Serie A

16. oktober 2020

Serie A optakt: Spilforslag til 4. spillerunde 2020/21

Bolden ruller igen i Italien i weekenden, når 4. runde af Serie A 2020/21 skal spilles. Her venter en spændende weekend mere flere interessante kampe, hvor mange af topholdene skal op imod hinanden. 

Lørdag står den bl.a. på et interessant møde mellem Napoli og sidste sæsons tredjeplads Atalanta, mens der senere på dagen er topkamp på San Siro, når Milano klubber Inter og AC Milan tørner sammen. Lørdagens program slutter af med et møde mellem oprykkerne fra Crotone og de forsvarende mestre fra Juventus, der fortsat er ubesejret i sæsonen. 

Herunder giver vi det fulde overblik til de største kampe i 4. spillerunde i Serie A 2020/21. Læs med her, hvor vi kommer med spilforslag til udvalgte kampe fra den kommende runde. 

 

Spilforslag til 4. runde i Serie A 2020/21

Læs med herunder, hvor vi kommer med udvalgte spilforslag til 6. runde i La Liga 2020/21 sæsonen. 

Napoli - Atalanta

FCMs kommende mostander i Champions League Atalanta skal i aktion lørdag eftermiddag, når de står overfor Napoli i det 99. møde mellem de to klubber i Serie A. 

Napoli blev taberdømt 3-0 i deres seneste kamp mod Juventus, eftersom holdet ikke dukkede op til kampen pga. Corona-restriktioner. Foruden nederlaget er Napoli blevet fratrukket et point af Serie A organisationen, og det betyder, at hjemmeholdet står noteret for fem point efter de første tre runder. På banen har Napoli dog gjort kors proces med en 2-0 sejr over Parma og en 6-0 sejr over Genoa. 

Atalanta på den anden side, har også gjort rent bord i deres kampe med tre sejre i tre kampe og en målscore på 13-5. Dermed ser holdet ud til at fortsætte den imponerende målscore fra sidste sæson, hvor man nåede op på 98 mål, der var suverænt flest af alle hold i Serie A. 

Især på udebane har Atalanta været imponerende indtil videre i 2020, hvor de i 12 kampe fortsat er ubesejret (V8-U4-T0). Den statistik bliver dog sat på en prøve mod Napoli lørdag eftermiddag. 

Spilforslag: 

Det er to formstærke hold, der mødes på Stadio San Paolo i Napoli. Begge hold har deres styrker i offensiven, og derfor er der også god grund til at tro på, at det bliver en målrig affære. Vi forventer et målshow her, og satser på over 3,5 mål til odds 2.15 hos LeoVegas Sport. 

Spil hos LeoVegas Sport*

Inter - AC Milan 

Inter og AC Milan deler til dagligt hjemmebane på San Siro, og lørdag står de to klubber så overfor hinanden i sæsonens første Derby della Madonnina. 225 gange har de to hold stået overfor hinanden, hvor Inter har vundet 82 gange, mens AC Milan kan notere sig for 76 sejre. Den samlede målscore er på 309-301 i Inters favør. 

Inter kan med en sejr sætte ny indbyrdes rekord med fem sejre i træk. Det sker efter klubben har vundet alle de indbyrdes møder i de seneste to sæsoner. De nuværende fire sejre er en tangering af deres gamle rekord fra 1973-1974. 

I alt er AC Milan uden sejr i deres seneste otte indbyrdes møder mod Inter, hvor de fem gange har tabt og tre gange spillet uafgjort. Milan ser dog stærkere ud i denne sæson, hvor de har fået en god start på den nye sæson med maksimum point efter de første tre runder og en målscore på 7-0.

Det er første gang siden 2006/07 at de vinder de første tre kampe i sæsonen, og klubben kan for sjette gang i klubbens historie stå med 12 point efter fire kampe. De foregående fem gange det er sket, er Milan alle gange endt med at vinde ligaen. 

Spilforslag: 

Siden opstarten af Serie A efter Coronapausen i juni, har AC Milan været ubesejret i 15 kampe. De kommer altså ind til opgøret med en god form, men spørgsmålet er, om det er nok mod et Inter mandskab, der har haft overtaget i de seneste sæsoner. VI forventer en tæt affære her, mellem to der ikke er vant til at tabe fodboldkampe i 2020. Med holdenes form in mente, så virker odds 3.55 godt betalt på uafgjort hos Youbet.  

Spil hos Youbet*

Crotone - Juventus

Lørdagens program slutter af med en kamp mellem Crotone og Juventus på Stadio Ezio Scida. Her skal Juventus forsøge at følge op på en god sæsonstart, der har bundt på syv point i de første tre kampe. 

Crotone og Juventus har mødt hinanden fire gange tidligere i Serie A, hvor Juventus fortsat er ubesejret med tre sejre, mens det en enkelt gang er endt uafgjort. Det skete i det seneste møde her på banen i 2018, hvor de to klubber spillede 1-1. 

I alt har Juventus kun tabt en af deres seneste 42 kampe mod et oprykkerhold (V34-U7-T1). Det er derfor ikke overraskende Juventus, der også er store favoritter til at hente en sejr, når de to hold mødes i weekenden. Gæsterne må dog se bort fra deres største stjerne Cristiano Ronaldo, der er blevet spillet med corona, og derfor må sidde over. Med 24 mål i 2020 er Ronaldo ellers topscorer på tværs af de fem største ligaer i Europa, og derfor en markant skikkelse, som Juventus altså må undvære. 

Spilforslag:  

Crotone ligner et af de hold, der skal kæmpe hårdt for at sikre sig overlevelse. Den lille klub har fået en svær start på tilværelsen i Serie A med tre nederlag i de første tre kampe. Nu står man så overfor de forsvarende mestre, og selv uden en Ronaldo, så er det et Juventus mandskab, der er store favoritter. Crotones seneste og eneste hjemmekamp i sæsonen endte med et 0-2 nederlag til AC Milan.

Det samme kampbillede bør gentage sig her, med et Juventus mandskab i boldbesiddelse, der skal forsøge at lukke op for et formentlig defensivt indstillet hjemmehold. Det bliver nødvendigvis ikke nemt uden Ronaldo, og derfor forventer vi heller ikke nogen målfest. Vi forsøger os med et spil på en Juventus sejr + Under 3,5 mål til odds 2.20 hos Youbet.

Spil hos Youbet*