Liverpool vs Arsenal logo

23. august 2019

Liverpool vs Arsenal: Målfest og hjemmesejr i topopgør i Premier League?

Der er topopgør i Premier League mellem Liverpool og Arsenal lørdag d. 24. august 2019, når sæsonens eneste to hold med maksimum point tørner sammen på Anfield. Se odds, spilforslag og statistik før Liverpool - Arsenal i optakten her.

Liverpool og Arsenal har begge vundet deres to første kampe, mens Man City smed point senest mod Tottenham. Derfor gælder lørdagens topbrag mellem The Reds og The Gunners muligheden for at bringe sig alene i front i Premier League efter tredje spillerunde. Der er lagt i kakkelovnen til et gigantisk brag, og ser man på statistikken mellem de to klubber, er der også tæt på målgaranti. Opgørene mellem Liverpool og Arsenal er nemlig de Premier League kampe som producerer flest mål i Premier League (sammen med Liverpool vs Tottenham), og samtidigt kan TV-seerne og tilskuerne på Anfield formentlig se frem til at se sidste sæsons Golden Boot-vindere, Salah, Mané og Aubameyang, på banen på samme tid.

Kampen vises på dansk TV hos TV3+ og på Viaplay, og dommer Anthony Taylor fløjter gang i opgøret 18.30 lørdag d. 24. august. Se vores spilforslag og odds på kampen forneden, eller besøg bet365 for masser af odds på Liverpool vs Arsenal.

Se odds hos bet365

 

Liverpool - Arsenal odds og spilforslag

Selv om der er tale om et tidligt topopgør mellem to klubber med maksimum point, er der ingen tvivl om Liverpools favoritrolle før kick off. Hos bet365 er der f.eks. lige nu odds 1.50 på Liverpool, 4.60 på uafgjort og odds 6.00 på Arsenal-sejr. Der er heller ikke den store tvivl hos bookmakeren om, hvorvidt der kommer mål i kampen, for her er der odds 1.40 på Over 2,5 mål mod odds 3.00 på Under 2,5 mål. Der lægges altså op til en hjemmebane-sejr med masser af mål i kampen, og det er måske heller ikke skudt helt ved siden af.

Liverpool var i forrygende form i den første hjemmekamp i sæsonen mod Norwich, hvor man bragte sig foran med hele 4-0 inden pausen. Norwich slog dog igen med en fin anden halvleg, som gæsterne vandt med 0-1. I sidste runde var Liverpool i perioder på hælene mod et godt spillende Southampton-mandskab, men det blev dog alligevel til en 1-2 sejr, hvor kun en alvorlig blunder hos Liverpool-keeperen Adrian kostede en scoring imod The Reds. The Saints havde chancer til mere, men Liverpool fik alle tre point med.

Nu vender Liverpool igen hjem til Anfield, hvor holdet normalt er tæt på uovervindelige. Arsenal har da heller ikke vundet her i de sidste otte forsøg, og ser man på The Gunners to første kamp i sæsonen, har det heller ikke været super overbevisende trods to sejre. Det blev f.eks kun til 0-1 ude mod Newcastle, som bestemt ikke ligner noget stærkt hold i år, og senest fik Arsenal med hiv og sving 2-1 sejren i land mod Burnley hjemme på Emirates. Arsenals forsvar var i sidste sæson den store achilleshæl, da holdet lukkede ualmindeligt mange mål ind henover sæsonen, og selv om man har forstærket sig med bl.a. David Luiz fra Chelsea, så forsvaret stadig ikke overbevisende ud sidst mod Burnley.

Vi tror gardinet kommer til at blafre bag Arsenal-keeper Leno mere end én gang på lørdag på Anfield. Men samtidigt kan Arsenal bestemt også komme på tavlen i den anden ende. Vores spilforslag bliver Liverpool-sejr & Over 3,5 mål til odds 2.87 hos bet365 netop nu, da vi forventer en hjemmesejr og scoringer i begge ender.

Se odds hos bet365

 

Liverpool vs Arsenal statistik

Billede af Anfield i Liverpool

  • Arsenal er uden sejre i de sidste otte Premier League-kampe mod Liverpool (V0-U4-T4). De har kun haft en længere stime uden sejre mod Liverpool, nemlig 12 kampe fra 1994-2000 og mod Chelsea, 9 kampe fra 2012-2016.
  • Arsenal har kun vundet én af deres seneste 11 Premier League-kampe mod Liverpool (V1-U5-T5). Det var en 4-1 hjemmesejr d. 4. april 2015. I disse 11 kampe blev det scoret 50 mål, inkl. en 0-0 kamp.
  • Arsenal har kun tabt flere kampe i den bedste række mod Man United (51) end mod Liverpool (50).
  • Arsenal er uden sejre i de sidste seks udekampe i Premier League på Anfield mod Liverpool. Sidst Arsenal vandt i Liverpol var en 0-2 sejr i 2012 på mål af Lukas Podolski og Santi Cazorla. I de seks kampe uden sejre har Arsenal lukket 22 mål ind.
  • Der er blevet scoret i alt 155 mål i Premier League-kampe mellem Liverpool og Arsenal. Dette er identisk med Liverpool/Tottenham (ude og hjemme) som opgøret der producerer flest Premier League mål.
  • Denne kamp kan give spilletid til alle tre spillere som delte Premier League Golden Boot i sidste sæson. Mohamed Salah, Sadio Mané og Pierre-Emerick Aubameyang delte topscorer-titlen mellem sig i fjor og har også alle scoret i Premier League i 2019/20 sæsonen.