Norwich vs Liverpool

12. februar 2020

Norwich - Liverpool: The Reds tordner mod Premier League trofæ

Liverpool skal et smut til Carrow Road lørdag aften, hvor oprykkerne fra Norwich venter i 26. spillerunde af Premier League. Her skal hjemmeholdet forsøge at stoppe et Liverpool hold, som har været ustoppelige i sæsonen med 24 sejre i 25 kampe. Gæsterne er fortsat ubesejret i Premier League, og nærmer sig Arsenals fantastiske 2003/04 sæson, hvor holdet gik igennem en helt sæson som ubesejret. 

Vi har kigget på odds til opgøret hos bookmakeren Bet365. Her er det ikke overraskende gæsterne, som er store favoritter til at løbe afsted med sejren. Der er odds 10.00 på en Norwich sejr, mens en sejr til Liverpool står til odds 1.30. Uafgjort kan spilles til odds 5.25. 

Forneden er vi klar med Norwich - Liverpool optakt inkl. spilforslag til kampen. Opgøret sparkes i gang kl. 18:30 og kan ses direkte på TV3 Max.  

Spil hos Bet365*

Optakt: Norwich vs. Liverpool

Der venter Norwich svær modstand, når de står overfor Liverpool lørdag aften på Carrow Road i 26. spillerunde af Premier League. Her skal Norwich forsøge at være det første hold, som besejrer Klopps tropper i indeværende sæson af Premier League. Kigger man på tabellen, ligner det en svær opgave for kanariefuglene, der ligger sidst i tabellen med sølle 18 point og syv point op til den rigtige side af stregen. Hjemmeholdet har dog vist tegn på forbedringer, hvor det er blevet til fire point i de seneste tre kampe, og man har besejret Bournemouth med 1-0, tabt snævert med 2-1 til Tottenham og senest spillet 0-0 mod Newcastle. Her var Norwich tættest på sejren, selvom opgøret blev spillet på St. James Park, så der er grund til optimisme hos Pukki og co. 

Sæsonens første møde mellem Norwich og Liverpool blev spillet i første runde på Anfield. Her havde Liverpool ikke de store problemer med at besejre gæsterne med 4-1. Siden det opgør har Liverpool ligget på førstepladsen og ikke kigget sig tilbage, hvor det er blevet til 24 sejre og 73 point i 25 kampe. Med 22 point ned til City på andenpladsen, skal der derfor gå meget galt, hvis ikke gæsterne skal hente klubbens første Premier League trofæ. Mod weekendens modstander fra Norwich har Liverpool ligeledes haft en god statistik igennem tiderne. Således har Norwich aldrig besejret Liverpool, hvor 11 indbyrdes møder siden 2004 har kastet ni sejre af sig til The Reds

At Liverpool har haft en fantastisk sæson, er svært at komme udenom. Det er snart svært at finde ord for den bedrift som gæsterne har stået for, hvor de med 24 sejre i 25 kampe har slået et utal af rekorder indtil videre. Samtidig har Liverpool fortsat mulighed for at gå ubesejret igennem sæsonen, som kun en gang før er sket i Premier Leagues historie. Nemlig da Arsenal i 2003/04 var i stand til at gå igennem en helt sæson uden nederlag. Med til den historie hører dog, at Arsenal spillede 12 kampe uafgjort, noget som Liverpool derfor har gode muligheder for at slå. 

Profilerne hos Liverpool har haft god tid til at forberede sig til opgøret mod Norwich efter at Klopp valgte U23 holdet til kampen mod Shrewsbury i FA cuppen. Sidste kamp for Liverpools vedkommende i Premier League var d. 1. februar, hvor man vandt med 4-0 over Southampton, så spillerne bør være friske til opgøret, selvom The Reds har spillet mange kampe i sæsonen. 

Norwich må undvære Benjamin Matthew Godfrey med karantæne og Timm Klose med en skade. Hos gæsterne sidder Nathaniel Clyne og Xherdan Shaqiri ude. 

Spilforslag: Liverpool blæser videre i tabellen 

Liverpool virker ustoppelige i denne sæson, og det er svært at se, at det skal være Norwich som det første mandskab, der skal  være i stand til at slå Liverpool. Gæsterne ligger syv point under stregen og har hårdt brug for point her, men Klopp og Co. skal være et stærkere hold på alle positioner.

Liverpool spillerne kommer friske ind til opgøret med en tiltrængt ferie i bagagen, og det bør ikke være noget der forringer gæsternes chancer for at hente point. Samtidig forventes det, at Sadio Mané er tilbage hos gæsterne efter en skadespause. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på, at gæsterne vinder med mindst to mål (AH -1,5) til odds 1.89 hos Bet365. Norwich har tabt fem af deres seneste ni kampe hjemme på Carrow Road og ligner ikke et hold, der er i stand til at slå Liverpool på nuværende tidspunkt. 

Spil hos Bet365*