Premier League

23. oktober 2020

Premier League optakt: Spilforslag til 6. runde i 2020/21

Premier League er tilbage på din TV-skærm i weekenden, hvor vi er fremme ved 6. spillerunde af sæsonen 2020/21. Her er der indtil videre sket flere overraskelser, når man kigger på toppen af tabellen, hvor top fire består af Everton, Aston Villa, Liverpool og Leicester. 

Weekenden byder på flere interessante kampe, hvor der bl.a. spilles topkamp mellem Arsenal og Leicester, mens der på papiret - trods en dårlig start for begge klubber - også spilles et interessant møde mellem Manchester United og Chelsea på Old Trafford. 

Læs med herunder, hvor vi kommer med optakt og spilforslag til udvalgte kampe i 6. runde fra Premier League. 

Premier League Spilforslag: 6. runde

 

Aston Villa - Leeds spilforslag

Aston Villa vs Leeds United

Fredag d. 23. oktober kl. 21:00.

Runden skydes i gang fredag aften, når oprykkerne fra Leeds skal på besøg hos sæsonens store overraskelse Aston Villa. Det er 79. gang i historien at de to klubber står overfor hinanden, hvor begge hold kan notere sig 26 sejre, mens det også 26 gange er endt uafgjort, heriblandt deres seneste møde d. 28. april 2019, hvor de to hold spillede 1-1 i et opgør i Championship. 

Aston Villa har som sagt været den nok største overraskelse i indledningen af den nye sæson, hvor holdet har gjort rent bord og snuppet 12 point i fire kampe med en målscore på 12-2. Heriblandt en 7-2 sejr over Liverpool og senest en 1-0 sejr over Leicester på King Power Stadium. Den flotte sæsonstart er klubbens bedste siden 1930 og en tangering af klubrekorden på fire sejre i træk fra indledningen på ny sæson, der altså kan blive slået fredag aften. 

Leeds på anden side, har også fået en fornuftig start på tilværelsen i den bedste engelske række, hvor klubben kan notere sig for syv point i de første fem runder. De sidste to runder har dog kun kastet et point af sig, eftersom man måtte se sig slået med 1-0 mod Wolverhampton i sidste runde. Mod Aston Villa er man uden den dynamiske midtbanespiller Phillips, mens forsvarskaptajn Cooper også er tvivlsom.

På papiret har Leeds et hold, der bør kunne spille op med Aston Villa, i hvad der ligner en tæt kamp, hvis man kigger på niveauet hos de to mandskaber. Oddset er steget ganske betragtelig på Leeds - formentlig på grund af Aston Villas gode start på sæsonen, men gæsterene er i vores øjne gjort til for store underdogs. 

Spilforslag: Uafgjort eller Leeds sejr (X2) til odds 1.79 hos Nordicbet.dk

 

Manchester United - Chelsea spilforslag

Manchester United vs Chelsea logo

Lørdag d. 24. oktober kl. 18:30

Rundens - på papiret - største opgør finder sted lørdag aften på Old Trafford, hvor Manchester United får besøg af Chelsea i et møde, hvor der er vigtige point på spil for begge mandskaber. Hverken Manchester United eller Chelsea har fået den start på sæsonen som det kunne ønske sig, hvor hjemmeholdet står noteret for seks point i fire kampe, mens gæsterne står noteret for otte point i fem kampe. 

Manchester United kan dog glæde sig over en flot sejr i midtugens Champions League, hvor man besejrede PSG med 2-1 i Paris. En flot og overraskende sejr til Ole Gunnar Solskjærs tropper, der fik vist, at de godt kan spille med de store hold. Det var samtidig anden sejr i træk efter man også fik skrabet selvtillid sammen i 4-1 sejren over Newcastle i weekenden, og derfor ligner det et United hold i god form, der træder ind på banen i weekenden. 

Det samme kan ikke siges om gæsterne, der omvendt kun har vundet en af de sidste fem kampe. I sidste weekend smed man en 3-1 føring væk mod Southampton hjemme på Stamford Bridge, mens man ikke kunne knække Sevilla i midtugens Champions League. Lampards tropper har derudover haft det svært, når de har spillet på udebane i Premier League, hvor de kun har vundet fem af de seneste 15 opgør (V5-U4-T6). 

Indbyrdes er det Manchester United der har overtaget på The Blues med fem sejre i de seneste ni indbyrdes møder (V5-U2-T2). Det er dog United der revanche til gode, eftersom Chelsea vandt det seneste indbyrdes møde i juli måned, hvor semifinalen i FA cuppen endte med en 3-1 sejr til London klubben. 

United har fortsat tvivl om Maguire, mens Greenwood, Lingard og Eric Bailly fortsat er ude med skader, ligesom Martial sidder ude med karantæne. Gæsterne kan glæde sig over at Billy Gilmour er eneste mand på skadeslisten. Om det er nok til at hente de tre point på Old Trafford er dog tvivlsomt.

Det ligner en tæt affære mellem to klubber, der begge har fået en dårlig start på sæsonen. Et uafgjort resultat vil formentlig være noget gæsterne kan stille sig bedst tilfreds med, men på den anden side har Manchester United ikke hentet point hjemme på Old Trafford i denne sæson, hvor man har tabt med sammenlagt 9-2 til Crystal Palace og Tottenham. Uafgjort vil derfor heller ikke være nogen katastrofe for The Red Devils. 

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.65 hos Leovegas.dk

 

Liverpool - Sheffield United

Liverpool vs Sheffield United

Lørdag d. 24. oktober kl. 21:00

Lørdagens sene møde finder sted mellem Liverpool og Sheffield United på Anfield. Her skal Liverpool forsøge at følge op på midtugens 1-0 sejr over Ajax, mens gæsterne jagter sæsonens første sejr. 

Liverpool er uden sejr i deres seneste to Premier League kampe, men står med gode kort på hånden for at snuppe alle tre point, når de får besøg af Sheffield United. Gæsterne har kun hentet et enkelt point i fem kampe og befinder sig under stregen. Selvom fire af fem kampe er tabt for Sheffield, så har det været små nederlag, hvilket kun syv indkasserede mål vidner om. 

Liverpool har vundet fire af de seneste fem indbyrdes møder mod Sheffield United, og det er svært at se dem ikke snuppe tre point her på Anfield, hvor de er oppe på 61 kampe uden nederlag i Premier League (V50-U11-T0). 

Hjemmeholdet er dog alvorligt svækket i defensiven inden mødet mod Sheffield United. Alisson, Van Dijk og Matip er alle fraværende i defensiven, mens også Thiago på midtbanen er ude med en skade. Selvom de er kæmpe favoritter, så spår vi gæsterne gode chancer for at komme på tavlen. The Reds har i sæsonens første fem Premier League kampe kun en gang været i stand til at holde nullet og lukket ikke færre end 13 mål ind.  

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.00 hos Nordicbet.dk

 

Arsenal - Leicester

Arsenal - Leicester odds: Fortsætter The Gunners den gode stime?

Søndag d. 25. oktober kl. 20:15

Vores gennemgang af 6. runde i Premier League slutter på Emirates Stadium søndag aften, hvor Arsenal får besøg af Leicester. Et øjeblikkeligt møde mellem nummer fem og fire i Premier League, hvorfor man med lidt god vilje godt kan kalde det et topopgør. 

Arsenal står noteret for ni point i fem kampe, efter man har hentet tre sejre. I weekenden måtte man dog se sig slået med 1-0 til Manchester City på en scoring af Reheem Sterling. I sig selv ikke nogen katastrofe for Arsenal der gjorde en god figur, ligesom holdet også viste god moral, ved at vende 0-1 til en 2-1 sejr over østrigske Rapid Wien i midtugens Europa League. 

Arsenal møder et Leicester hold, der også kommer ind til opgøret med ni point efter de første fem kampe. Gæsterne kommer dog med to nederlag i bagagen efter 0-3 til West Ham og 0-1 til Aston Villa i sidste weekend. Et nederlag i weekenden vil være første gang siden januar 2019 at the Foxes taber tre kampe i træk, mens det for Brendan Rodgers vedkommende som træner vil være første gang siden 2014. 

Leicester har vundet tre af de seneste fem indbyrdes møder mod Arsenal, men klubben har haft det svært, når de har spillet i London og på Emirates. Her har The Foxes ikke vundet et møde siden 1973, eller nærmere bestemt i 27 forsøg for mod Arsenal i 27 forsøg (V0-U7-T20). Vi forventer også at Kasper Schmeichel og Co. får det svært i weekenden. Arsenal er 9-2-0 på hjemmebane i 2020 og bør komme med selvtilliden i orden, efter deres comeback i torsdags. Derfor mener vi også at oddset på 1-tallet frister.

Spilforslag: Arsenal sejr til odds 1.95 hos Comeon.dk