AC Milans næste træner: Sarri er odds-favorit til at erstatte Gattuso

14. maj 2019

AC Milans næste træner: Sarri er odds-favorit til at erstatte Gattuso

Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso, når han sandsynligvis snart er fortid som cheftræner i AC Milan? Se odds på AC Milans næste træner, hvor Maurizio Sarri netop nu er odds-favorit.

Siden Massimiliano Allegri stod i spidsen for AC Milan fra 2010 til 2014, har Rossoneri kæmpet med at finde den rigtige mand til at lede den italienske storklub mod nye titler. Allegri vandt Serie A mesterskabet med AC Milan i sin første sæson som træner tilbage i 2010/11, men siden har milaneserne ikke vundet andet end to Supercoppa Italiana, som ikke just er den mest prestigefyldte titel i Støvlelandet.

Den magre trofæhøst har betydet regelmæssige udskiftninger på trænerposten i AC Milan, hvor Mauro Tassotti (træner i én kamp og kun tre dage, red.), Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Siniša Mihajlović, Cristian Brocchi, Vincenzo Montella og nu Gennaro Gattuso siden har haft det overordnede ansvar for træningen på det legendariske Milanello-anlæg.

Gennaro Gattuso: - Jeg går ikke selv

Gattuso har været træner siden slutningen af november 2017, hvor han kom ind midt i en større krise i klubben, og "reddede" sæsonen for milaneserne, men han har ikke formået for alvor at gøre AC Milan til en del af den italienske top-kamp i denne sæson, og jobbet hænger angiveligt nu i en tynd tråd, da AC Milan ser ud til at glippe kvalifikationen til Champions League.

Gattuso nægter dog at kaste håndklædet i ringen og at indlevere sin egen opsigelse:

"Lige nu vil jeg kvalificere holdet til Champions League. At sige op er ikke en del af, hvem jeg er. Jeg har ikke givet op, jeg har altid lyst at kæmpe. Jeg er ikke glad, for vi lider og taber kampe. Jeg er den mest ansvarlige, og kritikken er rigtig nok. Men jeg giver ikke op", sagde Gattuso for nyligt ifølge sempremilan.com.

Hvem skal afløse Gattuso som næste AC Milan træner?

Mange italienske fodboldeksperter og medier peger på en snarlig fyring af Gattuso, nærmest uanset om han lykkedes med at kvalificere AC Milan til næste sæsons Champions League. Og hos bookmakeren Betfair er der nu sat odds på, hvem der skal afløse Gattuso som den næste permanente AC Milan træner.

Her er navne som Maurizio Sarri, Antonio Conte, Eusebio De Francesco og Gian Piero Gasperini blandt de varmeste emner iflg. bookmakerens oddssættere. Der er flotte odds at hente, hvis man kan gætte en outsider på listen over kandidater, for her er der f.eks. odds 15.00 på Arsene Wenger og Carlo Ancelotti. José Mourinho, Diego Simeone og Andriy Shevchenko giver odds 26.00, mens der er odds 34.00 på Alessandro Nesta og Rafa Benitez.

Tror man Filippo Inzaghi får en tørn mere som cheftræner i AC Milan, kan man score sig et flot odds 51.00, og det samme får man på klublegenden Paolo Maldini,

Odds på AC Milans næste træner hos Betfair:

Kandidat Odds
Maurizio Sarri 3.25
Antonio Conte 4.50
Eusebio Di Francesco 5.50
Gian Piero Gasperini 7.00
Mauricio Pochettino 11.00
Arsene Wenger 15.00
Max Allegri 15.00
Carlo Ancelotti 15.00
Jose Mourinho 26.00
Diego Simeone 26.00
Andriy Shevchenko 26.00
Alessandro Nesta 34.00
Rafa Benitez 34.00
Filippo Inzaghi 51.00
Paolo Maldini 51.00

 

Spillet findes under Specialspil i Betfairs Sportsbook.

Spil hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink