Premier League

17. marts 2023

Nottingham Forest vs Newcastle spilforslag: Fredagskamp på City Ground

Nottingham Forest og Newcastle skyder 28. runde af Premier League i gang med fredagskamp d. 17. marts. Se Forest vs Newcastle optakt, odds og spilforslag her!

Nottingham Forest kæmper for overlevelse, men står overfor en svær modstander, når rækkens nummer seks i form af Newcastle kommer på besøg på City Ground. Kan oprykkerne levere en overraskelse og hente deres første sejr i seks kampe?

Ifølge bookmakerne ser det sort ud for de rødklædte, der i skrivende stund står til odds 5.50 på en sejr, mens en Newcastle sejr er nede i odds 1.62. Der er odds 3.80 at hente på uafgjort. 

Læs med herunder, hvor vi bringer dig spilforslag til fredagens opgør mellem Nottingham Forest og Newcastle i Premier League. 

Spil hos Bet365*

Nottingham Forest - Newcastle
Kampstart:
Fredag d. 17. marts kl. 21:00
TV / Stream
See / Viaplay
Dommer:
Paul Tierney
Karantæner:
Joelinton (Newcastle)
Betting Partner: Bet365
1 X 2
5.50 3.80 1.62
Spil hos Bet365*

 

Odds: Nottingham F. - Newcastle spilforslag

Både Nottingham Forest og Newcastle har massere på spil fredag aften i rundens første Premier League opgør. Hjemmeholdet kæmper for at undgå nedrykning, hvor situationen er blevet forværret efter fem kampe uden sejr (V0-U2-T3). Aktuelt ligger værterne på en 14. plads i tabellen, men der er blot to point ned til Bournemouth under stregen, hvorfor der snart skal sejre på bordet igen, hvis ikke man vil risikere at tage turen ned i Championship igen. 

Fredag aften står man overfor et Newcastle mandskab, der ser ud til at formøble deres chancer for en top 4 placering. Gæsterne har smidt point i fire af deres seneste fem Premier League kampe, og det er der selvfølgelig ikke råd til, hvis man vil spille med om Champions League billetterne. Til gengæld kommer The Magpies med en sejr i bagagen efter man hentede en 2-1 sejr over Wolves i sidste weekend. Derfor skal det blive interessant at se, om Howes tropper kan følge op på den sejr og sætte en sejrsstime i gang. 

Nottingham Forest er inde i en skidt periode, men det er værd at nævne at de normalt er ganske stærke hjemme på City Ground, hvor de er ubesejret i deres seneste 10 kampe. I indeværende sæson har man hentet sejre mod Liverpool og Tottenham, ligesom det er blevet til point mod Manchester City og Chelsea på eget græs, derfor er det ikke noget nemt sted at komme på besøg som udebanehold. 

Derfor virker det heller ikke usandsynligt, at de kan levere en overraskelse mod et Newcastle mandskab, der ikke har holdt det samme høje niveau som de tidligere har vist på sæsonen. Vi tror på en tæt affære og med tanke på at Nottingham har hentet uafgjort mod hhv. Manchester City og Everton i de seneste to kampe, så virker oddset flot på de ikke taber. 

Vi topper Nottingham Forest +0,5 (AH) til odds 2.25 hos bet365. Her er der gevinst hvis hjemmeholdet henter et eller alle tre point. Selvom hjemmeholdet har en skadesliste der efterhånden er lang, så bør chancerne for at tilkæmpe sig mindst et point være fine her. 

Spil hos Bet365*