Fiorentina vs Juventus logo

11. september 2019

Fiorentina - Juventus: Brandvarme Ronaldo fortsætter stimen

Juventus skal et smut til Firenze og møde Fiorentina i 3. spillerunde af Serie A sæsonen 2019/20. Læs optakt med odds, statistik og spilforslag til Fiorentina vs Juventus her. Der er kick off lørdag d. 14. september kl. 15.00. 

Juventus er startet sæsonen med to sejre, blandt andet over rivalerne fra Napoli og har dermed allerede sat kursen ind på deres 9. Serie A trofæ i træk. I tredje runde venter der dog Juventus mandskabet en svær opgave, når Fiorentina hjemme tager imod Ronaldo og co. lørdag eftermiddag. 

Ser vi på odds på Fiorentina vs Juventus hos Unibet, er der odds 5.00 på Fiorentina, 3.75 på uafgjort og odds 1.70 på gæsterne fra Juventus. Bookmakerne forventer altså at Juventus bliver for stor en mundfuld for Fiorentina. På papiret ligner Juventus også fortsat det klart stærkeste hold. Herunder kan du læse vores bedste spilforslag til Fiorentina vs. Juventus. Vi er også klar med både optakt og statistik før kampen. Vil du se opgøret direkte, kræver det et abb. hos Strive, da ingen danske TV kanaler viser opgøret.  

Læs også: Odds på Serie A 2019/20

Spil hos Unibet

Fiorentina - Juventus odds og spilforslag

Fiorentina har fået en svær sæsonstart, efter de har tabt de første to kampe i sæsonen mod Napoli og Genoa. I trejde runde står Firenze mandskabet så overfor de forsvarende mestre fra Juventus, som ikke ligner et mandskab, der har tænkt sig at hvile på laurbærrene, selvom de har vundet mesterskabet de seneste otte sæsoner. 

Juventus hentede en vild 4-3 sejr over Napoli i sidste runde, hvor Koulibaly blev den store skurk for Napoli med et selvmål i overtiden. Dermed har Juventus hentet maksimum point i de første to runder, og det er svært at se, hvem der for alvor skal true dem i denne sæson, selvom et hold som Inter har købt stærkt ind til start 11'eren. 

Juventus har vundet de seneste fire indbyrdes møder mod Fiorentina. Selvom flere af Juventus spillerne har været ude på opgaver i landskampspausen, så mener vi også at gæsterne skal være klare favoritter i dette opgør. Fiorentina virker ikke på tidligere tiders styrke. I sidste sæson sluttede Fioretina som nummer 16 og denne sæson ligner på ny en sæson, hvor hjemmeholdet kommer til at kæmpe i den tunge ende af tabellen. Mod et Juventus mandskab, der ser ud til at fortsætte hvor de slap i sidste sæson, ligner gæsterne en alt for stor mundfuld på nuværende tidspunkt. Vi forsøger os derfor med et spilforslag på at Juventus vinder opgøret med rent bur til odds 3.05 hos Unibet. Et spil der er gået hjem i tre af de seneste fire indbyrdes møder. 

Vores næste spilforslag til Fiorentina vs. Juventus finder vi på spillermarkedet, hvor vi forsøger os med et spil på at Ronaldo kommer på tavlen til odds 2.00 hos Unibet. Ronaldo scorede senest mod Napoli og i midtugen blev det til ikke færre end 4 mål for Ronaldo i den portugisiske landstrøje mod Litauen. Vi spår en ny god kamp fra Ronaldo, og så ligner han det bedste bud på en målscore for Juventus. 

Spil hos Unibet

Fiorentina - Juventus statistik:

  • Juventus har vundet det italienske mesterskab otte sæsoner i træk. Seneste sæson, hvor Juventus ikke endte øverst, var i 2010/11 sæsonen, hvor AC Milan vandt scudettoen.
  • Juventus vandt begge indbyrdes møder mod Fiorentina i sidste sæson. I alt har Juventus vundet de seneste fire kampe mod Fiorentina og ni ud af de sidste ti indbyrdes møder.
  • Juventus har vundet de første to kampe i sæsonen. Det er syvende gang i de seneste otte sæsoner, at Juventus har maksimum point efter to runder. 
  • Fiorentina er et ud af fem mandskaber i Serie A, som stadig står noteret for nul point efter de første to kampe. 
  • Seneste Fiorentina sejr over Juventus ligger tilbage d. 15. januar 2017, hvor Fiorentina vandt 2-1 på hjemmebane. 

 

Serie A