favoritter til at hente sejren. Der er odds 1.14 på Liverpool, 8.00 på uafgjort og odds 15.00 på Newcastle. Kampen vises i TV hos TV3 Max, og forneden er vi klar med vores spilforslag til opgøret mellem Liverpool vs. Newcastle 

Spil hos Bet365

Liverpool - Newcastle optakt: Odds og spilforslag

Liverpool var lige ved og næsten i sidste sæson, hvor de tabte med mindst mulige point til Manchester City i Premier League titelræset. Det har dog ikke fået Jürgen Klopps mandskab til at hvile på laurbærrene op til denne sæson, hvor det er bleve til fire sejre i de første fire kampe. 

Liverpool vandt senest med 3-0 over Burnley og i weekendens kamp mod Newcastle ligner det på ny tre point, hvis Liverpool spillerne kan finde det samme niveau frem igen. Gæsterne fra Newcastle har ikke vundet i deres seneste fem kampe mod Liverpool og har haft en svær sæsonstart med kun en sejr indtil videre i sæsonen. Gæsterne har dog allerede leveret en stor overraskelse i sæsonen, det skete da de slog Tottenham med 1-0 på udebane i 3. runde. 

På Anfield har Newcastle endnu aldrig formået at hente en sejr i 20 forsøg. Liverpool har vundet hele 16 gange, mens det fire gang er endt med en pointdeling. Det er derfor også svært at se, hvordan Steven Bruces mandskab skal tage til Anfield og hente de tre point. Det taler dog til gæsternes fordel, at flere af spillerne hos Liverpool har været ude og spille landskampe i de seneste 14 dage.

Det ses oftest, at flere spillere godt kan se lidt mærket ud efterfølgende. Alligevel bør der dog være så stor klasseforskel på de to mandskaber, at Liverpool ikke kommer i problemer. Vi forventer dog ikke at gæsterne løber afsted med en lussing, og derfor forsøger vi os med et spil på Liverpool sejr + under 3,5 mål til odds 2.20 hos Bet365. Spillet findes under kategorien mål og Resultat/Total antal mål hos Bet365 og bliver således vores spilforslag til Liverpool mod Newcastle, som du også finder under vores sektion med Dagens spilforslag. 

Spil hos Bet365

Liverpool vs Newcastle statistik

  • Liverpool vandt begge indbyrdes møder mod Newcastle i sidste sæson. 4-0 på Anfield d. 26. december, mens St. James Park endte 3-2 til Liverpool d. 4 maj. 
  • Newcastle har ikke vundet på Anfield i de seneste 21 år, hvor det er blevet til 16 sejre til Liverpool, mens fire kampe er endt uden en vinder. 
  • Liverpool er det eneste hold, som har maksimumpoint i Premier League efter de første fire runder. 
  • Liverpool er med sidste sæson oppe på i alt 13 sejre i træk. Kun Manchester City (18) og Arsenal (14) har prøvet og vinde flere kampe i træk i Premier League. 
  • Liverpool er ubesejret i deres seneste 21 kampe i Premier League og kan med point mod Newcastle for første gang i klubbens historie komme op på 22 kampe uden nederlag (V17-U4-T0). I alt har Liverpool kun tabt en ud af deres seneste 42 kampe Premier League kampe (V35-U7-T1). 

Premier League