Inter mod Sampdoria

21. februar 2020

Inter - Sampdoria: Livestream Eriksen og co. i Serie A

Søndag aften d. 23. februar, for Eriksen og Inter besøg af Sampdoria hjemme på San Siro i 25. spillerunde af Serie A. Her skal Inter forsøge at revanchere sidste weekends 2-1 nederlag til Lazio, der har sendt hjemmeholdet ned på en tredjeplads. På papiret bør der være gode chancer for en sejr, når rækkens nummer 17 Sampdoria lægger vejen forbi. Ser vi på odds til opgøret, er der odds 1.33 på en sejr til Inter, mens en udesejr belønnes med odds 9.00. Der er odds 5.25 på uafgjort. 

Inter og slutter en søndag af, der står i fodboldens tegn rundt omkring i de store ligaer i Europa. kampen spilles på San Siro kl. 20:45 på i Milano, og kan ses med livestream hos bookmakeren bet365*. Kampen vises også på dansk TV på TV2 Sport X, og dermed er der flere muligheder for at se Eriksen og resten af Inter mandskabet i aktion. Som aktiv kunde hos bet365 er det muligt at se Inter vs Sampdoria på nettet, hvilket du kan læse mere om herunder.

Spil hos bet365*

Regler og vilkår gælder. +18. IP-restriktioner er gældende. Betingelser for livestream gælder

Inter - Sampdoria livestream

Se inter vs Sampdoria livestream hos Bet365

Har man en aktiv bruger hos bet365.dk er det muligt at livestreame Inter vs Sampdoria på nettet.  Det fremgår af bet365s odds på Serie A kampene, hvor ikonet for Live Billeder fremgår ud for Inter - Sampdoria og de resterende kampe, der finder sted søndag i Serie A. Der er derfor rig mulighed for at se italiensk fodbold, hvis man er aktiv kunde hos bookmakeren. 

Med "aktiv kunde" forstås, at man skal have penge stående på sin bettingkonto, eller have placeret et væddemål hos bet365.dk indenfor 24 timer op til kampstart. Inter vs Sampdoria livestreamet vil herefter være tilgængeligt ved at klikke sig ind på kampens oddsmarkeder hos bet365. Den findes under Fodbold - Italien - Serie A i menuen hos bookmakeren.

Spil hos bet365*

Regler og vilkår gælder. +18. IP-restriktioner er gældende. Betingelser for livestream gælder

 

Optakt: Kun tre point tæller for Contes mandskab 

Christian Eriksen og Inter tager søndag aften imod Sampdoria i 25. spillerunde af Serie A. Et vigtigt møde for hjemmeholdet, der tabte et stort skridt i mesterskabskampen i sidste weekend, da man tabte med 2-1 til de direkte konkurrenter fra Lazio. Nederlaget betyder, at Inter står noteret for 54 point i tabellen, mens Juventus og Lazio er noteret for hhv. 57 og 56 point på de øverste pladser. 

Christian Eriksen, der skiftede til Inter i vinterens transfervindue er nu noteret for seks kampe i den blå trøje. I de første fem kampe har der ikke været fuld spilletid til den danske landsholdsspiller, men Eriksen fik for første gang 90 minutter på banen mod Ludogorets i torsdagens Europa League. Her kvitterede Eriksen med hans første mål og en stor præstation, der efterfølgende har fået Conte ud i pressen og hylde den danske spiller. 

Dermed er der god grund til optimisme på danskerens vegne og spørgsmålet er, om den gode præstation belønnes med en startplads mod Sampdoria. Det virker oplagt for Conte at starte med Eriksen mod et Sampdoria hold, der forventes at stille sig dybt i forsøget på at få point med fra San Siro. Her skal Inter forsøge at bygge videre på 2-0 sejren over Ludogorets, der sender Inter et stort skridt tættere på næste runde i Europa League. Sejren var samtidig den første i tre kampe for Inter, der udover nederlag til Lazio sidste weekend også har tabt med 1-0 til Napoli i Coppa Italia. 

Søndagens modstander fra Sampdoria har haft en svær sæson, hvor den seneste periode har været ekstra tung for I Blucerchiati. Gæsterne har kun vundet tre af de seneste ti kampe i Serie A, hvor det senest i weekenden blev til en 1-5 afklapsning mod Fiorentina hjemme på Stadio Luigi Ferraris. Nederlaget har sendt Sampdoria ned til 17. pladsen med kun et point ned til Genoa under stregen. Gæsterne har derfor ligeså meget på spil som hjemmeholdet, når det går løs søndag aften. 

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.00 

Inter er store favoritter, når de løber ind til søndagens møde mod Sampdoria. På papiret er det en "must win" kamp for Inter, der ikke kan tåle at smide point igen, hvis drømmen om at erobre Scudettoen skal forblive intakt. 

Opgørene mellem Inter og Sampdoria plejer sjældent at være kedelige på målfronten. Således er der faldet mindst tre mål i fem af de seneste seks indbyrdes møder. På San Siro er de seneste fire kampe endt med at begge hold er kommet på tavlen, og det er et spil, vi ser gode chancer for kan gå hjem igen. Inter har haft svært ved at holde nullet, og gæsterne er kommet på tavlen i otte af deres seneste 10 kampe på udebane. 

Vi ser derfor rigtig god værdi i odds 2.00 på begge hold kommer på tavlen hos bet365, hvilket bliver vores spilforslag til kampen.

Spil hos bet365*

Regler og vilkår gælder. +18. IP-restriktioner er gældende. Betingelser for livestream gælder