Manchester City vs Burnley

12. marts 2020

Manchester City vs Burnley: Guardiola og co. store favoritter på Etihad

Manchester City får lørdag eftermiddag besøg af Burnley hjemme på Etihad stadium i forbindelse med 30. spillerunde i Premier League. Her er hjemmeholdet kæmpe favoritter til at løbe afsted med alle tre point og dermed lægge afstand til de andre konkurrenter i kampen om 2. pladsen i Premier League. Hos gæsterne er det store mål først og fremmest at undgå nedrykning, og efter en resultatmæssig stærk periode, skal meget gå galt, hvis den målsætning ikke bliver opfyldt. 

Ser vi på odds på Man City vs Burnley hos bet365, er det de lyseblå der er store favoritter til at løbe afsted med de tre point. Her er der odds 1.12 på Manchester City, 8.00 på uafgjort og odds 21.00 på en Burnley sejr. I alt tilbyder bookmakeren bet365 et hav af odds-markeder på Man City vs Burnley inkl. live odds, når kampen skydes i gang lørdag d. 14/3 kl. 16:00. Herunder kan du læse optakt med spilforslag til kampen, der kan følges direkte på ViaPlay. 

Spil hos bet365*

Manchester City vs Burnley optakt 

Manchester City led et stort knæk på selvtilliden i sidste weekend, da bysbørnene fra Manchester United vandt med 2-0 på Old Trafford. Dermed har Manchester City noget overraskende tabt tre gange til rivalerne i denne sæson, og samtidig må Guardiola og co. sande at mesterskabskampen nu for alvor er et endt kapital. Liverpool er 25 point foran i tabellen, og med kun otte kampe tilbage efter weekenden, kan Liverpool matematisk sikre sig mesterskabet, hvis Manchester City taber og The Reds samtidig henter en sejr over Everton. 

På den anden side har Manchester City fire point ned til Leicester på tredjepladsen. Dermed er intet sikret for The Cititzens endnu, der bør komme motiveret ud til opgøret her, og sikre sig en form for oprejsning inden midtugens vigtige Champions League kamp mod Real Madrid. Her er City foran 2-1 efter det første opgør, og derfor skal meget gå galt, hvis Guardiola og co. ikke skal være blandt de sidste otte hold i bowlen i Champions League. 

Lørdagens modstander fra Burnley kaster dog næppe håndklædet i ringen, selvom der venter dem en svær kamp. The Clarets kommer ind til opgøret med en ganske flot form, der tæller fem kampe i streg som ubesejret, efter at de i sidste uge fik 1-1 hjemme mod Tottenham. Den fine pointhøst på ni point i de sidste fem kampe, har sendt Burnley et godt stykke væk fra bunden, hvor de lige nu ligger lunt i svinget på en 10. plads med 12 point ned til stregen. Derfor kræver det med stor sandsynligt kun et par sejre mere, før holdet definitivt klarer målsætningen om overlevelse. 

Manchester City har normalt et godt overtag på Burnley, som de har besejret i otte ud af de seneste ni møder. De seneste fire indbyrdes møder er vundet for The Citizens, der har vundet de seneste to hjemmekampe mod Burnley med samlet 10-0. Vi forventer af den grund også, at gæsterne kan få hen og få det svært i lørdagens møde. 

Hos Manchester City er Aymeric Laporte og Leroy Sane fortsat ude med skader, mens Kevin de Bruyne er tvivlsom. Ellers kan hjemmeholdet stille i stærkeste opstilling. Hos gæsterne må man undvære Matthew Lowton, Johann Berg Gudmundsson og Ashley Barnes. 

Spilforslag: City henter en sikker sejr på Etihad Stadium 

Det vides endnu ikke om kampen bliver spillet med tilskuere eller for lukket døre, som man ser mange steder rundt omkring i Europa. Uanset hvad, så kan hjemmeholdet ikke løbe fra at være store favoritter, når de løber ind på Etihad Stadium lørdag eftermiddag. 

Sean Dyches tropper lukker normalt et hav af mål ind mod City og har ikke formået at besejre dem siden 1998. Mod et hjemmehold der tørster er succes inden et vigtigt møde i Champions League, så tror vi godt det kan gå hen at blive grimt for gæsterne. Får City først gang i offensiven, kan Nick Pope i Burnley målet godt få en lang eftermiddag. Vi forsøger os derfor med en Manchester City -2,5 sejr, hvor hjemmeholdet altså skal vinde med mindst tre mål. Der er odds 2.25 på spillet i skrivende stund hos Bet365* på spilforslaget. 

Spil hos bet365*