Zlatan Ibrahimovic for AC Milan

23. januar 2020

Brescia - AC Milan: Zlatan og Co. på tur til Lombardiet

Fredag aften spilles der fodbold i Serie A, når Brescia får besøg af AC Milan i 21. spillerunde. Kun en times køretur adskiller de to byer fra hinanden, men fredagens opgør bliver næppe et venligt opgør mellem to mandskaber, som begge har hårdt brug for point i tabellen. Her kæmper hjemmeholdet en hård kamp i en tæt bundstrid, mens "Rossoneri" kæmper for at nå de europæiske placeringer efter en skidt start på sæsonen. 

Ser vi på odds på Brescia - Milan hos bookmakeren Youbet, er det gæsterne som står med de bedste kort på hånden for at løbe afsted med alle tre point. Her giver en sejr til Brescia odds 4.50, uafgjort odds 4.45 og en sejr til Milan odds 1.80.

Milan er altså klare favoritter til at hente deres 8. sejr i træk mod Brescia. Milaneserne har dog været utrolig svingende igennem hele sæsonen, og smidt point mod flere af holdene i den nederste del af tabellen. Kan Zlatan og co. hente deres tredje sejr i træk, eller får oprykkerne point hjemme på Stadio Mario Rigamonti?

Forneden er vi klar med Brescia - AC Milan optakt inkl. spilforslag til kampen. Opgøret sparkes i gang fredag d. 24. januar kl. 20:45.  

Spil hos Youbet*

Optakt: Brescia vs AC Milan  

Hjemmeholdet har haft det svært i den seneste periode i Serie A. Ni af de seneste 14 kampe er således tabt for Brescia, som lufter en tilværelse på 19. pladsen med 15 point efter 20 kampe. Mod AC Milan har Le Rondinelle (Svalerne, red.) ikke formået at hente point i de seneste syv indbyrdes kampe, hvor Milan har vundet alle syv. Vi skal således tilbage til 2005 for at finde den seneste gang, hvor Brescia er sluppet afsted med point mod Milano-klubben. 

Brescia rykkede i denne sæson op til Serie A, og tilværelsen har som forventet været hård for den lille klub fra Lombardiet, der især har haft svært ved at hente point på eget græs. Kun fem af sæsonens 15 point er hentet på Stadio Mario Rigamonti, og det er kun blevet til én hjemmesejr mod nedrykningskonkurrenterne fra Lecce.

Klubben sikrede sig ellers en markant forstærkning i sommers, hvor Mario Balotelli kom til fra Marseille. Den 29-årige karismatiske angriber har dog haft det svært, hvor det indtil videre er blevet til fem mål. Målene bliver dog i høj grad sat i skyggen af Balotellis temperament, der i sidste uge igen kostede et rødt kort mod Cagliari. Det var Balotellis 14. røde kort i karrieren, som betyder at han er ude mod Milan med karantæne.

Gæsterne fra Milan har også sikret sig forstærkning i angrebet, efter at Zlatan er vendt tilbage til Milan, hvor han i en periode fra 2010 til 2012 scorede 57 mål i 88 kampe for klubben. Selvom dåbsattesten efterhånden siger 38 år for den høje svensker, har han alligevel vist sig som en gevinst for Milan efter sin tilbagekomst. I hvert fald har gæsterne ikke tabt siden Zlatans retur, hvor en stime på syv point i de seneste tre kampe sender gæsterne op på en 8. plads i tabellen. Senest blev det til en 3-2 sejr over Udinese i weekenden, hvor sejrsmålet blev sat ind af Ante Rebic i det 93. minut. 

Udover Balotelli som sidder ude med karantæne, kan Brescia glæde sig over at have alle mand klar til kamp. Stefano Pioli må undvære Léo Duarte, Mateo Pablo Musacchio, Lucas Biglia, Hakan Calhanoglu og Davide Calabria. 
 

Spilforslag: AC Milan snupper ottende sejr i træk over Brescia 

Pilen på formkurven peger i hver sin retning for de to hold. AC Milan har hentet tre sejre og en enkelt uafgjort i deres seneste fire kampe, mens Brescia har tabt ni af deres seneste 14 kampe. På papiret har Milan også et langt bedre hold, og det forventer vi også kommer til udtryk inde på banen. Tilgangen af Zlatan, og de seneste ugers resultater, har skabt fornyet håb om kvalifikation til europæisk fodbold i næste sæson, så optimismen må sprudle hos "Rossoneri".

AC Milan er som nævnt favoritter til at snuppe sejren, og vi forventer også, at gæsterne løber afsted med de tre point. Det kan dog vise sig at blive en tæt affære, hvis man ser på Brescias resultater på hjemmebanen. Brescia har nemlig holdt både Inter, Lazio og Juventus nede på ét-måls sejre i deres besøg her i Lombardiet. Det samme kan blive tilfældet mod Milan, hvor vi vurderer chancerne for en målfattig kamp er gode. Gæsterne har haft otte af 10 kampe under 3,5 mål, mens hjemmeholdet ligeledes har haft syv ud af 10 kampe under.

Vi forsøger os derfor med et kombinationsspil på under 3,5 mål + AC Milan sejr til odds 2.50 hos Youbet. I samme moment forsøger vi os med, at Zlatan Ibrahimovic scorer til odds 2.10. Den svenske angriber har scoret i hans hidtidige eneste udekamp efter han er vendt tilbage, og det tror vi kan blive gentaget fredag aften. 

Spil hos Youbet*