Tottenham - Crystal Palace odds, spilforslag og statistik

11. september 2019

Tottenham - Crystal Palace odds, spilforslag og statistik

Christian Eriksen og Tottenham får lørdag eftermiddag besøg af Crystal Palace i 5. runde af Premier League. Se Tottenham vs Crystal Palace odds, spilforslag og statistik i optakten her med kick off lørdag d. 14/9 kl. 16.00. 

Tottenham skal forsøge og hente sæsonens kun anden sejr, når Crystal Palace lægger vejen forbi det nye Totteham Hotspur stadium i London. Eriksen og co. har fået en skidt start på sæsonen og er derfro tvunget til at hente alle tre point mod Crystal Palace, som bla. kommer med en flot sejr over Manchester United på Old Trafford i benene. 

Vi har set på Tottenham - Crystal Palace odds og spilforslag hos bookmakeren Bet365. Her er det ikke overraskende hjemmeholdet, der er store favoritter til at hente sejren. Der er odds 1.33 på Tottenham, 5.00 på uafgjort og odds 8.50 på Crystal Palace. Kampen vises ikke på Dansk TV, men kan ses på ViaPlay med et sports abb. Forneden er vi klar med vores spilforslag til opgøret mellem Tottenham vs. Crystal Palace

Læs også: Odds på Premier League 2019/20 

Spil hos Bet365

Tottenham - Crystal Palace optakt: Odds og spilforslag

Tottenham har med en dårlig sæsonstart allerede sat sig selv under pres i forhold til flere af de andre tophold. Sølle fem point er det blevet til i de første fire kampe, og det er selvfølgelig alt andet end godkendt for Pochettionos mandskab. Senest blev det til 2-2 mod Arsenal på Emirates Stadium, som i sig selv ikke er nogen katastofe, men med et Tottenham mandskab som var foran 2-0, fortæller det noget om den start som Tottenham har haft på sæsonen. 

Hjemme mod Crystal Palace er Tottenham ikke overraskende store favoritter hos bookmakerne. Vi så dog i seneste hjemmekamp mod Newcastle, at det ikke er ensbetydende med, at der ligger en Tottenham sejr og venter. Offensiven hos Tottenham har haft svært ved at spille sig igennem hold som stiller sig defensivt, og det bliver med stor sandsynlighed også et kampbillede, der kommer til at gøre sig gældene mod Crystal Palace. 

Gæsterne er godt kørende med to sejre i træk, heriblandt en 2-1 sejr over Manchester United på Old Trafford. Roy Hodgson der er manager for Crystal Palace har et CV som meget få trænere i England kan hamle op med. Vi forventer godt at gæsterne kan drille Tottenham, som har haft flere spillere ude og spille landskampe i pausen. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på under 2,5 mål til odds 2.30 hos Bet365. De seneste syv møder mellem Tottenham og Crystal Palace med Tottenham som hjemmehold er endt under linjen, og med et kampbillede hvor gæsterne forventes at stille sig lavt, så lugter det af en ny målfattig kampe her. Spilforslaget og mange flere spilforslag til weekendens kampe rundt om i Europa, finder du under sektionen Dagens spilforslag. 

Spil hos Bet365

Tottenham vs Crystal Palace statistik

  • Tottenham vandt begge indbyrdes møder mod Crystal Palace i sidste sæsons Premier League. 1-0 på Selhurst Park d. 10. november på en scoring af Foyth, mens det omvendte opgør endte 2-0 d. 3. april i indvielsen af det nye Tottenham Hotspur Stadium, hvor Eriksen og Son stod for Tottenhams mål. 
  • Crystal Palace slog Tottenham ud af FA cuppen sidste sæson med en 2-0 sejr i 1/16 finalerne. 
  • I de seneste otte indbyrdes møder mellem Tottenham og Crystal Palace, er det ikke lykkedes begge hold at komme på tavlen
  • Der er ligeledes faldet under 2,5 mål i de seneste otte indbyrdes møder. Den seneste kamp med mere end to mål, var d. 23. januar 2016, hvor Tottenham vandt 3-1 på Selhurst Park. 
  • Tottenham har vundet de seneste tre møder mod Crystal Palace på hjemmbane uden at lukke et mål ind. 
  • Crystal Palace har siden årtusindeskiftet aldrig vundet over Tottenham på udebane.
  • Tottenham har spillet to kampe på hjemmebane i denne sæson. Her er det blevet til en 3-1 sejr over Aston Villa og et 0-1 nederlag til Newcastle.