Newcastle - Arsenal optakt: Odds, spilforslag og statistik

9. august 2019

Newcastle - Arsenal optakt: Odds, spilforslag og statistik

Newcastle tager imod Arsenal i sæsonpremieren på St. James' Park, og den nye manager Steve Bruce kan få lidt af en ilddåb i sin første Premier League-kamp i spidsen for The Magpies. Se optakt til Newcastle - Arsenal med odds, spilforslag og statistik her!

Hvor stærkt er det nye Arsenal-forsvar, som i sidste sæson lukkede hele 51 mål ind i sæsonen? Og tiltager kritikken af Steve Bruce som den nye Newcastle-manager efter sæsonpremieren mod The Gunners hjemme på St. James' Park? Det er nogle af de spørgsmål vi får svar på søndag eftermiddag, når Arsenal gæster Newcastle i 1. spillerunde af Premier League 2019/20.

Vi har set på Newcastle - Arsenal odds hos bet365, hvor gæsterne er favoritter før kick off. Her er der odds 4.50 på Newcastle, 3.80 på uafgjort og odds 1.85 på Arsenal. Se vores spilforslag og statistik før kampen i optakten forneden, og se Newcastle vs Arsenal på TV hos Xee og Viaplay, når det går løs fra kl. 15.00 søndag på St. James' Park.

Spil hos bet365 >

 

Newcastle - Arsenal odds og spilforslag

Herunder ses udvalgte odds på Newcastle mod Arsenal og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren bet365. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

Newcastle - Arsenal
Søndag d. 11. august kl. 15:00
1X2 Odds
1: 4.50 X: 3.80 2: 1.85
Over/Under Mål Odds
Over 1,5:
1.25
Over 2,5:
1.80
Over 3,5:
3.00
Under 1,5:
4.00
Under 2,5:
2.00
Under 3,5:
1.40
Spilforslag
Arsenal & BHS (Ja):
Odds 3.60
Arsenal vinder 1-3:
Odds 15.00
Over 3,5 mål:
Odds 3.00
Spil hos bet365 >

 

Lad os bare starte med at slå fast, at vi har lave forventninger til det Newcastle-hold, som i år skal forsøge at forbedre sidste sæsons 13. plads i Premier League. Klubejer Mike Ashley har i den grad været genstand for kritik denne sommer, efter ansættelsen af Steve Bruce på bekostning af Rafa Benitez.

Arsenal var med 73 mål det tredjemest scorende hold i sidste sæson, men lukkede også svimlende 51 mål ind, og det var forsvaret, som var den helt store hæmsko hos The Gunners. Det skulle der være lavet om på nu, mener man, med signingen af bl.a. David Luiz fra Chelsea. Men vi tror dog ikke, at Arsenal formår at holde nullet her på St. James' Park. Vi tror dog stadig Arsenal vinder kampen, og vores spilforslag bliver derfor Arsenal sejr og begge hold scorer til odds 3.60. Som et gæt på kampens resultat skyder vi på 1-3 til Arsenal til odds 15.00. Slutteligt synes vi der er god værdi i Over 3,5 mål til odds 3.00. Alle odds fundet hos bet365.

Spil hos bet365 >

 

Optakt: Newcastle United vs Arsenal

Newcastle Uniteds legendariske hjemmebane, St. James Park (foto: shutterstock.com)

Der har været ballade i Newcastle op til starten på denne sæson, hvor den voldsomt upopulære klubejer Mike Ashley har været genstand for protester og kritik efter han lod manager Rafa Benitez forlade klubben uden overhovedet at forsøge at holde på ham.

Ansættelsen af Steve Bruce som ny manager gjorde ikke meget for at overbevise fansene, og det gjorde salget af bl.a. Ayoze Perez til Leicester bestemt heller ikke. Godt nok har Mike Ashley åbnet checkhæftet og slået klubbens transferrekord med indkøbet af den brasilianske angriber Joelinton i Hoffenheim, en ny højrefløj i form af Allan Saint-Maximin fra Nice, og derudover hentet en gammel publikumsfavorit i form af Andy Carroll til St. James' Park, men der er stadig lave forventninger til sæsonen hos Toon Armys fans under Steve Bruces ellers erfarne ledelse. Han er manageren med syvendeflest kampe i spidsen for et Premier League-mandskab, men CV'et tæller klubber som Birmingham, Wigan, Sunderland og Hull City. Ikke just topmandskaber.

Arsenals forsvar efterlod en del at ønske i sidste sæson, og spillede en stor rolle i endnu en skuffende sæson, hvor Arsenal sluttede udenfor Top 4 og i år derfor er henvist til Europa League. Før denne sæson har Unai Emery så skaffet sig af med den aldrende Laurent Koscielny og hentet bl.a. David Luiz i Chelsea, som måske er manden der kan lukke nogle af hullerne på Emirates. Han får hjælp af en ny 22-årig venstreback fra Celtic, Kieren Tierney, samt en 18-årig centerforsvarer fra Saint-Etienne, William Saliba. Hvor stærkt det nye Arsenal-forsvar er, bliver en af de mest spændende ting at se her i sæsonpremieren.

Angrebet hos Arsenal fejler bestemt ikke noget, hvor det igen i år bliver folk som Lacazette og Aubameyang som skal føre an, sammen med den nye dyrt-indkøbte Nicolas Pepe som er hentet for en rekordsum i franske Lille.

Spil hos bet365 >

 

Newcastle - Arsenal statistik

  • Newcastle har tabt 12 af deres sidste 13 Premier League-kampe mod Arsenal (V1-U0-T12). Den eneste sejr var en 2-1 sejr på St. James' Park i april 2018, hvor Ayoze Perez og Matt Ritchie scorede for The Magpies efter Alexandre Lacazette havde bragt The Gunners foran.
  • Newcastle har kun tabt flere Premier League-hjemmekampe mod Man United (13) end mod Arsenal (10).
  • Arsenal har kun tabt to af deres seneste 17 udekampe i ligaen mod Newcastle (V8-U7-T2). De to nederlag lød på 1-0 og 2-1 i hhv. 2005 og 2018.
  • Det er anden gang at Newcastle er værter for Arsenal i 1. spillerunde i Premier League. Første gang var 2011/12, hvor kampen sluttede 0-0 efter Arsenal havde fået Gervinho udvist. Det var også Newcastles seneste clean sheet mod Arsenal.
  • Newcastle er kun sluttede i den bedste halvdel i Premier League i tre af de sidste 11 Premier League-sæsoner. De blev nr. 5 i 2011/12 og nr. 10 i både 2013/14 og 2017/18.
  • Newcastle bliver den femte klub Steve Bruce har været Manager for i Premier League. Tidligere har Bruce stået i spidsen for Birmingham City, Wigan Athletic, Sunderland og Hull City.
  • Kun seks managers har stået i spidsen for et hold i flere PL-kampe end Steve Bruce (392 kampe): Arsene Wenger (828 kampe), Alex Ferguson (810 kampe), Harry Redknapp (641 kampe), David Moyes (526 kampe), Sam Allardyce (512 kampe) og Mark Hughes (466 kampe).
  • Arsenal er sluttet uden for Top 4 i Premier League i de sidste tre sæsoner (nr. 5, 6 og 5). Før dette var Arsenal sluttet i Top 4 i 20 sæsoner i træk.

Læs også: Statistik og rekorder i Premier League før sæsonen 2019/20

Spil hos bet365 >

Statistik leveret af GraceNote.com i samarbejde med Youbet.dk