Tottenham - Arsenal optakt: Se odds og spilforslag på London derbyet

12. maj 2022

Tottenham - Arsenal optakt: Champions League-billet på spil i North London Derby

Tottenham og Arsenal mødes i North London Derby torsdag d. 12. maj kl. 20.45 på Tottenham HotSpur Stadium, hvor der er vigtige point på spil i kampen om Top 4 i Premier League. Læs Tottenham vs Arsenal optakt, odds og spilforslag her!

Sæsonens sidste North London Derby bliver "one to watch for", når Tottenham i aften byder Arsenal op til dans i kampen om fjerdepladsen i Premier League. Det er selvfølgelig Champions League-billetter, som er på spil, men det er også kampen om håneretten i det nordlige London med de to ærkerivaler Spurs og Gunners. 

Arsenal har fordelen med 66 point mod Tottenhams 62. Det er altså kun en sejr som tæller for Spurs, mens The Gunners kan nøjes med det ene point og være tilfredse. Tottenham er favoritter, og Spurs har da også vundet de sidste derbies på hjemmebane mod Arsenal. Til gengæld har Arsenal vundet de sidste to, som begge blev spillet på Emirates. I denne sæson blev det 3-1 til de røde og hvide, da de tog imod Spurs tilbage i september.

Spil hos bet365*

Tottenham - Arsenal
Kampstart:
Torsdag d. 12. maj kl. 20:45
TV / Stream
See / ViaPlay
Dommer:
Paul Tierney
Karantæne:
-
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.15 3.60 3.20
Spil hos bet365*

 

Optakt: Tottenham - Arsenal form

Herunder ses Tottenhams og Arsenals resultater i deres fem seneste kampe:

Dato Kamp Resultat
Tottenham form
9/4 Aston Villa - Tottenham 0-4
16/4 Tottenham - Brighton 0-1
23/4 Brentford - Tottenham 0-0
1/5 Tottenham - Leicester 3-1
7/5 Liverpool - Tottenham 1-1
Arsenal form
16/4 Southampton - Arsenal 1-0
20/4 Chelsea - Arsenal 2-4
23/4 Arsenal - Manchester United 3-1
1/5 West Ham - Arsenal 1-2
8/5 Arsenal - Leeds 2-1

 

Odds: Tottenham vs Arsenal spilforslag

Tottenham har kun vundet to af de fem seneste kampe, men hjemme på Tottenham HotSpur Stadium har de vundet fire af de sidste fem kampe, og scoret ikke færre end 16 mål i de fem kampe. Spurs lavede fem mål mod både Everton og Newcastle og tre mål mod både West ham og Leicester.

Det er altså et hjemmehold som plejer at finde vejen til netmaskerne. Men for nyligt tabte de med 0-1 hjemme til Brighton, så der har også været svipsere på det seneste.

Hvorom alting er, dufter dette opgør af mål. Fem af de sidste seks North London Derbies har set begge hold score, og Arsenal kommer også ind til kampen i forrygende form. Fire sejre på stribe er det blevet til mod Chelsea, Manchester United, West Ham og Leeds. 

Senest leverede Spurs også en god indsats, da det blev til 1-1 mod Liverpool på Anfield. Men det var dog et pointtab, som Arsenal drog fuld udbytte af med deres 2-1 sejr over Leeds 24 timer senere. Derfor har Arsenal nu matchbold i kampen om fjerdepladsen og CL-billetterne, for en sejr her over Spurs vil sende Gunners syv point foran, med kun seks point tilbage at spille om.

Det hører med til historien, at Spurs aldrig har tabt til Arsenal på det nye Tottenham HotSpur Stadium. Det er nok en statistik de meget gerne vil holde fast i. Uafgjort vil forlænge den stime, men det vil også være et ubrugeligt resultat. Tottenham SKAL vinde kampen, for at have en realistisk chance for at overhale The Gunners i kampen om fjerdepladsen i de to sidste spillerunder som venter forude.

Antonio Contes mandskab skal altså frem og jagte sejren med alle midler, mens Mikel Artetas tropper nok ikke vil smide alt frem i jagten på en sejr, hvis stillingen er uafgjort mod slutningen. En Arsenal-sejr ligger måske ikke lige i kortene, og det er heller ikke sket siden 2014, at udeholdet har vundet i et North London Derby.

Det seneste derby vandt Arsenal med 3-1 på Emirates, og det kan meget vel ende med lignende cifre i Tottenhams favør denne gang med alle statistikkerne in mente. Men Arsenal er godt kørende, og det bliver formentlig svært for Spurs at knække gæsterne.

Derfor synes vi ikke der er den store værdi i et spil på Tottenham. Faktisk tror vi mere på en uafgjort til et flot odds 3.60, specielt fordi gæsterne har alt at vinde med blot et enkelt point.

Spil hos bet365*