West Ham - Chelsea Spilforslag: Odds 2.50 på sikker sejr til Blues mod Hammers

29. juni 2020

West Ham - Chelsea: Top mod bund i vigtigt London derby

Der er London derby på menuen, når West Ham og Chelsea tørner onsdag aften sammen på Olympic Stadium i 32. spillerunde af Premier League. Her spiller begge hold for vigtige point, i hver deres ende af tabellen. 

West Ham ligger placeret på en 17. plads med 27 point efter 31 runder. Kun en bedre målscore end Bournemouth holder den traditionsrige klub over stregen, og dermed kan et nederlag til Chelsea meget vel sætte dem under stregen. I den anden ende af tabellen har Chelsea efter tre sejre i træk lagt pres på Leicester. Gæsterne er placeret på en fjerdeplads med 54 point, kun et enkelt point efter The Foxes på tredjepladsen. 

Derfor kan man næppe regne med nogle gaver fra gæsternes side her, selvom de to klubber kun ligger placeret med en ganske kort afstand mellem dem i London. Ser man på odds hos bookmakerne, så forventes det også, at The Hammers får en svær kamp. Der er i skrivende stund odds 1.60 på en Chelsea sejr, mens en sejr til West Ham giver odds 5.00. Uafgjort kan spilles til odds 4.20. 

I optakten til West Ham vs Chelsea forneden ser vi på statistik, startopstillinger og spilforslag til odds på kampen som kan ses direkte på Xee eller ViaPlay onsdag d. 1. juli kl. 21.15.

Spil hos Youbet*

Optakt: West Ham vs Chelsea 

Det er to hold med hver deres formkurve, som mødes på Olympic Stadium onsdag aften. Mens Chelsea er startet stærkt ud med to sejre efter pausen, har det set anderledes kritisabelt ud hos West Ham. Her har man tabt med cifrene 2-0 til Wolves på hjemmebane, mens det også blev til et 2-0 nederlag senest mod Tottenham. Dermed hænger West Ham sig over stregen med det yderste af neglene, hvor holdet kun kan glæde sig over at de andre bundhold har fået en ligeså ringe start. 

På papiret bør West Ham være bedre stillet end deres placering i tabellen. David Moyes har dog haft svært ved at få udløst potentialet hos hans mandskab, hvor man har set særdeles tamme ud i det offensive. Nul mål er det blevet til for West Ham i de seneste tre kampe, og det vinder man som bekendt ikke mange kampe på. Derfor skal der findes noget andet til onsdagens kamp, hvis man ikke vil noteres for sæsonens 19 nederlag. 

Anderledes ser det ud for Frank Lampard og Chelsea, der har sagt jagten ind på tredjepladsen og medaljerne. The Blues har slået Aston Villa og Manchester City efter pausen, hvor torsdagens sejr mod de lyseblå var ganske fortjent hjemme på Stamford Bridge. Med kun et point op til Leicester og den stærke form hos Chelsea spillerne, kan det meget vel ske, at der sker en omrokering i tabellen de næste runder. I hvert fald vil en sejr her lægge pres på Leicester, der mødes Everton på Goodison Park to timer inden dette opgør. 

West Ham vs Chelsea startopstilling

West Ham har Sebastien Haller, Robert Snodgrass og Arthur Masuaku på skadeslisten. Hos gæsterne må man undvære danske Andreas Christensen, mens også Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi er tvivlsomme. 

Se de forventede West Ham vs Chelsea startopstillinger herunder. Disse bliver endeligt bekræftet her på siden ca. en time før kick off.

Spilforslag: Chelsea sejr i målfattig kamp 

Det omvendte opgør endte noget overraskende med en 1-0 sejr til West Ham på Stamford Bridge. Her blev Cresswell helten med en scoring i anden halvleg for The Hammers, der dermed hentede en noget overraskende udesejr. Kun tre gange i sæsonen har West Ham gået fra banen på udebane med alle tre point, hvor de andre sejre er faldet over Watford og Southampton. Derfor kan man roligt kalde det sæsonens bedste resultat for West Ham.  

Nu spiller de hjemme på Olympic Stadium, og her bør kampbilledet blive det samme som sidst. Selvom Chelsea tabte, vandt de skudstatistikken med 19-5, og var igennem hele kampen det bedste hold. Med hjemmeholdets ringe form in mente og Chelsea flotte sejr over Manchester City, så spår vi gode chancer for at gæsterne kan gå fra banen med en sejr. 

Møderne mellem West Ham og Chelsea har for vane at være målfattige. Således er kun en af de seneste 15 indbyrdes møder endt med mere end tre mål. Med meget på spil og et West Ham hold, der har haft svært ved at få netmaskerne til at blafre den seneste periode, bør der også være gode chancer for, at vi ikke ser mange mål i denne kamp. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på en Chelsea sejr + under 3,5 mål til odds 2.30 hos Youbet. Dette spilforslag og mange flere til de kommende dage, kan de finder under Dagens Spilforslag.

Spil hos Youbet*